Ja už naozaj nemám na neho nervy

ninusa221
24. sep 2021

Ahojte baby..
Na zaciatok neraďte mi prosim vas rozchod atď..
Tak asi začnem, spoznali sme sa cca pred 2 a pol rokom. Po roku sme išli spolu bývať daleko od rodičov. Išla som stym na Vš aby sme mohli spolu byvať. Kým sme spolu nebývali bolo všetko ok, užasne, a hlavne po sexuálnej stranke dokonale. Postupne ako sme spolu byvali to všetko začalo ist dolu vodou, prestali sme spolu spávať, je unaveny z roboty atď..Potom som mala cez zimu fázu že som si myslela že niekoho má..No potom že Okey skusim na neho inak tak som sa upravila dala sexi pradielko ktore je extrémne nepohodlne ale že reku ok.. Pravda je že som pribrala za ten rok…Mám skor pocit že žijeme ako spolubyvajuci nie ako pár. Proste on stale riesi auto, hra sa na pc a občas niečo doma urobi.. nikam spolu nechodime a mne ide na nervy.. a keď mu na truc poviem že som sa uspokojila sama zak je zduty.. ja už nechapem 🙈 vcera ma chytil okolo pása a vravi mi že bože ty si taka pekná ale čo to brucho? 🙈 Nekomentovala som to radšej…
Prednedávnom mi začal pisať jeden chlap, pohode zlaty normalny, v rámci kamarátskej roviny ( aspon z mojej strany) aj som rozmyslala že pojdem snim na kávu. Ale potom som si uvedomila že mi píše take veci na ktore sa sťažujem čo doma nemam….

0silvia0
24. sep 2021

@ninusa221 nechceš rozchod, tak zhoď brucho😉

ella_price
24. sep 2021

Nechceš rozchod? Tak (ne)maj na neho ďalej nervy a vypisuj si s druhými, nech sa cítiš lepšie 😎

anjelicek26
24. sep 2021

Tak sama vies, kde je problem - isli ste s aktivneho paru do "nudy"... s casti za to mohla corona, moc neni kde chodit von a tym padom aj sportu malo - tak jedlo najlepsi kamarat... treba si dat zavazok sportovat, zhodit to brucho, dat to proste do poriadku...bez ohladu na chlapov...len sama pre seba... Co sa tyka tvojho vztahu, sama musis vediet, ci tam je laska alebo len "zo zvyku"

buberova
24. sep 2021

Mám pocit že písať si s druhými chlapmi vzťah nezachráni. Neskúšala si dohodnúť nejaký výlet s ním? Reštiku? Bicykel? Zahrať si spoločenskú hru? Nič?

beatrice1111
24. sep 2021

@ninusa221 Boze toto nemyslis vazne. 😃 chlapovi ktorý ta naozaj miluje sa máš pacit aj s bruchom. Tak by to malo byt. A sex je velmi dolezity vo vzťahu, nie je na prvom mieste, ale je velmi dolezity. Neviem no, rozchod ti radiť nejdem ale ak nie si vo vzťahu stastna, kedy budeš? Z vlastnej skúsenosti som len takto strácala čas. Tie veci ktoré pises by vo vzťahu mali ísť automaticky ak to nejde je ocividne, že je niekde chyba.

ruzovakrava
24. sep 2021

@ninusa221 ste vo fáze vzťahu v ktorej je väčšina párov po niekoľkých rokoch (my sme v nej napríklad ešte neboli a to sme spolu 8 rokov a máme 2 deti), takže buď komunikujte a snažte sa obaja alebo choďte od seba. Keď budeš mať problém zhodiť kilá navyše po deťoch tak čo ti povie? Dúfam že on je bez vád, krásavec jeden 😃

ckocka
24. sep 2021

Čo je zvláštne na tom že človeka a jeho povahu, návyky, správanie v bežnom živote spoznám do hlbky až vtedy keď s ním nejaký čas žijem? Potom možem vyhodnotiť či je to správny partner. Že niekto má šťastie a padne na kompaktibilný kus bez dlhého spoznávania nie je pravidlo.
Ak nechceš rozchod zostáva čo:
zmieriť sa so situáciou
zmeniť chlapa
zmeniť seba.
Vela šťastia.

