Je milovanie na verejnosti normálne?

mandarinkayyy
9. mar 2011

ahojte,je mi to trochu trapne ale moj manzel sa chce so mnou milovat na netradicnych miestach ako su v bazene na kupalisku alebo v kabinke v obchode.su to miesta kde nas moze niekto prichytit vyzaduje to od vas aj vas manzel?alebo ichnieco na tom vzrusuje?

viera27
11. mar 2011

vsetko je normalne, co sa paci a s cim suhlasia obaja partneri. Ak proti tomu nic nemas, tak nevidim dovod to nevyskusat. Ak ti je to vsak vyslovene proti srsti, tak sa nesil.
A vzrusuje ho na tom prave ta moznost prichytenia. Mozno by mu stacilo obcas dat kameru do spalne a natacat. Alebo v lete deku a sup sa do lesa. Pripadne k moru a do nejakej odlahlej zatoky. Co ja viem, skus s nim podiskutovat a mozno najdete nejaky kompromis. A mozno ho na tom bavi len to, ze to nemoze skusit. A ked to raz skusi, tak uz ho to viac bavit nebude.

ivett1
11. mar 2011

😀 niekde som dokonca čítala, že si baby viedli zoznam "netradičných miest", kde všade sa už milovali...a tie miesta, čo uvádzaš ty ako "netradičné" boli pre ne "nudáááá"...ale, ako píše viera27, ak na to nemáš "nervy", tak na to ani nemysli a neskúšaj to...manžel to dúfam pochopí ... 😉

macka01
11. mar 2011

v kabinke obchodu,.....a inde,....aj to možno považovať za uchylne,mne by to bolo určite proti srsti,

evi55
11. mar 2011

na verejnosti je to možno aj priestupok za pokutu 😒