Chcem sa opytat je možna laska na prvý pohlad, som vydana mam dieta. S manzelom som už ten nieaky cas..od mojich 19r. Skorej boli tam vela hadok..Ani teraz niekedy nie je to ružove..A spoznala som jedneho cloveka ktorý mi napisal že ma lubi. Normalne by ma bral ako partnerku a aj dieta ako svoje. Chcem radu od vas..aspon napiste svoj nazor. Dakujem
moj nazor...neviem, ci je to velmi zle medzi tebou a muzom...ale kde beries istotu, ze s tym druhym to casom nebude este horsie? ako dobre ho poznas? chces zahodit dlhorocny vztah kvoli chlapovi, ktoreho mozno vobec nepoznas? aby si este neprosikala svojho muza, nech ta vezme spat, toto by som si na tvojom mieste prevelice dobre premyslela, ci ti to stoji za to
tebe stačí, keď ti chlap napíše, že ťa ľúbi a už si schopná prevracať svoj život naruby? asi si veľmi nenáročná žena, aby sa ti tvoja nenáročnosť nevypomstila...
poriadne sa pozri este raz 😅
toto nemyslis vazne, vsak? toto sa pyta 28 rocna zena?! NAPISAL ti, ze ta lubi? a kde, na pokeci alebo na facebooku? 😖. take veci sa nepisu len tak do chatu, take sa hovoria do oci a musi byt na ne sakra dovod!
ziaden vztah nie je len ruzovy, ale aj ked su hadky a problemy, treba sa snazit ich riesit..partner a otec dietata sa neopusta len preto, ze mi niekde niekto nieco napisal. namiesto pisania si s cudzim chlapom rieste problemy s tym svojim. ak je to normalny starostlivy chlap a mate len krizu, neurob hlupost a neznic zivot vam a hlavne vasmu dietatu.
odveci - už ti nič iné nechýba, aby to nejaká dobrá duša zvestovala tvojmu manželovi, keďže tu máš foto? 😉
jemine...ja by som toho svoho ovalila niekedy ale je to otec nasich deti..a kazdy mame chyby...nikto nieje dokonaly...a koli chvilkovemu LUBIM TA nezahodim manzelstvo koli hormonom 😀
POdla mna laska na prvy pohlad neexistuje. Zalubit sa da, to mas stav euforie, kt. moze prist uz po prvom kontakte (ocnom). Lenze stav zalubenia, euforie vyprsi myslim po 9 mesiacov podla vyskumov. Samozrejme je to individualne. A bud ostane laska, kt. vznika postupne, alebo zalubenost vyprsi a neostane nic, len napr. priatelstvo, lebo laska tam nebola. Ziadne manzelstvo po rokoch nebyva take ako ked sa ti dvaja spoznavaju. Cize casom by aj ta euforia skoncila, stalo by ti to zato, rozbit si rodinu?
Áno, láska na prvý pohľad existuje 🙂 . Zažila som 🙂, ale ako slobodná a boli sme nakoniec spolu 5 rokov.
Iné je, keď ste vydatá a máte dieťa. Ako dobre poznáte toho "nového" muža? Stretávate sa, alebo si len píšete? Čo váš manžel? Nefunguje to medzi vami? Kým do niečoho vhupnete, riadne si to premyslite. Žiadna z nás tu na MK nevie, aké máte manželstvo, takže je ťažké radiť. Vy sama musíte vedieť, či ste sa s manželom odcudzili do takej miery, že chcete od neho odísť už dávno a teraz, s novou láskou by to dávalo zmysel, alebo je to len také krátkodobé poblúznenie - zaláskovanie mysle. Držím palce, aby ste sa rozhodli správne a aby ste boli so svojím rozhodnutím spokojná a šťastná 🙂.
Uz vydavat sa alebo si nieco vazne zacat v 19tich vela prezradza,ze to bolo nejake impulzivne konanie, zeby aj s nasledkom v podobe dietata?
Proste vydavat sa tak mlada to vacsinou takto dopadne,lebo clovek sa velmi zmeni a teda je mozne,ze to prve manzelstvo uz nebude mat taky zmysel. To musis vediet,co chces, aj ake dopady taketo konanie bude mat. Samozrejem nevravim,ze mas byt nestastna v nejakom manzelstve,co uz prezilo svoj vztah a je to game over s deckom ako produktom byvalej lasky.
