Je divné často objímať moju mamu?

1. jan 2022

Som divna ak mám 17 rokov a stále často zvyknem objímať moju mamu?

dskjhfdlkdjhl
1. jan 2022

Nie je na tom nic divne, stale to bude Tvoja mama, aj ked budes mat 30, ci 50 rokov.

pbra40
1. jan 2022

Je to pekny zvyk. A ked vam to vyhovuje obom, len si ho udrzujte 🥰🥰🥰

stanulienkat
1. jan 2022

Mozno nie, ale mas divne otazky...

andreatytler
1. jan 2022

Co je to casto? Kadu pol hodinu?

autor
1. jan 2022

@andreatytler to niee, ako kedy.. väčšinou tak 2 krát za deň

sima338
1. jan 2022

2krát do dňa? úplne normálna vec, mám rada objatia a s mamou sa objať je podľa mňa krásne gesto.

andreatytler
1. jan 2022

Mate krasny vztah. Uprimne ti ho zavidim. Dufam ze ti vydrzi az do smrti.

katkami123
1. jan 2022

To je krasne 🥰

lintu
2. jan 2022

kde si prišla na to, že by to malo byť divné? 😀

yoxinka
2. jan 2022

Buď rada. Mna moja mama v živote neobjala. Aj keď sa stretneme a dáva mi pusu na privítanie/prípadne na rozlúčku, natiahne ruku a z metra na jedno líčko cmuk, na druhé cmuk. Mne je to až smiešne. My nemáme takmer žiadny vzťah. Často sa navštevujeme, ona má rada moje deti, rada s nimi trávi čas, vždy mi pomôže, keď treba, ale prejavy lásky, to ona vôbec nevie. Ani nejaké osobné rozhovory nehrozia. Tak všeobecne o živote, politike, o deťoch, susedoch, čo v práci … Ale v podstate ma vôbec nepozná, vôbec sa nevie so mnou baviť, ako si myslím, že by sa mala mama s dcérou. Keď niečo začnem také osobnejšie, normálne zmení tému 🤷‍♀️. Vôbec nevie, čo ma teší, čo mám rada, nič. Ale chápem to, lebo ona to ako dieťa tiež nezažila. Našťastie mi toto všetko vynahrádza manžel a paradoxne, svokra.

jumama
2. jan 2022

Podla mna je to super. Su taketo kontaktne rodiny a su take chladnejsie, co sa moc netulkaju. Podla mna je super byt v takej tulkacej a vediet prejavovat city. Len si pekne maminku stiskaj!

jenny224
2. jan 2022

Čo by som dala za to, aby som svoju ešte mohla objať. Objímaj, koľko môžeš 🙂

leuska0910
2. jan 2022

Tak potom som aj ja divna, mam 29 a mamu objimam kazdu chvilu😄❤ tak zvlastne ma to upokojuje..

mamka34
2. jan 2022

Moja je na VŠ, ráno sa kľudne šuchne ku mne a ja ju vyhladkam a pritulim, ako keď bola malá. Vždy jej poviem, že ju mám rada a navždy bude môj miláčik. Ona mi porozpráva, čo robili s kamošmi, aký videla film, alebo čo ju trápi. Som si istá, že dobrý vzťah k matke je základ na šťastný život a je veľmi dôležitý.

autor
2. jan 2022

@leuska0910 aj mna to upokojuje😅😃

marca12
2. jan 2022

@yoxinka presne ako u nas. Mna mama tiez nikdy neobjala,nepocula som slovo lubim ta,mam ta rada.

mikadooo
2. jan 2022

Máš super maminu keď ste si vybudovali taký krásny zvyk