Ahojte. Chcem sa vás opýtať či je možné nájsť životného partnera po 40tke aj keď mám už 2 deti. Viem, že je to asi zlá otázka a asi aj vaše odpovede budú, že samozrejme to možné je a aj som ho našla je milý má rad moje deti mňa aj ja jeho dcéru no stále sa bojím, že sa toto štastie skončí bo som nikdy nikoho tak nemilovala. Ďakujem za každý váš nazor.
@majka866 no ak budeš mať v sebe túto negatívnu emóciu, strach, tak sa môže stať, že to šťastie skončí. Lebo sa práve týmito negatívnymi myšlienkami o to pričiníš. Užívaj si to, že máte skvelý vzťah aj s deťmi a nepremýšľaj nad tým, že to skončí. To nie je dobrá cesta. Dobrá cesta na udržanie vzťahu je byť pozitívna a túto emóciu šíriť aj v rodine. Držím palce, nech vieš odrhnúť tieto negatívne myšlienky a nech so vieš jednoducho užívať to, čo máte.
@majka866 Moze. Pomohlo ti to? 😀
akoze chapem tvoje obavy 🙂 ale kludne sa tomu odovzdaj, lebo takto sa strachovat, aby ti to ten vztah zbytocne nepokazilo.
je pekné mať životnú lásku , partnera, len zas nie ho dávať na nejaký piedestál a keď sa náhodou niečo skončí tak sa psych. zrútiš... musíš byť sama sebou a v prípade skončenia vzťahu vstať a ísť životom aj sama...😉
A co by nie.
Ty si vo faze zamilovanosti a Ta zvykne mat expiracnu dobu. Tak si to uzivaj kym to trva. Nestrachuj sa dopredu co bude potom. Ak mà vas vztah dobre zaklady vydrzi aj do konca zivota ked na nom budete pracovat a pestovat ho.
@majka866 jaj, tak ked si si uz nasla, tak naco riesis potom. Nasla si si a plakat chces popri tom.
Netreba sa obávať dopredu. Zbytočne riešiť, čo bude, čo nebude. Ono človek v takomto veku chápem, že sa pozerá na vzťah skepticky a tak podobne.
Ale ono hlavne netreba zabaliť niečo skôr ako to vôbec začne.
Môj otec si našiel po rozvode v 40r partnerku (48r) s 2 deťmi jedným dospelým druhým na ZŠ. Takže je to možné.