Ale pozor na vec, zalubenost aku pocitujes trva tak 3 mesiace, to som ja nevymyslela,to vypozorovali odbornici. Ak to trva u niekoho dlhsie tie ruzove okuliare,tak ano moze byt,ale akoze ked mi niekto povie,ze ma lubi,tak to je len zakladny kamen, este si nepostavila z toho cely dom.
laska na prvy pohlad-z ktorej strany z tvojej,alebo z jeho
Ak si veriaca, tak to skús riešiť iným smerom. Choďte s mužom aj s deťmi/ dieťaťom do BB na manželské stretnutia. Býva to každý rok v júli. Týždenný pobyt. Je to pecka aj keď je problém aj keď nie je. Vyskúšajte a uvidis...
Treba riešiť najprv manželské problémy, a nie skočiť do vzťahu s mužom, ktorý napíše, že ľúbi ženu. Čo všetko môže jeden muž povedať a nasľubovať, ajaj, dôležité sú činy, nie slová...
Bože moj, naposledy v 16ich a veru som potom radsej tie okuliare zacala nosit 😀 Zena, spamataj sa a chod sa ucit. Cokolvek. Trebars ako uvarit omeletu, len nesed za pocitacom.
Okuzlenie na prvy pohlad...skus najprv poriesit , preco ta iny chlap dokaze takto okuzlit, ked uz jedneho mas ;) a samozrejme, ci aj tvoje dieta bude radsej okuzlovane novym ujom ako vlastnym otcom....
Pre tvoje dobro, neries tieto oblbovaky ,,ze lubim ta,, 🙂 Takze radsej si to vyhod z hlavy ako keby sa nic nedialo.... 😉
Aj mne kolega povedal, že ma ľúbi. Mimochodom ŽENATÝ kolega. Skončila som to skôr ako niečo začalo, teraz ma ledva pozdraví. Nejako sa tá jeho strašná láska, z ktorej pomaly umieral VELICE rýchlo vytratila.
Presne ako Ti radia baby-investuj silu a čas do vzťahu s manželom. urob mu možno nejaké prekvapenie, niečo čo má rád-nemusí to byť nič veľké, niekedy stačí slovko pochvaly, obdivu, dobrý obed......To už vieš najlepšie Ty, čo ho poteší.
Aj ked si vydata existuje laska na prvy, druhy aj treti pohlad... skoda, ze niekedy pri stvrtom pohlade skonci :D
Ano je mozna, ked nie si zalubena do svojho muza, alebo uz to neklape, tak je mozne, ze ta pritiahne niekto novy. Ale nemusi to byt laska, mozu to kludne byt tvoje hormony, a tvoja bohata predstavivost, ze aky je ten clovek uzasny. V realite, je celkom mozne, ze by si si s tym clovekom ani nesadla, a to nie jeste ze by to bola nejaka love story 😀
tak ja som vždy za zachovanie manžesta.... skúste poradňu, prípadne oživiť nejako váš vzťah.... večera, sviečky.... aspoň sa pokúste 😉
Laska na prvy pohlad neexistuje, su to len hormony, poblaznenie. Neveris? Pockaj tak 2 az 3 mesiace a uvidis. Radsej energiu venuj vyvoju manzelstva, podnikni nieco s tvojim muzom, zazite pekne chvile, ktore vyvazia hadky. Skuste sa rozpravat o problemoch, ktore tie hadky vyvolavaju, v klude! Som si ist, ze keby si sa k tomu druhemu nasackovala aj s dietatom, laska by ho rychlo presla. Nenic si rodinu pre taku blbost ako je poblaznenie. Mnohe tym prejdu a mnohe potom krutia hlavou, ako mohli len mysliet na ineho. A ak je to z nudy, hladaj si konicky. Strikuj, vysivaj, sportuj... to ti manzelstvo neznici...
Ja som skoro ukončila 4-ročný vzťah kvôli kolegovi, ktorý mi 4 mesiace "nadbiehal". Našťastie som rýchlo zistila, že má babu a zrejme si chcel iba pripísať nad posteľ ďalšiu čiaru... našťastie ma to pobláznenie prešlo, s ním som ako-tak kamoška (zmenila som prácu) a nestačím sa čudovať, keď mi nedávno navrhol, či nechcem byť jeho "tajnou kamoškou". Nevrhaj sa bezhlavo do niečoho, čo...(doplň si sama). 🙂
fuuuuuuuuuha ty musis vediet, ci ti to stoji za to, obcas aj pohar pretecie, ak je povodny vztah zly a niekedy to moze byt len poblaznenie, ked stretnes sympatickeho cloveka na rovnakej vlne, no doma aj napriek vsetkemu mas viac