Ako by ste reagovali keby vy ste po veceroch same doma a chlap chodi hravat s kamaratmi xbox (futbal). Ziadne zeny tam nie su. A ani za zenami nechodi. Len uz asi skoro tyzden kazdy vecer o pol6 odide a pride az ked ja zaspim. Byvame spolu. A uz neviem ako mu to mam vysvetlit ze mi to vadi byt furt sama doma. Na blizku kamaratky nemam.
Tak si nájdi kamarátkky alebo aj poriadneho chlapa čo sa ti bude venovať. Načo ti je taky čo ťa každý večer nechá samú.
Som tehotna. Takze vymena chlapa asi neni mozna.
nuž tak nezostáva nič iné ako gratulovať k výberu otecka 😀 už len doplňujúce otázky.... predtým taký nebol, však? bývate v prenájme alebo v jeho byte? si na rizikovom, že?
nuž ženy na MK za teba tvoj problém nevyriešia....rozhovor s chlapom, nič iné....vysvetliť mu tvoje pocity a urobiť rozumný kompromis.....ak nepochodíš - máš čo si si vybrala....
Gratulujem. Super výber
Jemine, niektori chlapi su fakt ako take nesvojpravne deticky. Len sa hrat a empatia ci zodpovednost ziadna.
Tak tu len odporúčam pripraviť sa na to, že keď sa vám to dieťa narodí, bude to celé ešte horšie. Gratulujem! “Perfektný” výber partnera a otca dieťaťa.
Má výhovorku, si tehotná, nemôžeš ísť s ním, ináč by ťa bral 😃 nech sa hrá chlapček, o chvíľu bude prebalovať a ty chodiť ku kaderníčke.
@tosomja jasne, tento je presne ten rodinný typ, on prebalovať, ona ku kaderníčke 😉
Ked to trva tyzden tak asi ma nejaky kamos nove playko... Ja si myslim ze ich to o chvilu omrzi. Alebo mu daj doma nejaku robotu, ked sa nudi a ma cas na hry😀
Neboj,vydrz, keď sa inak nedá a keď porodis, daj mu malé a zapajaj na maximum...sa dozabava😉
Tak to si uz len zvykaj keď si s ním tehotná a už teraz na teba serie 🤷
tak chod s nim .. zachvilu ho to prestane bavit bravat ta so sebou a radsej bude doma sediet ... alebo mu oznam nech kamosi vezmu aj priatelky a budete tam s nimi kecat kym oni budu hrat
Však ho nechaj. Keď sa dieťa narodí, už sa tak skoro nikam nedostane 🙂 jasne by som mu vysvetlila, že teraz nech si ide ale od porodu bude pekne doma pomáhať a nikam nebude chodiť 🙂
@syslik81 chodievala som tam s nim. Lenze sa tam vnutri fajci tak tam od zaciatku tehu uz nechodim. Chalani ani jeden nema priatelku.
@aknamorka22 neverim tomu ze nebude tam chodit ked sa babo narodi.
Koĺko má rokov? Budeš mať ťažký život s ním ak sa neuvedomí.
@aknamorka22 jasne, s novorodencom bude vecer doma sediet. 🤣🤣🤣🤣🤣 Babatko bud bude spat alebo bude vrestat, lebo kolika/zubky/choroba... (Jasne, ze su aj momenty, ked sa s nim da rozpravat alebo tak). Jasne, nevie sa dockat, ked teraz nechce sediet doma s tehotnou. Prebalovat pokakane plienky, ked moze byt radsej s kamosmi, uz ho vidim.
@mamadievcatiek 28 ma
Tiež si myslím, že ho to len chytilo niečo nové rozohrali sa ..za chvíľu ho to omrzí.Alebo aj nie🙂a bude unikat čoraz častejšie.
Vztah taky, ze by ho skoda nebola... bez ohladu na to, ci si tehotna alebo nie. Neskor sa odchadza tazsie
Určite by mi to vadilo a trvala by som na tom, aby sme si robili program spolu. Navrhni kompromis - môže ísť sa ,, odreagovať " raz do týždňa kým sa dieťa narodí.
A ako reaguje, keď mu povieš, aby niekedy nešiel a zostal s tebou doma, alebo aby ste išli spolu niekam? Alebo si mu to ani nepovedala?
Nerob z toho drámu, užívaj si pokoj a čas sama pre seba. A kúp mu playko na Vianoce.
@majka99999 no je to na nich ako si to vyriešia. Ja by som ho pustila ešte teraz pokiaľ môže. Ale po pôrode len výnimočne. Čaká ich ťažké obdobie keď už teraz je problém. Niektorí muži sa spamätaju hneď, niektorym to trvá dlhšie a niektorí sa nespamätajú nikdy 🤷 ja som môjho púšťala. Však čo bude pri mne doma sedieť večer keď nebolo nič na práci. Ale keď som potrebovala bol doma.
@lenkadenisa
to nie je riesenie. Koniec koncov je uplne jedno, ci hrs vonku alebo doma. Doma by bol duchom nepritomny a to je tiez ns dve veci zaky chlap.
A co tak sa o tom porozprávať? To ze ide za kamaratmi nie je na tom nič zlé, ale každý deň to by aj stačilo... Sadnúť a nastaviť si hranice... Ked sa dieťa narodí bude to este horšie
Vymeniť chlapa, on tá už vymenil