ninusa221
autor
24. sep 2021

@anjelicek26 mne to skor pride že ako je Corona tak sa mu nič nechce, strašne vela spi ved on vie prespať aj cely deň.. predtym sme chodili kade tade cez lyžovačky turistiky chaty kino atd.. teraz ma v pi.

ninusa221
autor
24. sep 2021

@buberova jasné že skušala.. keď som mala ešte par dni volno aj on mal volno reku pome do šturova sa len tak okúpať… dobre mne je jedno.. a potom sa zobudí o jednej poobede.. tak mu poviem tak podme na zobor ešte sme tam neboli.. bože jemu sa tam nechce bla bla

trema
24. sep 2021

Uz v minulej teme som radila rozchod a poradim ho aj v buducej 😉

anjelicek26
24. sep 2021

@ninusa221 Treba zistit pricinu... zasa ho vytiahnut do zivota...vela ludi ma teraz depresie, burn out, ten zivot posledneho 1,5 roka bol strasne obmedzovany v normalnosti...skus zabookovat dovolenku, vypadnut s tej rutiny, mat cas len pre seba... viac ako skusit sa neda... a kym si vo vztahu, nevypisuj si s inymi... vzdy sa to proti tebe otoci, budes ta zla...

ninusa221
autor
24. sep 2021

@ruzovakrava ved to ze on bol chudy dosť a teraz aj dosť pribral ja ku to nevykrikujem 🙈

ckocka
24. sep 2021

@ninusa221 Tak skús, aspoň narovnáš skóre.

ninusa221
autor
24. sep 2021

@anjelicek26 boli sme v lete na dovolenke strašne nervy som mala na všetko len pi*oval.. boze je daleko ubytko boze drahe atď… dlha cesta.. vravim mu že som sa bala ist letecky niekde ked je Corona nieže by bol rad že sme niekde pri mori.

ckocka
24. sep 2021

@ninusa221 A aký je ten závažný dovod prečo ho nechceš opustiť?

ninusa221
autor
24. sep 2021

@ckocka neviem.. mam ho rada stale aj ho stale lubim priťahuje ma rozumiem si s jeho rodinou mam ich rada.. a uz by sa mi nechcelo vsetko začínať s niekym inym odznova.. neviem si predstavit byt bez neho

anjelicek26
24. sep 2021

@ninusa221 myslis, ze ked sa vezmete, narodia sa deti, tieto jeho chyby, ktore ti dnes vadia, zazracne zmiznu?

amelie2017
24. sep 2021

Ste spolu len 2 a pol roka, nemate deti, nemate sex, nic ho nebavi, na vsetko frfle- rozchod. Tu sa nic ine poradit neda. Ze mas rada jeho rodinu? Zijes s nimi alebo s tym lenivym, uhundranym chlapom, ktoremu vadi tvoje brucho? Ty ho uz nelubis, lubis len spomienku na to, ake to bolo na zaciatku. A bojis sa byt sama, bojis sa zacinat odznova. Si s nim len zo zvyku a z pohodlnosti. A to je velka chyba.

ckocka
24. sep 2021

@ninusa221 Ak si sama kladieš podmienku neopustím ho tak sa ti manévrovací priestor zužuje.
Mne by nejasný pocit "mám ho rada, neviem prečo" na to aby som akceptovala tolko vecí čo mi vadia nestačil.

sasitimi17
24. sep 2021

Akože výhovorka korona nech ide do riti. Keď sa chce tak sa dá ísť a nemusíte sedieť len doma na zadku.

stanulienkat
24. sep 2021

Takto nezijem ani ja v 20 rocnom manzelstve. By ma piclo. To budes mat uz len horsie. Dokedy chces takto zit? S detmi ti pomahat tiez nebude.

