Je podla Vas normalne ak chlap kupi svojej súčasnej priateľke taku istu vonavku ako nosila jeho EX ?
mozno inu nepozna, nchce sa mu hladat a vedel ze ta je ok.
Nie.. Nekúpila by som priateľovi voňavku co mal môj ex.... Kúp mu aj ty takú.. Alebo aj inú a informuj ho ze na tvojom ex si ju mala rada.. Nemusí to byť ani ona....
Je. Ak je to pekná voňavka, žiadny problém. Ak nejaký smradliak, to už by bol problém. 😂
Možno si myslí,že keď sa páčila jeho ex( možno) tak sa bude páčiť aj terajšej.Alebo sa páči jemu
Alebo je jediná,ktorú pozná....muži sú kapanek jednoduchší ako zeny
Ak sa tebe aj jemubta vona paci, tak to nerozmazavaj.
Ide na istotu, ze mubto vonia... Vybrat vonu je ozaj peklo
A kupil ti len tu istu vonavku alebo aj ine veci? Co sa tyka voni, mozno ine nepozna. Ak si ju este neotvorila a mas svoj oblubeny parfem, nech ti ho jednoducho vymeni.
Podľa mňa je to v pohode, treba to brat s rezervou.. myslím si že chlapi sa nad tým ani len nezamyslia..😅
tiez by som za tym nehladala nijaky hlbsi zmysel - inak to pako ti/jej povedal, ze kupil som ti rovnaku vonavku ako nosila ex? lebo mne muz kupuje vonavky a sprievodny preslov k tomu nedava, mozno ju aj nosila jeho ex alebo svokra aj tej kupuje vonavky na Vianoce (teraz uz ja vyberam) 🙂
U chlapov celkom bezne. Oni nerozmyslaju rovnakymi bunkami ako zeny. Podakuj, odloz a neries.
Horšie by bolo, ak by Vám ju dal so slovami: “tuto som kupoval aj ex a jej sa páčila” 🤣
Raz ma jeden chalan balil, uhanal, a SÁM si kúpil voňavku, ktorú som mala rada na chalanovi, čo bol vtedy môj superman 😂 žiarlil na neho a chcel mať aspoň voňavku ako on, aby sa mi viac zapacil.
Ja kupujem môjmu mužovi voňavku, ktorú predtým mali moj ex 😄😄😄 ved keď sa mi páči, prečo nie..... Ved to sa mu páči vôňa, vôbec nie preto, ze mu pripomína jeho ex.... Sice ja zas ked cítim voňavku, ktorú som niekdy používala, tak sa mi vybaví moment, spomienka na niečo, niekoho ked som tu vôňu používala.... Napr Lacoste biela a ked niekto prejde okolo mna. Ma ju tak sa mi vybaví v hlave napríklad, ako ked som bola na výlete v Taliansku.... Lebo ta vôňa mi to pripomína....
muzi maju uplne ine, niekedy podla mna az uplne polopaticke myslenie, takze sa vobec necudujem 😂
co řešíš, bud ráda, že vůbec trefil do obchodu a to ještě s vonavkami. taky ti mohl věnovat třeba šroubovák nebo rybářský prut .....otevři, očichej a když se ti nebude líbit, tak nepoužívej. a příště mu nenápadně nebo i jasně ukaž v regálu, kterou konkrétní značku ti má kupovat. muži jsou v tomto opravdu leví a slaboduší....
@aneta129 taky to tak mám, že mi stačí náznak vůně a už si vybavím konkrétního člověka nebo situaci s ní spojenou... proto jsem se třeba i snažila, abych se partnerovi zapamatovala při nějaké konkrétní vuni, např.mandarinky. ale zřejmě to asi u chlapů nefunguje jako u nás ženských. nevzpomněl si 🙂 možná příště zvolím benzín nebo stříkací pistoli s tmelem
Zabudla si mu dat zoznam zakazanych veci, ktore nema kupovat. 🙂 Ak vonia pekne, tak aky problem? Ak sa ex vozila v jeho aute, obcas u neho prespala, tak vymenite auto aj byt?
No to ,...žeby som ešte vedela jaku voňavku používala jeho ex ...👎
Mne je divne len to odkial vies ze tu istu nosila jeho ex? To si ju nuchala alebo on sa pochvalil ? “ tu mas Dior Zuza ju mala rada ..”
myslím, že aj tak používaš veci, čo používala ex...a nie je to voňavka 😀
myslím, že aj tak používaš ,, veci,, , ktoré používala aj ex...a veru nie je to len voňavka
Jasne,ze je to normalne.Paci sa mu ta vona,vue aka to je,ja v tom problem nevidim
Nepáčilo by sa mi to, ale viem že muži nemajú veľmi rozvinutú tvorivost a fantáziu v darčekoch, prípadne ak má dobrú minulosť s konkrétnym parfemom, prečo by sa namahal a vymýšľal niečo iné. Myslím že i tak je ťažké sa trafiť do vône pre ženu.
To by ma riadne nasr.lo... To musí byť riadny chlap amatér ešte keď to aj prezradí.
Ked je lenivy a vona sa mu paci, tak ide aspon na istotu a kupi ti to co pozna. Nebral by som to nejak tragicky, proste je to “len” vona, ta za to nemoze. Ked je to pre teba az taka prekazka, tak chodte spolu do obchodu a vyberte spolocne inu vonu. Ja som to takto stale robil, ked som kupoval partnerke vonu. Predsalen vona sa musi pacit obom. Jeden ju pouziva a dalsi stale ma pod nosom 😁
Aj exke ju mohol kupit on. A len preto, ze mu niekto povedal, ze je zo dobra vona, co sa zenam paci. A exke sa pacila. Tak ma zafixovane, ze to sa oplati kupit.
Mna by zaujimalo ako vies, ze ju pouzivala jeho ex. Ak ju s takymi slovami dostala, tak ano to by ma nahnevalo. Ale ako vona sama o sebe myslim, ze nemusi byt ziadny problem.
Možno sa mu páči tá vôňa a preto jej ju kúpil