Je vôbec niečo takéto reálne a možné?Zoznámila som sa cez internet s mužom.Je možné zaľúbiť sa aj takto?
Áno, u nás to trvá už 19 rokov, u mojej sestry 16 rokov
Je to mozne, s priatelom sme sa tak pred 8 rokmi zoznamili a trva to doteraz, v juni sa nam ma narodit babatko a nevymenila by som ho 🙂 je jedno, kde sa zoznamis.
Žienky po akej dobe ste sa stretli?
@sweetjane pchaaa jasne ze ano. Moj uplne prvy priatel, s ktorym sme tvorili par 3 roky, bola laska cez internet. Stretli sme sa cca po mesiaci, lebo sa mi pokazil pocitac 😀 tak sne sa dohodli, ze ved podme sa prejst. A bola noha v nohave. Keby sme sa stretli neskor (myslim po vysokej skole) mozno sme spolu dodnes, nuz ale rozisli sme sa v dobrom 19tke, kazdy z nas mal v takom veku ine priority 🙂 Nie kazdy, koho stretnes vo virtualnej realite, musi byt idiot.
@sweetjane samozrejme, že to je reálne. Veľa párov, manželstiev je takých, ktorý sa zoznámili cez internet. A čo sa týka stretnutia, tak je to na tebe. Väčšinou to býva tak, že to musíš cítiť, že si už pripravená sa stretnúť s tým človekom.
V tejto dobe úplne normál 🙃 mám manžela, ktorého som spoznala cez zoznamku, písali sme si asi tak pol roka predtým ako sme sa stretli. A potom to už išlo, spoločné bývanie, svadba, deti... Len do toho 🥰
Aj my tak. Cez pokec, sme spolu 11r
Aj my cez pokec sme spolu rok 🙂 ja zo západu a snúbenec z východu 🙂 v decembri sa nám narodí drobček 🙂 nedala byy som. Ho za nič na svete ❤️
@sweetjane ja som si tak našla manžela 🙂
Da sa zoznamit aj cez net ale bacha su taki co klamu co sa nechce stretnut manipuluju a pod
Niektori chcu ofuknut len a stretku sa vyhybaju. Treba to vyselektovat. A stretko po akom case je na tebe. Nieltori po roku niektori po mesiaci tyzdni je to individualne
S manželom sme sa zoznámili cez internet, asi po 3mesiacoch sme sa stretli a bum! Láska na prvy pohľad a sme spolu už 10rokov, 4 z toho manželia
@sweetjane áno, je to možné, my sme sa tiež tak spoznali a stretli sme sa asi po týždni, podľa mňa radšej skôr ako neskôr, lebo naživo je to iné a predtým sa mi stalo, že písanie ok a stretko katastrofa 😛
Je to realne a v dnesnej dobe este viac, ved ludia sa uz moc nezoznamuju vonku ako kedysi. Len treba byt ostrazity a minimalne dva roky trva, kym sa charakter partnera ukaze na plné. Ako sa sprava, ako rozprava, ci nenadava, ci nema drogovu minulost, to vsetko si treba vsimat a nezlahcovat tzv. red flags ako sa vravi.
@anjelik9993 Tak to je super.
Áno ja som svojho spoznala na Badoo 😂a už sme spolu druhý rok❤️❤️❤️
jasne, ale dolezite je sa po nejakej dobe aj stretnut a travit spolu cas... lebo az ked sa stretnete nazivo, utvoris si o nom spravny nazor. Ja som so svojim, teraz uz manzelom, takto spolu uz 7 rokov, a je to najlepsi vztah aky som kedy mala.
Já,a už 10 roků nám to klape 😉
Ahoj, my s manzelom sme sa spoznali cez pokec, aj s mojim byvalym som sa tak spoznala a boli sme spolu 4 roky. A stretli sme sa tak po 2-3 tyzdnoch pisania
My sme spolu 10rokov, 6ty spolu zijeme, 2rocnu dcéru mame a este sme sa nezabili :D... A spoznali na pokeci 🙂
@mariah0307 To je perfektné.
@hederamonstera Ďakujem.Normálne mám pocit že on je ten pravý.
To je úžasné žienky kolko Vás je.
Všetkým čo našli šťastie tymto spôsobom prajem len to najlepšie.Bodaj by to bol aj môj prípad.
Zoznámila som sa s mojím manželom cez pokec...ale bol zblízka takže to neostalo dlho len pri písaní......
no moja sesternica to je iný prípad....našla si svojho manžela tiež cez pokec....
nič zvláštne keby nebol až z Belgicka.....😉Slovak pracujúci v Belgicku...
písali si polroka prišiel za ňou a odniesol si ju tam....😉 Žili taam 2 roky dnes už sú späť na SK a majú 3 deturence....
@sweetjane moze byt;) drzim palce🙂 Ja mam taketo zoznamovanie najradsej (teda mala som), nepatrim medzi krasavice, tak na nete ti da viac chlapov sancu na pokec ako pri bare a pod. Vie ta lepsie hned spoznat a tak🙂 clovek si klapne skor z tej vnutornej stranky🙂 ale nemozem povedat, ze by sme sa nepritahovali...po 6 rokoch je to stale ako na zaciatku😇😇
@sweetjane pridavame sa k pokecovym... v septembri bude 10 rokov 😉
Aj ja som pokecova 6 rokov a takmer dvoj ročný chlapec
Prečo by nie?