Je jeho správanie v poriadku?

2. okt 2022

Čo si myslite o jeho správaní? Lebo ja už neviem ako dalej:
S priateľom sme spolu skoro 3roky. Byvame spolu ale okrem toho nič iné .. preňho ja nie som prioritou, pretože vzdy je všetko prednejšie ako ja. Voľný víkend? Ide pomoct tomu, tomu alebo ide k rodičom pomáhať na cele dni (napr prší a mama ho vyšle oberať fazulu, tak ide..) ja vymyslím vylet - preňho nezazivne. Nemá za potrebu poradiť sa so mnou o nicom, vzdy si všetko vymysli a rozhodne sam. Mne to bud oznámi ako hotovú vec alebo neoznámi. “Kedysi” sme fungovali tak, že keď prisiel alebo odchádzal, dal mi pusu. Teraz keď to nerobi a spýtam sa ho nato, povie, ze zabudol som. Aha. Plany do buducna - nemá žiadne - aj tak vraj nevieme čo bude. Nikdy som nepocula vetu - kúpil som to pre nás, zariadil som to pre nas - vzdy len ja. Vraj jemu je trapne, keď to počuje aj od kolegov že my sme boli s manželkou na výlete - podľa neho by to mal povedať že ja som bol na výlete. S ničím mi doma nepomoze, keď mu to poviem vzdy to otočí proti mne. Mal so mnou tapetu na mobile - už nemá - vraj nemame peknu fotku. Nehovoriac o tom, že pracuje do 15:30 no ide cvičiť, potom ide k mame a domov príde o 20:00 .. najeme sa ideme spat. Komunikácia 0 bodov - keď aj niečo poviem a rozprávam mu, musím ho prosiť - odpovieš mi? Čo si o tom myslíš? Máš nejaký názor. Drzi hubu. Som tak strasne nestastna, nebaví ma zivot aj keď mam kamosky, konicky no ja mam tu potrebu mat vztah kde budem muzom chcena a nude sa zaujímať a planovat spoločný zivot. Alebo je to vsade tak? Ze keď dvaja spolu bývajú dlhší čas a sú spolu kazdy deň, že to je takto o nicom?😕

petamich
2. okt 2022

nie nie je to takto vsade a uz vobec nie po troch rokoch 🤷‍♀️ toto nie je o prioritach, toto je o tom, ze si zrejme spoluvyvajuca

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
2. okt 2022

tak asi takto zit nechces a zmena na 100% nepride .. zbal sa odid a uvidis kedy ti pride sms ak vobec daka pride ze si vsimol,ze tam niesi

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2022

My sme s muzom spolu takmer kazdy den uz takmer 30 rokov a takto to teda nevyzera. Naco Ti je taky priatel?

petamich
2. okt 2022

@boldo87 alebo pre starostlivost o domacnost 🥴

tykat
2. okt 2022

30r som s muzom a vyzera to uplne inak. Preco si vlastne s nim? A preco je on s tebou?

mikadooo
2. okt 2022

Nie je normálne ostávať vo vzťahu,v ktorom sa necítiš dobre. Bez ohľadu na to, či on je svätec, alebo hajzel.

selest
2. okt 2022

Zmena pride len ak zmenis chlapa. To je taka povaha, netrap sa s nim najdes urcite co hladas kym nemate zavazky, deti atd..

nnnuuunnn
2. okt 2022

Radšej sama ako toto.

joannita
2. okt 2022

Opusti ho, bude to len horsie. Uz ta nelubi.
A mam pocit ze niekoho ma....

sima338
2. okt 2022

@nnnuuunnn Súhlasím, vnímam to rovnako, radšej sama ako mať takýto vzťah, resp. počkať si na niečo, čo je lepšie...

