Stále ma prenasledujú myšlienky, že kamarátka, ked otehotnie bude jesť hríby, nivu a piť alkohol. Nič z toho sa v tehotenstve nesmie.. A je aj vegetaruánka, neublíži bábu, keď niekto neje mäso?
A iná kamarátka dala ani nie ročnému bábu brumíka. Také malé dieťa nemôže brumíka jesť,
tiež mám myšlienky, že je u nás švagrina s malým synom a ja mu robím zle. často má mchuť druhým vynadať, urážať. V myšlienkach to robím. niekedy to neovládnem a napíšem kamarátom niečo zlé. Hnevám sa sa sestry v nemocnici, že ma obmedzovali vzsali mi rakytníček a aj maľovanie pieskom a zo začiatku som nemohla ani háčkovať.
ako sa toho zbaviť? k psychiatrovi chodím, aj lieky mám, no tie myšlienky ma mátajú stále. dokonca aj keď sa modlím, alebo čítam kresťanbské knihy.
vsetko sa smie a nic sa nemusi.. mozes si to dovolit ty, aj kazdy druhy, takze netreba nic riesit, ani sa nicoho bat..
zmen psychiatra a prestan citat krestanske knihy.. boh je laska, ten ti vsetko dovoli a nic nezakaze..
Zmeniť lieky s keď treba aj lekára🙂)
Ukaz to co si napisala pri najblizsej kontrole psychiatrovi, pripadne sa aj hned objednaj. Aj mozog/myslenie moze byt chore, fungovanie narusene, su na to lieky len ich treba spravne nastavit a hlavne uzivat. Mas niekoho kto na teba dohliadne aby si ich uzivala pravidelne?
Zas sa tu 👶👶 nudia
Ani to netrvalo a Zazvorka sa vrátila 🙈
Hriby aj nivu jem aj ja, snad to smutno nebude 🙂)
Je ti smutno, pretoze ľudia nežijú tak ako si ty predstavuješ? Staraj sa o seba, to čo ostatní jedia/nejedia, ako robia so svojimi deťmi, do toho ťa nič nie je...
Chce to silnejsie lieky...
Každý nech si nech si je čo komu chutí..mne je tiež smutno keď otvorím tak krásny slnečný deň MK a nájdem tu takú úplne odveci diskusiu.. máš problém zájdi k lekárovi..
Kto kedy povedal co sa smie a nesmie? To je kazdeho vec ako kona, myslim, ze vsetci koname tak ako si proste myslime, ze je najlepsie.
@dada0902 takéto kraviny tu už dlho nepribúdali, mám dojem, že ani cez lockdow nie
Dotyčná je psychiatrický pacient. Už minule tu písala, že jej na oddelení nedovolili maľovať pieskom. Netreba na to reagovať.
Ahoj. Keď už teda čítavaš, tak tu máš niečo solídné.
https://vedabase.io/cs/library/
A odporúčam ti tiež prejsť na vegetariánstvo. Budeš mať menej "duchov" v sebe. Resp. žiadneho. Niekto ti šarapatí v mysli. A od lekárov by som sa vzdialil. Lieky ťa slušne zablokujú ešte viac............ max. na chvilku je to ok.
Kde sa nachádzaš?
@zahrajzlato 😂 mňa dnes už picne asi 😂
@naturalgazda Prosim Ta, a na cukrovku by si poradil co?
@zahrajzlato 😄👍🏻
@zahrajzlato veru 😃
Očividne máš slabé lieky...