Som divna ak mám 17 rokov a stále často zvyknem objímať moju mamu?
Je to pekny zvyk. A ked vam to vyhovuje obom, len si ho udrzujte 🥰🥰🥰
Mozno nie, ale mas divne otazky...
Co je to casto? Kadu pol hodinu?
@andreatytler to niee, ako kedy.. väčšinou tak 2 krát za deň
2krát do dňa? úplne normálna vec, mám rada objatia a s mamou sa objať je podľa mňa krásne gesto.
Mate krasny vztah. Uprimne ti ho zavidim. Dufam ze ti vydrzi az do smrti.
To je krasne 🥰
kde si prišla na to, že by to malo byť divné? 😀
Buď rada. Mna moja mama v živote neobjala. Aj keď sa stretneme a dáva mi pusu na privítanie/prípadne na rozlúčku, natiahne ruku a z metra na jedno líčko cmuk, na druhé cmuk. Mne je to až smiešne. My nemáme takmer žiadny vzťah. Často sa navštevujeme, ona má rada moje deti, rada s nimi trávi čas, vždy mi pomôže, keď treba, ale prejavy lásky, to ona vôbec nevie. Ani nejaké osobné rozhovory nehrozia. Tak všeobecne o živote, politike, o deťoch, susedoch, čo v práci … Ale v podstate ma vôbec nepozná, vôbec sa nevie so mnou baviť, ako si myslím, že by sa mala mama s dcérou. Keď niečo začnem také osobnejšie, normálne zmení tému 🤷♀️. Vôbec nevie, čo ma teší, čo mám rada, nič. Ale chápem to, lebo ona to ako dieťa tiež nezažila. Našťastie mi toto všetko vynahrádza manžel a paradoxne, svokra.
Podla mna je to super. Su taketo kontaktne rodiny a su take chladnejsie, co sa moc netulkaju. Podla mna je super byt v takej tulkacej a vediet prejavovat city. Len si pekne maminku stiskaj!
Čo by som dala za to, aby som svoju ešte mohla objať. Objímaj, koľko môžeš 🙂
Tak potom som aj ja divna, mam 29 a mamu objimam kazdu chvilu😄❤ tak zvlastne ma to upokojuje..
Moja je na VŠ, ráno sa kľudne šuchne ku mne a ja ju vyhladkam a pritulim, ako keď bola malá. Vždy jej poviem, že ju mám rada a navždy bude môj miláčik. Ona mi porozpráva, čo robili s kamošmi, aký videla film, alebo čo ju trápi. Som si istá, že dobrý vzťah k matke je základ na šťastný život a je veľmi dôležitý.
@leuska0910 aj mna to upokojuje😅😃
Máš super maminu keď ste si vybudovali taký krásny zvyk
Nie je na tom nic divne, stale to bude Tvoja mama, aj ked budes mat 30, ci 50 rokov.