nurielka
2. okt 2022

Nie, takto vzťah nevyzerá. Ani sa nečudujem, že si nestastna..po prvotnej zamilovanosti ho to prešlo a jemu sa ani nechce pracovať na vzťahu. On je už pravdepodobne v hlave slobodný.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela2202
2. okt 2022

Zrušiť.... toto predsa nechceš riešiť ďalších xy rokov, ste odlišní

tmavovlaskakatka
2. okt 2022

Si si istá, že z roboty ide k mame? Možno má nejakú inú babu a preto sa takto správa.

lintu
2. okt 2022

Bolo to vobec niekedy ine?

gigie24
2. okt 2022

Podakuj, ze nemate spolu deti a hladaj stastie inde… 🍀

ropucha6
2. okt 2022

To nie je priatel, ale spolubyvajuci. Zjavne s tebou nerata do buducna, tak bud rada, ze nemate deti a zariad sa po svojom.

panelacikova
2. okt 2022

mne sa tak silno marí, že ty si tu už písala. toto je ako cez kopirák, akurát si nepamätám názvy diskusií a teda nie som štatistka, aby som si ich kdesi ukladala 😀 čo čakáš, že ti napíšeme niečo nové? opakujem to, čo som napísala predtým, akurát stručne: to nie je partner, ale spolubývajúci, ktorý si raz za niekoľko x dní s tebou zakefuje... mňa by toto vážne nebavilo... to už môžeš rovno fungovať sama, bez chlapa, v pokoji a za občasný sex mať výhody 😉😀

lujza123
2. okt 2022

Namiesto takého spolubývajúceho s výhodami si radšej kup psa
Síce v domacnosti tiez nič nepomôže, ale na výlety bude s tebou chodiť rad a milovať ťa bude až do smrti..

A možno popri venceni stretnes aj normalneho chalana.

zuzuliennka1
2. okt 2022

ludia su spolu aj 20-30-50 rokov, a nie, takto to nevyzera. ani omylom.
zopakujem, co je tu uz napisane - radsej sama ako s takymto clovekom, stracas s nim svoj drahocenny cas

bosorka2302
2. okt 2022

Ja ja,ja to zavana narcizmom .....z toho nevybudujes normalny vztah

3009
2. okt 2022

Ja som s mužom vyše 40 rokov, ale takto vzťah určite nevyzerá.

komplikovana
2. okt 2022

vy nemate partnersky vztah, ale ste iba spolubyvajuci, tak ako to uz bolo spomenute. Ak chces dat tomu sancu, skus hodit pokec, ak nie tak sa zbalit a odist. Podla toho co opisujes, ta neberie ako rovnocennu partnerku. Takto laska nevyzera. Mas pravo sa rozhodnut ako chces aby tvoj vztah vyzeral. Tvoj priatel, nemusi byt zly clovek, ale pravdepodobne nemate rovnake smerovanie vo vasom vztahu.

germaniawerks
2. okt 2022

Vzhľadom na to, že tvoj frajer cvičí a pomáha ostatným, predpokladám, že život ho baví. Preto si myslím, že problém môže byť v tvojom správaní - dožaduješ sa, tlačíš a vydieraš. Lepšie výsledky by si dosiahla, keby si podnecovala jeho záujem o seba, povzbudzovala a odmeňovala ho v tom, čo si praješ.

rosabel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vorkola
2. okt 2022

Tak toto nie je laska,toto je len spolunazivanie ako na internate

elizabet173
2. okt 2022

nie je to ani náhodou všade tak, ani po mnohých rokoch, nie po troch. Prečo ste vlastne spolu? Veď vás nespája takmer nič. Prečo s ním strácaš čas?

ahhola
2. okt 2022

Blbá situácia. On je už mentálne inde, nepočíta s tebou, nechce, nevie to ukončiť on. Šťastnejší ruku pri ďalšom vyberte. 🍀💔🙏

babydesire
2. okt 2022

Povedala by som, ze ta uz nelubi, ma ta ako samoztejmost a to mu staci... ☹