Dobrý večer neviem či je to len vplyvom tehotenských hormónov ale príde mi od môjho partnera dosť nevhodné že on sa chodí opiť s kamarátmi zatiaľ čo ja stále len sedím doma
Si tehotná nie chorá, normálne môžeš ísť von - nehovorím, že sa opíjať a pod.
Posedieť v kaviarni, do kina, kamkoľvek keď nie s partnerom tak s kamoškami
Ak nemáte spoločný program, určite by som doma nesedela.
Zeny a co cakate? 😂 chodis s nim pit pred tehotenstvom, otehotnies a cakas ze on prestane chodit pit? A preco? On sa nezmenil 🙂
A kto povedal ze sa to nepatri? Ak on - tak je riadny blbec, ak niekto iny, tak Ti to moze byt ukradnute. Cele je to o tebe, ak sa na to citis, pokojne chod aj ty. Ak ti on povie ze mas byt doma, tak by som povedala ze ani on nikam nepojde. Ved si tehotna a zabavat sa mozes takisto ako netehotna, aj bez alkoholu.
A bude horsie....ked porodis.
Treba si nájsť aj inu zabavu ako chodiť do baru každý víkend 🙂 to už smrdi problémom s alkoholom. Treba si s ním sadnúť a porozprávať sa. Alkohol cigarety drahá zábava tie peniaze sa dajú využiť aj inak.
No ja som tiež tehotná a chodím kade-tade, aj s ročným dieťaťom, teraz napr máme jarmok, ale ja stretávam tehotné ženy aj na koncertoch, na dovolenke pri mori, v kine, v kaviarňach, na túrach, na plesoch ci svadbách, ja som bola pri prvom tehotenstve ešte aj 2 dní pred pôrodom na festivale (s manželom, a to vôbec nie som typ na zábavu). Samozrejme, alkohol nepijem, ale prečo by som sedela doma, keď som zdravotne ok? Budem sa dosť obmedzovať prvé mesiace po narodení bábätka....
Tvoj partner nemá záujem, aby ste trávili čas spolu? Nemusíte doma sedieť, môj manžel je tiež neposedny, ale údené väčšinou všade spolu...
Sem - tam vybehnúť s kamarátmi bez teba je ok , si myslim, ak aj doteraz chodil.... To už ty musíš vedieť, čo presne ti vadí... Ci chodí von často, či to ci pije moc, či to, že ide bez teba, alebo ze vôbec ide von...
@andrejkap123 ano , očakávala som, a aj sa tak stalo. Mam manžela, s ktorým fungujeme spolu. Keď sa žuruje, tak spolu. Keď som tehotná, tak aj manžel je somnou. Sme spolu viac ako 15 rokov, mame 2 deti a funguje to...
Prečo by si s ním nemohla ísť?Veď ty nebudeš piť,ale medzi ľudí chodiť môžeš.Ale aj tak si myslím,že by bolo vhodnejšie,keby už postupne počas tehotenstva presedlal na iný druh zábavy,než popíjanie s kamarátmi v bare,lebo o deväť mesiacov založíš tému,ako sa o malé staráš sama,zatiaľ čo on sa zabáva a opíja s kamarátmi.Ty sa v noci nevyspíš,lebo budeš vstávať k bábu a cez deň,keď by sa mohol postarať on,tak bude dospávať prežúrovanú noc...
@ptck a to kto povedal že sa to nepatri tvoj partner kopla by som ho do riti a išla by som rovno tam kam chodí ON von s kamarátmi.
@ptck Nepatri sa, aby partner tehotnej zeny chodil von, zatial co jej nakazuje byt doma. To by som si nenechala a najlepsie by bolo sa uz teraz nejako dohodnut aj na tom, ako budete fungovat po porode. Isto bude chciet chodit von aj potom, co je ok, ale len za podmienky, ze vo vasom rozvrhu bude aj nejaky cas len pre teba.
Budeš nešťastná s týmto mužom. Nezmení sa.
@ptck A akú si mala predstavu? Že keď otehotnieš, tak ti bude sedieť za zadkom a masírovať ti nohy, či ako?
My sme mimo tehotenstiev tiez chodievali spolu a pocas ma braval tiez. Co sa nepatri? Akurat som nepila a mala som zabavku ked sa pripil on.
tak baby ono si treba uvedomiť, aj kde chodí s chalanmi piť. Pokiaľ chodí do nejakého pajzlu, kde je poriadne nahúlené, tak jasne, že sa to nehodí, aby tam išla.
A keď bude dieťa na svete, tak pôjdete spolu piť aj s bábom?
gratulujem k splodeniu potomka s alkoholikom
tak sa vyber niekam s kamoskami a necakaj, ci ta niekam vezme. len je to taky varovny prst pre teba, ci sa takto nebude spravat aj ked bude babo na svete a u teba sa nezmeni nic, len ze budes stale doma sama s dietatom
Doteraz von bez teba nechodil?
Prečo stále sedíš doma ?
V prvom rade by ste sa o vašom spoločnom programe a o tom, čo ti vadí mali porozprávať vy dvaja.