Je možné nájsť životného partnera po 40tke, keď mám už 2 deti?

majka866
8. nov 2021

Ahojte. Chcem sa vás opýtať či je možné nájsť životného partnera po 40tke aj keď mám už 2 deti. Viem, že je to asi zlá otázka a asi aj vaše odpovede budú, že samozrejme to možné je a aj som ho našla je milý má rad moje deti mňa aj ja jeho dcéru no stále sa bojím, že sa toto štastie skončí bo som nikdy nikoho tak nemilovala. Ďakujem za každý váš nazor.

mamina0078
8. nov 2021

Môj otec si našiel po rozvode v 40r partnerku (48r) s 2 deťmi jedným dospelým druhým na ZŠ. Takže je to možné.

ivkazba
8. nov 2021

@majka866 no ak budeš mať v sebe túto negatívnu emóciu, strach, tak sa môže stať, že to šťastie skončí. Lebo sa práve týmito negatívnymi myšlienkami o to pričiníš. Užívaj si to, že máte skvelý vzťah aj s deťmi a nepremýšľaj nad tým, že to skončí. To nie je dobrá cesta. Dobrá cesta na udržanie vzťahu je byť pozitívna a túto emóciu šíriť aj v rodine. Držím palce, nech vieš odrhnúť tieto negatívne myšlienky a nech so vieš jednoducho užívať to, čo máte.

kiwi3
8. nov 2021

@ivkazba podla mna nikoho nema, len sa pyta, ci je mozne este niekoho najst

anonym0001
8. nov 2021

@majka866 Moze. Pomohlo ti to? 😀

ivkazba
8. nov 2021

@kiwi3 píše, že ho má, že má rád jej deti, ona jeho, ale že sa bojí že to skončí lebo nikdy nikoho tak nemilovala. Teda aspoň som to ja tak pochopila.

kiwi3
8. nov 2021

@ivkazba ja to chapem tak, ze to tu budu podla nej pisat ine zeny

majka866
autor
8. nov 2021

@kiwi3 nikdy sa nepýtam na niečo čo nieje ak by som nemala otázka by znela úplne inak.

kiwi3
8. nov 2021

@ivkazba ale moze to byt aj tak, ako pises ty. malo ciarok 🙂

ivkazba
8. nov 2021

@majka866 myslím, že @kiwi3 to nemyslela nijak zle. Len ten text nie je úplne jasný. V každom prípade, to, ako dopadne váš vzťah vieš výrazne ovplyvniť a to svojím správaním a vyžarovaním. Nenechaj strach, aby ťa zväzoval. Užívaj si.

uhgara
8. nov 2021

akoze chapem tvoje obavy 🙂 ale kludne sa tomu odovzdaj, lebo takto sa strachovat, aby ti to ten vztah zbytocne nepokazilo.

ankare
8. nov 2021

@majka866 držím palce!

vikes
8. nov 2021

@majka866 Treba si to trochu preprogramovať v hlave. Vaše šťastie predsa nestojí alebo padá na jednom mužovi. Keď viete byť šťastná sama so sebou to sa odrazí aj na prístupe mužov voči vám.

deti95060810
8. nov 2021

je pekné mať životnú lásku , partnera, len zas nie ho dávať na nejaký piedestál a keď sa náhodou niečo skončí tak sa psych. zrútiš... musíš byť sama sebou a v prípade skončenia vzťahu vstať a ísť životom aj sama...😉

ivangeline
8. nov 2021

A co by nie.

miadi
9. nov 2021

Ty si vo faze zamilovanosti a Ta zvykne mat expiracnu dobu. Tak si to uzivaj kym to trva. Nestrachuj sa dopredu co bude potom. Ak mà vas vztah dobre zaklady vydrzi aj do konca zivota ked na nom budete pracovat a pestovat ho.

kassandra25
9. nov 2021

@majka866 jaj, tak ked si si uz nasla, tak naco riesis potom. Nasla si si a plakat chces popri tom.

eeerickal1
9. nov 2021

Netreba sa obávať dopredu. Zbytočne riešiť, čo bude, čo nebude. Ono človek v takomto veku chápem, že sa pozerá na vzťah skepticky a tak podobne.
Ale ono hlavne netreba zabaliť niečo skôr ako to vôbec začne.