Ja už nevládzem. Priateľ si vypisuje s babami

wejuska1230
17. okt 2017

Ahoj... S priateľom sme 5 roku a za ticho 5 roku už neviem ako ďalej.. máme dve deti a keďže čakám 3 a v decembri mám termín tak sa musím čo najskôr rozhodnúť.... Začalo to tým keď mal mali rok a on sa spakoval a na 2 mesiace odišiel a vivolaval s babami... Miško sa to urovnalo... A potom znova na Silvester zasa volal s inou... A keď som na to prišla bola som ja najhoršia a ešte mi vynadal a aj facka sa mi ušla .. stále mi hovorí že on má nepodvadza ani nič... Ale tento rok v lete sme sa pohádali a on sa zobral a prišiel až o 10 ráno na druhý deň.. a tento mesiac som našla v jeho telefóne fotku s jednou babou a on že to je sesternica... A ja že jasne sesternica je v župane a ty v boxerkach... On že si Najivna .. raz na FB som našla tu babu a som jej napísala... A ona že veď on je slobodní a z malim žije v BA... A ja som myslela že má porazí... Keď som to riešila tak som bola najhoršia síce mi ta baba poslala skreanshoty ich konverzácie stále zapierala že snou nič nemal... Pred každým na mňa len kyda to čo nieje pravda a ja som potom najhoršia... Aj pred jeho mamou... Mali sa ho boja ale majú ho aj radi... Vždy keď príde domovu s práce nevenuje sa malim ja za telefónom... A na mňa totálne kašle len keď niečo chce sa so mnou rozpráva.... Ja už neviem čo mám robiť... Nemám to ani komu povedať nic... Ďakujem...

janinamojka
17. okt 2017

@wejuska1230 no moja,nemas to lahke.Ked na teba kasle,idealne by bolo odist od neho prec,na co ti je taky chlap...ale.asi sa bojis co dalej sama s detickami..

janynkaaa
17. okt 2017

Sice ti neporadim ale naco si s nim robila dalsie deti???a naco si este s nim? .........mne keby toto muz robil tak uz sme davno rozvedeni 😲
Bo nic drzim palce nech si to nejak vyriesis

wejuska1230
autor
17. okt 2017

Asi tak nejako... Keďže viem ako je a radšej sa peniaze na telefón alebo niečo iná ako na deti...

wejuska1230
autor
17. okt 2017

Ono toto 3 nebolo plánované....

janinamojka
17. okt 2017

@wejuska1230 Neviem ci sa taky clovek niekedy zmeni..Hlavne sa teraz netrap,sustred sa na deticky.

wejuska1230
autor
17. okt 2017

Keďže som na všetko sama a on není schopní urobiť nič je to dosť ťažké....

janinamojka
17. okt 2017

@wejuska1230 ono nie vzdy ide vsetko podla planu,budes to mat tazke ale uz to tak.je,budes mat tri deti tak sa tes z nich a ak je takyto,tak pozbieraj sily a premyslaj nad buducnostou bez neho,je kopa zien ktore to zvladli aj ked sa zda situacia zo zaciatku neriesitelna,tak vzdy je cesta..

wejuska1230
autor
17. okt 2017

Ja viem... Ja som mala 100 chuti sa už zbaliť a odísť... Ale vždy ma doma zamkol... A vždy odišiel a povedal keď budeš normálna tak mi zavolaj...

marusia12
17. okt 2017

@wejuska1230 No... tak ti treba.... keď si sprostá. Každý je strojcom svojho šťastia.... teba podvádza, facku si dostala a ešte si uklochníš naivne tretie dieťa... Samozrejme že ťa podvádza, vypisuje s inými... veď nie si slepá a vidíš to. Ale nikde by asi nenašiel naivnú trúbu, pri ktorej má full servis a ešte môže robiť frajera pred inými.... gratulujem.

ericka_l
17. okt 2017

Neviem, možno si mala od neho odísť ešte na začiatku keď si dozvedela, že je takýto záletník. Teraz keď odídeš tak bude ťažšie, hlavne s malým bábätkom a to nevravím ešte o dvoch ďalších deťoch. Ale ak ti mám povedať pravdu, tak takýto vzťah ti len pridáva starosti, keď ti nepomáha s deťmi, nie ste si navzájom oporou tak prečo ste spolu? Ak máš kam s deťmi ísť a má ti kto s nimi pomôcť, napríklad rodičia alebo starí rodičia tak odíď ale neviem či by som to riešila teraz tak na rýchlo pred pôrodom. Vydrž to ešte dovtedy, snaž sa byť čo najviac v kľude, nerieš to nejako, nech nestresuješ bábo a potom sa normálne odsťahuj ak teda máš možnosť

wejuska1230
autor
17. okt 2017

Možnosť je tu vždy...

janinamojka
17. okt 2017

Presne tak,obrat sa na rodinu,urcite ti pomozu kym sa nepostavis na vlastne..Zanedlho budes mat babiku,tak sa staraj o deti o seba,davaj na seba teraz pozor,nevsimaj si ho,nebav sa s nim..a po porode ked sa das dokopy to ries..Ved aj teraz si na vsetko sama a navyse ta ponizuje tym co robi,si mlada,zivot mas pred sebou,a to ze budes mat tri deti,to nie je problem,to zvladnes,najdes si system,neboj sa..

wejuska1230
autor
17. okt 2017

Ďakujem za každú radu... Už len to niekomu vydržať a nezbláznil sa pri ňom...

marusia12
17. okt 2017

Ty máš 19 rokov a čakáš tretie dieťa a to každé viac menej rok po sebe????

