Ja nemôžem ísť nikam, ale priateľ môže

7. okt 2023

Baby váš názor ? Priateľ pracuje v zahraničí ja sa starám o dcéru a stále som doma len s malou idem von na ihrisko inak nič. Chcela som ísť minule aj s malou spat ku kamoske že si otvoríme večer vínko, jasne že mu to vadilo tak som nešla lebo nemu vadí aj keby poviem že mi mama postráži malu a chceli by sme si ísť niekam večer sadnúť s babami. Nikam nechodím keď viem že je ďaleko a vadí mu to, ale on mi dnes povie, že idem s chalanmi na festival včera bol opitý ako doga tak ani mi nezavolal hneď zaspal. Dva týždne dozadu boli na nejakej slávnosti tam sa zase zoťal, a teraz on ide na festival mne by to ale nevadilo nech ide ale on mne zakazuje a vadí mu každá prkotina ale pánko môže ? Keby mi aspoň povie urob si na dnes plán s babami alebo niečo chcem ísť na festival, ale on čaká že ja budem slušne spinkať a on si bude čavargovat. Úplne ma týmto nasral s prepáčením a tak som mu vynadala že mu zle muselo dôjsť, akože je to podľa vás normálne ?

dzulli1980
7. okt 2023

A prečo si v takom vzťahu? ... samozrejme, že to nie je normálne.

janai1
7. okt 2023

Nie je, to vieš aj sama. Si dospelá osoba, hádam nebudeš čakať kým ti dovolí.

Ale čo je to čavargovať ? 😂

autor
7. okt 2023

@dzulli1980 on to nerobieval to teraz začal ako začal pracovať v zahraničí začalo mu asi z toho šibať

h2
7. okt 2023

Prezradím ti tajomstvo: môžeš ísť, kam chceš. Si dospelá svojprávna osoba. Povolenie inej osoby nepotrebuješ.

petulda333
7. okt 2023

Tak taku este nehrali,aby mi chlap branil. A,ze mu to vobec hovoris ci pytas sa. Idem a hotovo.

0silvia0
7. okt 2023

A to akoze ak pojdes aj ty niekam, tak pride a co? Vynada ti? Neda ti peniaze? Oduje sa? Ja by som sa na tvojom mieste nezavzdusnovala na modrom koni, ale fungovala by som tak ako ja uznam za vhodne. Chcem ist s kamoskou? Idem s kamoskou.

nevenka
7. okt 2023

@janai1 tulat sa ( z narecia oblast Gemer, Liptov). Pripomenulo mi to moju starku, ako nam hovorievala, ze iba by sme cavargovat chceli...

vroni
7. okt 2023

Ja fakt neviem, to niekde rozdávajú, tieto agresívne a tupé domáce zvieratá alebo kde na to chodíte? Aby mi ktokoľvek príkazoval a zakazoval, kam môžem ist a s kým a dokedy... Co mam, 12? A teda aby sa partner ozieral ako doga, to je tiež rozkošné. Evidentne trpí nudou a prílišným pocitom dôležitosti. Ani by ma nenapadlo sa "pytat". Proste idem tam a tam, ber na vedomie. A skus mat jeden sprostý plk. Dostaneš takú hubovu polievku, ze ti ešte dva mesiace budú uši brniet.

moonlight1210
7. okt 2023

Ty sa spytaj sama seba, preco ked on si to nezela, tak ty poslusne posluchnes a sedis doma na zadku a dutnas ako Etna od nevole.

Ak to robis pre peniaze, ci preto, aby si nebodaj o tento uzasny partnersky material neprisla a nemala ho ina, tak to je pekne nerozumne rozhodnutie.

A ak sa bojis vycitiek, ci obvineni, ze ak niekam ides, tak si taka a onaka (vulgarna), tak sa ho rovno zbav. To lepsie nebude. I keby si ho na slovo posluchala.

marca12
7. okt 2023

Robis obrovsku chybu,ze mu ustupujes. No a co ze mu to vadi. Ides a hotovo. Ved nejdes robit nic zle. Pekne si dohodni stretko s kamoskou a chod. Priatel nech si zvyka. Nikdy nesmies dovolit,aby ti rozkazoval a zakazoval.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kate_cs
7. okt 2023

Samozrejme že to nie je normálne a ani zdravé. Nemá ti čo organizovať tvoj voľný čas. Ja mám muža doma a aj tak idem bez problémov s kamarátkami von, alebo si zabehať, alebo akokoľvek inak tráviť svoj voľný čas bez neho. A nikdy sa ho nepytam, či môžem. On to ma tak isto.

