Ahojte,
neviem si dať rady čo ďalej...s manželom mame tri malé deti (1,3 a 7). ...raz večer išiel s kolegami z práce na pivko..tak mi teda povedal.... čo čert nechcel...malu som uspala rychlo,tak som išla na balkon uvesiť veci hend ako zatvoril dvere na byte..a videla som, že namiesto toho aby si zobral taxík..ako spominal...tak si zobral auto...a isiel uplne iným smerom....to my teda nedalo...lebo odkedy ma novy firemny mobil,tak si nastavil heslo tak aby sa vedel prihlasit iba on..zatial co ja mam take heslo,ze aj nas syn ho odblokuje...
preto mi to nedalo a pozrela som si jeho správy na jeho konte na fb (nahodou zostal neodhlaseny)..mal tam staršiu komunikaciu so staršou pani,ktorá by mohla byť jeho mamou..s tym,ze komunikaciu zacal on...boli tam take spravy ako...mam pokoj,manželka odišla prec s detmi k svokrovcom (odišla som preto aby mohol ist stavat na dom,,ktory chce stavat svojpomcne..trva to uz roky..a nie a nie ho dokončit..lebo ved my ho zdrzujeme....)..ked budes chciež prid kuknut smaljik zmurknutie...si kočka na fotkach ....tak som to proste nevydržala a zavolala som mu že kde je a že kto je ta pani..on sa doteperil po hodine..s tym,že čo to ?!---ze ta pani robila niekedy v ich firme..a že uz tam nepracuje..a ze stale ostatnych otravuje a vypytuje sa..)pritom on zacinal stale konverzaciu)...-----tak som zacala aj s tým,že si zablokoval mobil,tak ze sa neviem dostat k spravam,ked si nahodou chcem pozrieť fotky ,tak že je hned nervozny pri mne a kuka čo pozeram..tak on na to,že ...on my ukaze mobil,ze s tym nema problem....tak pozeram..a nezname čislo.....z ktoreho si pisal s dotycnou pred dvoma tyzdnami...(dva dni po nasom vyroci)..konverzacia kratka v tom duchu, ze ci je v Nitre ,že ma KONECNE po dovolenke (rozumej dovolenku s nami)..a že ked bude mať chut mozu niekedy vybehnut von....slecna)pani mu uz neodpisla..tak neviem ci si volali..alebo co...ale mne tvrdil,ze on vlastne nevie kojo to je cislo..ze bud to bude jednej alebo druhej.....Čo mám robiž ja mu už neverím...
chápem ťa, ťe mu už neveríš, len sú tu tri malé deti. Čo máš robiť? Neodchádzať s deťmi preč a dávať mu ich na starosť všetky tri oveľa častejšie, ako doteraz, aby nemal čas na sprostosti. Spýtaj sa ho, či si uvedomuje, čo riskuje a ak mieni v dopisovaní si s inými pokračovať, ako si predstavuje váš ďalší život. Lebo ty mu to tolerovať nemieniš, tak nech navrhne, ako si rozdelíte majetok, koľko tri bude platiť na deti a ako sa bude s nimi stretávať
Klame a poriadne
Nech niekto zoberie deti preč z domu, ty sa s ním posad a rozober situáciu
Čo chce? Teba a deti? Alebo?
Nech si vyberie a rýchlo .
Poraď sa s právnikom, lebo veci môžu nabrat rýchly spád
Klame... len teraz otázka co s tým urobis?
Mna by sa osobne dotklo to ze ma KONECNE po dovolenke 👎👎👎 to akoze sa tesil na nu? Už je jej k dispozicii ci ako?
Somár sprostý.
Klame urcite. A bude zatlkat, pravdu nepovie. Premysli si, ujasni, co vlastne chces, ako si to predstavujes. A potom sa s nim rozpravaj. Postavit ho treba pred hotovu vec, bud-alebo. Vela stastia zelam, to este bude velmi tazke.
No zrejme pan ma malo roboty doma,ked ma cas na vypisovanie.Dat mu na starosti deti,nakupy,upratovanie....nech ti pomaha.
Hnusný klamár. A tá žena chudera, ktorá je odkázaná na muža s rodinou. Kvôli ním nezaslúžene trpíš, ale čo s takým chlapom, ktorý takto dokáže sklamať ženu.
Celé zle.. rozhovor a musí sa spamätať iné riešenie tu nevidím... držím palce
Bola chyba prezradiť sa hneď. Mala si dlhodobejšie sledovať. Teraz už sa bude ťažko špehovať. Každopádne to treba vydiskutovať a vyriešiť že prečo má potrebu na tieto zálety a podobne....
Mozno podviedol alebo len bol naznak to uz nezistis ...ale na tvojom mieste sa k tomu postavim celom , posadim si vzkomunikujem a zacnem sa stavat na vlastne aj s detmi sama, rozmyslat co bude po ....proste je to tak ako to je dovod za tym moze byt vela ale zivot ide dalej
A čo ti povedal,že kam išiel namiesto toho pivka s kolegami?