katulastraka
24. sep 2021

no, ako ste zacali spolu byvat, tak sa chlapec prejavil, Bud rada, ze si to zistila pred svadbou :D kazdopadne CHLAPA NEZMENIS...on je taky a ty to nechces prijat...kym ste boli v "baliacej" faze, tak sa snazil...teraz uz spolu byvate, tak naco sa snazit...ver mi, stracas cas

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
24. sep 2021

@cocolino234 Presne tak, moje myslenie sa ubiera smerom tento vyhovuje/nevyhovuje mojim požiadavkam bez ohladu na to či zostanem sama alebo už zajtra stretnem niekoho iného.
Zostať v nevyhovujúcom vzťahu aby som náhodou neokúsila samotu alebo nemusela podstupovať nové zoznamovanie je pre mňa sci-fi, to je natolko diametrálne iný prístup že ho vobec nedokážem spracovať. Ale evidentne také ženy existujú.

konikkon
24. sep 2021

@ninusa221 keď nechceš rozchod, potom riešenie bude schudnúť, písať si s druhými pre uspokojenie svojho ega a časom nezabudnite priviest do takého prostredia dieťa. Samozrejme, ak ti on dá. On naberá tehličky na bruchu pri hraní na PC alebo ma nejaku inú fintu? 😅

liljana
24. sep 2021

Prvy rok-dva ruzove okuliare, nevsimate si negativa, prisiel stereotyp. Po prvej faze (chodenie, sex,...) sa rozhoduje, ci s tym clovekom dokazes zit, aj ked uz ste sa okukali.
Myslis, ze s niekym inym to bude o 1-2 roky ine a nebudes to iste riesit zase? Kompromisy o spolocnom case,...
Ty este studujes, alebo pracujes? Lebo ak on taha domacnost, je unaveny z prace a ty po skole mas dost casu, aj energie sa ist zabavat, vyletovat,... Niet div, ze on je unaveny z prace, tvojich staznosti, ze ti ma pomaly robit animatora a ty nespokojna, ze si si to predstavovala, ze tak ako to bolo prvy rok, to bude dalsich 10-20.

ninusa221
autor
24. sep 2021

@liljana neťahá celu domácnosť s peniazmi ideme na pol čo sa tyka nájmu aj potravín.. skor je všetko na mne upratovanie varenie pranie atď

sirka9
24. sep 2021

@ninusa221 úprimne, máš veľmi zlý dôvod na to s ním ostávať. bývate spolu rok a už je to na prd. ak po 2,5 roku ste padli do stereotypu, tak Boh vám pomáhaj ak spolu ostanete. pokiaľ ho nedokážeš motivovať a on teba, tak budete ako spolubývajúci žiť do konca života. z úcty k sebe a aj k nemu, by som odišla. a ešte teraz píšeš, že domácnosť je celá na tebe? tak takého by som hnala metlou zo svojho života.

liljana
24. sep 2021

@ninusa221 Spominala si VS. Hod mu na krk aspon pranie a polku upratovania, inak sa s detmi budes stazovat, ze ti nepomaha. Sama musis prist na to, ci ma docasny covidovy utlm, aleebo trvaly, A ci pockas na zmenu, alebo odides.

luccija
24. sep 2021

@ninusa221 chod na kávu s novým a uvidis....Ty máš 21 r?aj my sme zleniveli cez koronou treba sa zasa prebrať.je to normálne spolubyvabie už nie ste zo seba paf a prišla rutina, stereotyp.Chod cvičiť, s kamarátkami..chlapi sú iní nie každý chce behať po výletoch, kúpaliskách presedia na svojich hrách, auto....koľko má rokov ako ty?veď to je mláďatko...ak si chcela ísť na kupalisko tak ste sa mali dohodnúť, že žiadne vyspávanie ...ty by si potrebovala aspoň o 5 r staršieho či iný typ muža Nesed doma a rob si program s niekým iným, keď uvidí, že sa tulas buď sa pridá, alebo idete od seba