ahojte chcela by som vediet vas nazor na toto: spytala som sa manzela takuto otazocku: Dal by si zivot za svoju sestru, ale stym, ze by si ma stratil navzdy? a on mi odpovedal, ze ano,ze by dal zivot za hocikoho v rodine. Neviem dost som z toho v pomikove.Co si o tom myslite?
😅
a to načo dobré sú takéto otázky???
to by mi nenapadlo sa spýtať 😀
kks baby, to kam chodíte na takéto scenáre???
a veď buď rada,že máš takého dobromila doma 😅 😀 😉
to musí byť fakt nuda ..... 😅
riešiť, čo by bolo keby...nič! boli by sme v nebi 😀 😉 🙂 🙂
Ved keby dal zivot za svoju sestru, tak je jasne ze by ta stratil, ved by bol mrtvy😀 ci ?
Blba otazka, blba odpoved 😀
pytas sa *Je normálna táto odpoveď môjho manžela?* a ja odpoviem....tvoja otazka nie je normalna..staci? 😅 😕
moj svetaskuseny otec mi odmalicka hovori ze na blbu otazku blba odpoved ... a je to aj uplne nelogicka otazka, keby dal zivot za svoju sestru tak by tym snad strazil vsetko kedze by prisiel o zivot, nie? takuto otazku by som pochopila jedine od niekoho kto je rocnik narodenia tak 2000 + 😉
Preco si sa ho na to vobec pytala?🙂 naozaj to je hlupa otazka.... a k jeho odpovedi, je normalna.🙂
mat tvoje problemy .............. 😀
Aka otazka taka odpoveď..nič v zlom, ale nabuduce skus zvažit taketo otazky.
to mi trosku pripomina situaciu, ked som nieco manzelovi hovorila a vygulil na mna oci, ze coooo? a ja ze "neber ma vazne". a on ze"ved neberiem". a nasledovala moja otazka:" ty ma neberies vazne?" 🙂) jasne, ze by dal vsetko za svoju sestru, ved je to jeho krv, jeho rodina, no som si ista, ze rovnako aj za teba. tak ho nenut riesit hypoteticke situacie, ku ktorym (dufam) nikdy nedojde 🙂
skor by som sa pytala;je normalna taka otazka?
naco sa pytas take hovadiny ... inu odpoved by som ani necakala
Velice zmysluplne debaty vediete doma ... 😅
Infantilna otazka.
Nepytaj sa otazky na ktore nechces vediet odpoved a nedrazdi hada bosou nohou
paaanecku mat tak tvoje problemy ..... niektori ludia su tu fakt sahli ....
Otazky musis klast takove aby si rozumnela odpovedi 😉 z tve otazky neni zrejme jak si to myslela a tak samo z jeho odpovedi..
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa nasmiala
Fúúúha ...No ja si myslím že na debilnú otázku debilná odpoved ..či???? 😀
vy sa musíte doma veľmy nudiť
ak to myslené tak, že by on zachránil život jeho sestry za cenu svojho, tak áno, odpovedal normálne. aj ja by som dala svoj život za sestru a to z jednoduchého dôvodu: žili by všetci, ktorých milujem, vrátane partnera - takže dobrý obchod, nie? 😉 ale podľa mňa by si sa naozaj nemala zaťažovať takýmito otázkami a svojho muža taktiež nie.
myslim ze to je na rozvod, takato odpoved manzela 😀 😅 😀 mas fakt velky problem 😀 😅 😅
A to uz pomaly mas 30 rokov....no nemyslis vazne!? Uz viem, podla coho nas sudia chlapi....podla takychto zien!!! :(
Ty by si uprednostnila zachranu vztahu pred zachranou zivota???? A kde mas priority..Plus takato otazke je na urovni rocneho dievcatka co si potrebuje dokazovat svoju jedinecnost
Asi sa nudíte ked riešite takéto veci 😅 ale ako sa vraví "na hlúpu otázku,hlúpa odpoved" ...
podla mna si sa to tiez nemala pytat 🙂 ale takk co uz... no ja som zo srandy letela za priatelom.... a spytala sa to... a povedal ze by nedal zivot za svoju sestru :DDDDD samu by ma toto nenapadlo...ale zvedavost nedala :DDDDDDDDDDDDDDDDD s odpovedou som spokojna aj ked mi je na dve veci... lebo sak..keby bolo keby... radsej si idem hladkat brusko :DDDDDDD
Máš sestru? predstav si, že sa ťa spýta manžel rovnako.....dala by si za ňu život, ak by si tým jeho stratila???? Čo odpovieš? 😉
nechápem,ako niekto môže vôbec založiť temu na takuto otázku...to už fakt nemáte väčšie starosti?...ako píšu aj baby vyššie...blbá otázka,blbá odpoved...neviem,čo si čakala,že ti maminy napíšu..ty si v pomykove z jeho odpovede...ja mykám hlavou, že k tvojmu problému ešte prezidnetov plat...a som spokojná,že len toto ma na svete trápi.......jajajáááááj
luciau72, tvoja otazka nie je odpovedou na otazku zakladatelky
1. Na čo kladieš takéto otázky?
2. Teš sa, že ste to nikdy v realite nemuseli riešiť...
3. Podľa mňa nik nedokáže odpovedať ako by sa v danej situácii zachoval... + čo je to : by si ma stratil navždy???
Tak sa mi javí, že tu rozoberáš blbosti... keby niekto napísal : môj otec mohol pred smrťou zachrániť moju mamu (padal na ňu klavír) a on namiesto toho zachránil svoju sestru (pred pádom klavíra) tak to tu môžme rozoberať donekonečna a aj tak by sme neprišli na dôvod - pretože za týmto môže byť aj veľa skutočných relevantných dôvodov - a hlavne by to bolo zbytočné... načo to riešieš????