tosomja
7. okt 2023

A s takým máš dieťa? Si dospelá? Svojpravna? Ani by nevedel, že som bola von, kým by sa neopýtal 😋 už len obojok na teba a sadni ľahni, prines. No určite.

larisa
7. okt 2023

To ti je na čo taky vzťah ? Veď si dospelá , svojpravna rozhoduj sa sama . Ideš von s kamoskou tak ideš žiadne povolenie nepotrebuješ od chlapa nie si jeho majetok. Dievčatá ja nechápem kde hľadáte takýchto chlapov ??

tykat
7. okt 2023

@nevenka aj na Zempline sme "cavargovali" 😊

cacianka
7. okt 2023

@nevenka aj západ, LV

cacianka
7. okt 2023

Zakazuje, pije ako doga ?! Už by bol ex a ošklbala by som ho pre dieťa poriadne

olimuc
7. okt 2023

Naco ho pocuvas? Asi iba kvoli € … on si robi, co chce a ty sa stazujes. Keby si ho nepotrebovala, zavre dvere z vonka a na navstevu pride, ked bude normalny. A ty mozes chodit kam chces bez pytania🤷🏻‍♀️
@cacianka aj v BA sa sa cavargujre … ale mozno je to od nejakych kamaratov prebrate

grof_monte_christo
7. okt 2023

Boze ženy, kde vy takýto dobytok stretáte 🤷. Toto trpeli ženy v minulom storočí, keď si muž robil čo chcel a žena mala svoje miesto v kuchyni a pri deťoch.

0silvia0
7. okt 2023

Ja slovo cavargovat nepoznam, ale kolegyne pouzivali slovo "žbrílať" akoze tulat sa. Ale neviem z akeho regionu je to prebrate.

cacianka
7. okt 2023

@olimuc už áno, priniesla som nové výrazy 😁

markaterka
7. okt 2023

Aj ja som bola včera s kamoškami. Manželovi som len povedala pár dní vopred, že idem, aj to len kvôli tomu, aby vedel, že musí byť doma s deťmi. A dokonca prišiel v noci pre mňa autom. A povolenie si pýtať nemusím.
Načo ti je takýto chlap? Nič pri ňom nemôžeš.

sissy27
7. okt 2023

Zlata moja, mozes ist kam len chces a robit si co len chces. Ze to jemu vadi je jeho problem, zrejme klasicka situacia “podla seba sudim teba”. Ale ty nie si jeho majetok, otrokyna, poddana aby ti nieco dovoloval ci zakazoval. A cim viac budes ustupovat, tym viac bude on utahovat “obojok”. Moj ex bol podobny, akurat to robil ovela sofistikovanejsie - jasne, chod s babami, aj ta pridem vyzdvihnut. Aky zlaty, ze? Akurat ze vzdy prisiel pol hodiny po zaciatku stretnutia 😂 pripadne ak som mala nejaky plan, tak zrazu mal kopec casu a chcel byt so mnou 😂 chvilu mi to trvalo, ale prekukla som to, a prispelo to k tomu, ze je ex.

nevenka
7. okt 2023

@cacianka
@tykat tak potom neviem, dost zname slovo vsade na Slovensku 🙂

lujza123
7. okt 2023

Prepáč ale toto je tvoja hlúposť že nejdes prespať aj s dcérkou ku kamoske. Pre mňa boli takéto vyletiky, prespavacky super spestrenie materskej.

Ja naozaj nechápem kde sa v ženách berie takáto az extrémna submisivita . Chlap v zahraničí a ona nejde ani ku kamoske lebo zakázal.🤦‍♀️

zmrzlinka2021
7. okt 2023

@0silvia0 špacirgovat 😁

zmrzlinka2021
7. okt 2023

@lujza123 za submisibitu očakávajú lásku. Preto veľa žien sa choro obetuje pre rodinu, čakajú lásku, hľadajú svoju hodnotu

domkakvet
7. okt 2023

Nie je to normalne.

maminkadeticiek
7. okt 2023

Ozaj nechapem kde si nabrala ze si musis pytat dovolenie?Zanes dieta k mame a odid.Jeho do toho hovno.A rob to casto,nech si zvykne ze to tak je a bude.

evaachesa
7. okt 2023

Máš na nohe elektrický náramok a ak niekam pôjdeš, tak ti na diaľku pustí elektrošoky? Si svojprávna? Zjavne zle zvolený partner, tak porozmýšľaj čo ďalej. Držím palce.