Bože, to je strašný blbec. Podvodník amatér. Z FB sa neodhlási, správy nevymaže, jeho lži sú primitívne a priehľadné a ešte aj spred domu, kde ho hocikedy môžeš vidieť, odchádza ináč a inam, než povedal. 🤦🏻♀️
🤦🤦🤦🤦nemala si ho hneď vypočúvať . Mala si počkať a pozorovať. Teraz bude obozretný.
Kriste, mne je z tých príbehov normálne na grcanie.. neverila by som mu ani zbla 😞
No očividne ti klame a ženská intuícia je takmer 💯 %
Ty dufas- že ti to vysvetli a on to ma v paži....klame...mala si si nazbierať viac info a potom nie jeho presvedčiť a dokazovať ale sebe.....
@dassena mňa by zaujímalo, ako to, že má muž, ktorý má tri malé deti, čas na vypisovanie s inými. On nemá doma žiadne povinnosti?
No. Ano. Podvadza ta. Vzdy s tym, s kym sa pritrafi a podari. Rozumej tomu tak, ze vy vystupujete ako ti, co ho brzdia a robia mu zle, nema pri vas pokoja a kludu a on sa chce sam v pokoji s niekym vo dvojici zabavat. Si rozumna, ze to riesis a chces riesit, ze sa nezahrabVas do piesku a nechces byt silou mocou slepa. On rad striehne na chvilky, ked je takto sam a sa ta zbavi s detmi, cize jeho ťarchou a rad si takto povyvadza. Je to mohykan, ked moze napisat nejakej, ze dobre vyzera. Kedze rodinu nezvlada, deti, atd, tak to chce zvladat aspon takto tento priestor vo dvojici s niekym. Ale ty tu dvojicu netvoris. Niektore, ktore sa pritrafia. Hned si ho aj konfrontovala, lebo chces mat cisty stol, ale on to pochopil hned tak, ze uz ani najmensi preslap pred tebou, si jeho mamka, pokracovat bude dalej, ale 10 milionov x obozretne. Uz by si musela platit jedine detektiva nato, aby si prisla nato, ze zakazdym ta klame, ked ty sa snazis verit, iba detektiv by ti to vyvratil dokazmi. Neviem ti poradit, snad len tak, ze nerob vedome zo seba debila, nevyzeras byt hlupacka. Drzim palce, velmi.
@kassandra25 Tento blbeček nedokáže byť miliónkrát obozretnejší. Možno sa bude snažiť dávať pozor, ale autorka už ho má pod drobnohľadom, takže mu nič nepomôže. Proste na to nemá, aby ju oblbol.
No je to hlupak kamarat tak mal ulozeneho v mobile vraj kolegu a bola to kolegyna, na FB mala fotku inej starsej zeny…klame Ta.Zena ma vzdy intuiciu, ze muz klame
Áno, je ti neverný. Vidím to tak isto, ako
@kassandra25 . Len si hovorím, načo si takýto kretén úbohý narobí tri deti.
@h2 nie. Ak chce muz oblbovat a zene by to robilo dobre - lebo ved tri deti a zauzivany zivot, a velmi rada by pocula to dobre, nie to zle, tak on si da trosku viacej pozor, a budu takto fungovat. Jedine, ze by ona nechcela. Je malo ludi, co znese pravdu a chce pravdu, vacsinou sa stretavam s handrami na vytieranie podlahy.
Tazko povedat, no vela v jeho vypovedi teda nesedi. Takze bohvie ako to bolo. Nechaj si to vsak ulezat nejak v hlave a uvidis, co da poslednych najblizsich par dni. No uz len to, ako sa o vas vyjadroval je teda na zamyslenie
@kassandra25 Ale toto nebude ten prípad. Autorka už má podozrenie, už ho de facto pristihla. Možno s ním zostane, kvôli deťom, formálne.
Mne je strašne ľúto keď niečo také čítam :( Ako dokážu byt chlapi takí bezcitní a toto robiť manželke s ktorou ma deti ? Načo sa potom ženia , zakladajú rodinu keď ich takí život nebaví ? Ja mám tri deti a čakám štvrte . Prvé dve mám s bývalým manželom . Ale keby som na niečo také prišla , radšej sama pretĺkať sa životom ako s klamárom a nevernikom byt . Sme silne ženy , dokážeme aj divy keď sa nakloneme a uzivime rodinu . Treba si to všetko v hlave usporiadať urobiť plán a realizovať .
Keby som to chcela moc odlahcit, tak je mozne, ze spolu proste len komunikovali cez mobil. No mna by napriklad moc mrzelo, ako sa o tebe a o detoch vyjadroval. Ako keby ste mu proste prekazali, to by ma teda moc zasiahlo