osky
17. okt 2017

@wejuska1230
Dakujes za kazdu radu ale podla nich sa neriadis.
Uz minimalne rok si mala byt prec a nie este cakas s tym magorom 3.dieta.
Mas tz uz dve podobne temy ,pokial viem.jednu urcite.a jecto furt o tom istom.
Nechaj toho chlapa.ja viem ze je to velmi tazke ale bude ti lepsie!!!!
ZENY SPAMÄTAJTE SA!!!!
VSAK CO TU NIEKTORE OPISUJETE,TO NENI ZIVOT.PRREVO SA TAKTO NECHATE MUZMI PONIZOVAT???!!!!

oskvarka
17. okt 2017

@wejuska1230 ako ja by som sa rozhodne odstahovala a nevesala mu to dopredu na nos a keby mi take robil ze ma zamkne doma aneviem co este policiu na neho zavolam... na rovinu je to nasilnik a kedze nie ste ani manzelia tak by ma teda nic pri nom nedrzalo ... a to vecsinou neradim nikomu rozchod ale toto je ako ze naco ty ho mas ako nejak zvlast rada?.. ani neviem ako v takomto vztaku moze dojst k tomu ze mas deticky a este tolko vela a za sebou... no stopla by som to cele clovek zvladne vsetko ked chce, zvladla by si to aj sama keby si musela..

wejuska1230
autor
17. okt 2017

Neviem v kútiku duše ho mám rada ale zároveň sa mi aj hnusí a nenávidím ho... Ono to začalo keď sa narodila mala do vtedy to bolo v poriadku...

elenita
17. okt 2017

Utekaj.... dohodni sa s rodinou, známymi, priateľmi, niekým, na koho sa môžeš obrátiť v núdzi a prichýli Ťa a odsťahuj sa... hentomu ch... nič dopredu nehovor. Počkaj, kým odíde z bytu...a utekaaaaj.... zablokuj si telefón, zmeň telefónne číslo, len sa s ním už nekontaktuj prosím Ťa.. lebo sa obávam, že by Ťa ukecal na sladké rečičky typu, však on sa zmení.... Bude to ťažké, samozrejme, že áno, krátko po narodení bábätka asi budeš musieť ísť do práce, alebo sa poriadne obracať a brigádovať... ale stojí to za to, ver mi.

marusia12
17. okt 2017

@wejuska1230 nooo, tak predsa len slnko v tvojej duši svieti. Posielame teda z Modrého koníka vagón lásky, ak ti to teda pomôže. Ty tu budeš aj o dva roky písať, len ti medzitým pribudnú ďalšie dve deti, budeš v ešte väčších sračkách ako si.... ty totiž trpíš tzv. Stockholmským syndrómom. Tak si to uži... len nerozumiem, prečo do svojej úchylky ťaháš aj svoje deti.

wejuska1230
autor
17. okt 2017

Len sa bojím toho že mi zoberie malého.... On by ho dal svojej mame na krk a kaslal by na neho....

lienqa
17. okt 2017

@wejuska1230 Ty máš vážne 19 rokov a tretie dieťa na ceste? 😨 to by ma naozaj zaujímalo koľko rokov má ten tvoj chlap..

marusia12
17. okt 2017

@wejuska1230 prečo by ti brat dieťa? To nie je také jednoduché matke zobrať dieťa...a už vôbec nie je jednoduché ho dať svojej mame. To ti on také bludy splieta? Ako som písala vyššie, lieč si ten syndróm a bude dobre.

janickacrazy
17. okt 2017

@wejuska1230 Malého ti nezoberie, to sú len také kecy, aby si ťa udržal. Na Sk zverujú deti vždy matke, pokiaľ matka sa o ne normálne stará a nieje ťažká alkoholička alebo narkomanka, čo ty hádam nie si. Pokiaľ máš podporu rodičov alebo iných príbuzných, ktorí by ti pomohli, tak sa zbaľ a odíd, samozrejme dopredu tvojmu nič nehovor. Ak ťa zamkne, volaj políciu. Tiež by ti prospelo ísť k psychologovi, aby ti pomohol sa s tým všetkým vysporiadať. Si mladučká, budeš to mať ťažké, ale bez neho ti naozaj bude lepšie.

sadika
17. okt 2017

Zeby vymyslena tema? To rodila prvykrat ako 15 rocna? Sa tu niekto evidentne bavi a este ani pravopis neovlada

ema234
17. okt 2017

@wejuska1230 cim viac deti s blbom asi lepsie, neviem no 5 rokov spolu a tri deti,ked vies aky je.

marusia12
17. okt 2017

@sadika prečo vymyslená? Je to jednoduchšia, intelektovo menej zdatná dievčina. takých je na SR mraky... a už tu má pár podobných tém... netreba všade hľadať vymyslenú tému. Ľudia žijú aj takto... si predstav.
BTW... pravopis tu neovláda polovica MK...

obsadenemeno
17. okt 2017

@wejuska1230 to si mala riesit uz davno....ten chlap nema k tebe ani stipku ucty..... a neboj, "nevezme" ti maleho.....a ostatne deti ti akoze necha? Ci ako?
to su len take dristy, takych gerojov uz bolo...... 😠

marusia12
17. okt 2017

@obsadenemeno ja by som mu dala všetky tri deti 😀 Sranda by ho prešla.... takto ma ex naťahoval na súde, že chce striedavku, ja na prášky a nakoniec sudkyňa... OK, tak si beriete tie deti na striedavku, matka súhlasi... a ex zamrzol 😀 Takých frajerov je plný vagón... chudák vydierajúci ženu cez deti...

obsadenemeno
17. okt 2017

@wejuska1230 ty potrebujes ten "kutik duse" riadne vydezinfikovat....jedom na potkany....

janickacrazy
17. okt 2017

@sadika najstaršie dieťa má 2,5 roka, čiže v 17 mohla kludne porodiť