Ahojte,Partner vypije kazdy den po robote 4-5 piv,cez vikend ( v sobotu po robote) aj 7-8 piv,co si myslite je to normalne? Stale hovori ze on zaraba,tazko pracuje tak si to moze dovolit,ze z piva sa opit neda.Co si myslite je toto normalne,myslite si to iste co ja? Vdaka
@josephinka222 da sa opit aj z piva. Vyhovara sa len, aby sa mohol napit. Este nech zacne pit tvrdy alkohol k tomu, tebe nech da par faciek...
Ak to potrebuje každý deň je to alkoholizmus
Nie som teda nejaká fajnovka, ale spať pri ňom by som nedokázala ... každý alkoholik sa sám pred sebou bude ospravedlňovať takýmito rozprávkami, že "z piva sa opiť nedá" ... nie, nie, vôbec nie ... pokiaľ nie si v košíku vysedená, myslím, že je Ti jasné, že je alkoholik.
@josephinka222
@dzulli1980 no uz davno pri nom nespim,spim v obyvacke,sme spolu uz len koli synovi (3r.),to jeho popijanie vsetko znicilo,chcem sa odstahovat ale momentalne nemam kde,zijeme v Anglicku.
@josephinka222 ked som fakt makala manualne pri rekonstrukcii chalupy, to pivo po tvrdej robote fakt dobre padne. Ale dala som max 2, vynimocne 3. Samozrejme nealko ;) lebo som musela potom autom. No ak by som nemusela, tak neviem 🤷🏼♀️ Akoze 4-5 to mas dva litre - to je uz fakt vela, ale 1-2 po manualne tazkej praci ( ale nie ze po robote iba akoze po zamestnani ) by som asi tolerovala... No rozhodne nie kazdy den a to co si pisala o sobote tak to je uz cez.
Ak potrebuje piť každý deň, tak je to alkoholik. Je čo pije, či pivo, víno, rum či vodku. Tu ide o pravidelnosť
Sadni si s ním a spočítajte koľko toho už prepil, za mesiac, za pol roka. Za tie peniaze mihol mat niečo iné - alebo menej prácovat ak je taký unavený z prace
Alkoholik je tvrde slovo, ja by som povedala ze je "hladinkar", ze potrebuje tu dennu davku a neozere sa na prach.
Ale aj toto hladinkarcenie je urcite forma alkoholizmu, ak to nevie clovek vynechat. Ak by ste sa dohodli ze prestane na mesiac, alebo ze zajtra vecer si neda, a mal by problem si nedat (chybalo by mu to, lakalo by ho to, bol by viditelne nervozny), tak vtedy je to uz pociatok alkoholizmu. Ak by mu to nevadilo a nechybalo a normalne by vydrzal, tak mu to proste chuti a zavislost zatial nema.
Ak pije kazdy den tak je uplne jedno ci je to pivo alebo vodka, ide o to ze pije kazdy den. Nieje to normalne, podla mna neni normalne pit kazdy vikend nieto este kazdy den!🤦🏽♀️
Kazdy den je zavislost a to je alkoholizmus.
Áno je alkoholik.
Nedá sa z piva opiť? Tak odkaž mu, že veru dá. Ale on má už asi iný tréning.
@josephinka222 bohužiaľ tvoj muž je alkoholik .. čo ma mrzí . Ja bývam s alkoholikom už od narodenia on síce cez týždeň nepije tak ako cez víkend ale keď ten víkend príde tak od piatka do nedele niekedy pondelka podľa toho ako robí je ožratý stále 🙂 kúpi si celú veľkú bedňu piva ( neviem koľko tam je piv) a to ma tak na dva dni niekedy sa stalo že to vypil aj za deň , povedzme že si kúpi ma víkend 24 pív a v piatok vypije kľudne aj 15 fliaš čiže keď sa vyhadzujú smetí tak sú tam len samé plechovky teda teraz už nie lebo sú zálohované a z piva sa opiť dá čo trepe bludy ,ale każdy je iný keď ma vypité pokiaľ ťa nebije tak buď ešte rada ale ja by som nezniesla chlapa pri sebe ktorý smrdí ako pivo ,fuj veď z toho sú potom napachnuté periny a toho smradu sa už nezbaviš veď keď si henten vetrá v izbe lenže on si vetrá tak že otvorí dvere a všetko to ide do celého domu nie aby otvoril okno no jebnutý a to smrad ako z opičiarne fuj
ano je alkoholik. aj moj otec takto pil, denne niekolko piv, neskor uz aj palenku. denne.
a z piva sa opit da. mne staci jedno a uz to citim.
Je na dobrej ceste k alkoholizmu. Este pride nejaky problem,bude dusit v sebe a zapijat a uz aj zabudne preco pije a zacne pit uz pri kazdom divnom pocite.. :/
@josephinka222 jasne ze je alkoholik, normalnemu cloveku staci jedno pivo a nepotrebuje ho denne. ked vypije tolko piva, tak uz je zvyknuty na to mnozstvo alkoholu a preto nema pocit ze je opity.
@josephinka222 tento scénar mi je strašne povedomý 🙂 nie si náhodou s mojim ex? 😄
@elam1234 nie nie som,my zijeme v Anglicku
@josephinka222 ...tak nech pije nealko, a uvidi sa ci je zavislak alebo nie
@tykat praveze on potrebuje alkohol,alkoholik 1 triedy,este ze som sa za neho nevydala,boli sme zasnubeni,prsten som mu vratila,uz by bol rozvod na stole.
@josephinka222 už ste o tom hovorili, povedal, že zarába, tak si aj dopraje. Takže, bud ti to prestane vadiť, alebo sa s ním rozid. Lebo, ostane pri svojich zvyklostiach. Mozno sa zmení na chvíľu.
Tú ti každí aj tak bude písať, že s takým by nebol. Každá má doma dokonalého chlapa.
@josephinka222 ja milujem frázu som s ním kvôli deťom 👌. Najhoršie je sa pozerať na smutnú a zničenú matku pre dieťa.
Denne vychlastat dva litre plus piva nie je žiaden hladinkar ani na ceste k alkoholizmu, to už je ožran ako vyšitý. A práve dkvoli dieťaťu by som s takým chlapom nezostávala, lepší žiaden vzor ako alkoholik.
@josephinka222 samozrejme. Ved to je zaklad tradicnej slovenskej rodiny. Este nech ti struhne k tomu a ste za vodou.