Dobrý deň,
pred 9 mesiacmi som začal spávať a cítiť k jednej žene lásku. Začali sme spávať spolu. Poznáme sa zo školy, tam už prebehli nejaké sympatie ale vtedy sme to neriesili, avšak opäť sme sa stretli a chémia bola silnejšia ako moralka. Medzi nimi dvomi to nefunguje, rok sa mu snažila povedať, že je medzi nimi problém. Absolútne ju nepočúval a vždy povedal, že to vyrieši neskôr. Neskôr ale neprišlo. Aj zasnúbenie bolo veľmi divné. Pozval ju na výlet ale nepožiadal ju o ruku, len ju zobral do obchodu a povedal jej výber si prsteň. Sama hovorí o tom, že mňa miluje viac ale jeho nie. Nedávno to prasklo a on sa jej vyhrážal že sa zabije. Stretli sme sa a povedal som mu a jej že ju milujem, a že sme spolu spávali. Avšak aj napriek týmto veciam ju chce, na to tlačí ešte aj jej mama. Proste povedala, že je to jej chyba a že mu má dať druhú šancu. On sa jej vyhrážal že ak sa da dokopy so mnou že mi ublíži myslím si že povedal že zabije. Neviem čo mám robiť milujem ju a ona miluje mňa. Mám bojovať, čakať alebo skončiť to ? Ďakujem za odpovede.
@patrik120602 dievča si bud nevie alebo skôr nechce spraviť v živote poriadok. Už dávno mala ten vzťah ukončiť a nie sa s ním ešte zasnúbit. Ale zrejme veľmi dobre vie, prečo to ťahala s obidvoma naraz. A ty jej pekne žeries všetko čo ti nakeca 🤦
@maranta_leuconeura nie len to je ťažkú pre ňu, keď sa vyvíja tlak na ňu z každej strany, či ?
V hlave si to musi upratat hlavne ona... hlavne to, ze sa on zabije, ked ho opusti a tebe ublizi, ak bude s tebou ukazuje hodne problemoveho nevyzreteho jedinca. Taketo spravanie sa navyse bude este stupnovat. Taketo psychicky cucajuce pijavice robia zlobu a ciastocne chapem, preco nie je schopna sa od neho tak lahko odputat...
ak sa vy mate radi, vytiahni prsten tiez, ale prosim tak, ze si ju rovno vezmes na urad a spravis z nej svoju zenu... potom sa aj na hlavu mozu stavat... ty si na rade spravit kroky, aby sa rozhodla pre teba... lebo nejake skakanie do postele v jej volnych chvilkach je sice urcite fajn spestrenie, ale to nie je vztah, co medzi vami je...
Bojovať? O partnera sa nebojuje, partner ťa buď chce alebo nechce. Ona nie je vyše roka schopná ukončiť vzťah, ešte aj prijme prsteň, nerozíde sa s ním, lebo mama tak chce. A ty si myslíš, že ťa miluje? Tomu moc neverím a keby aj, tak je to nevyrovnaná žena, ktorá nevie obhájiť svoje a ťahá vyše roka dvoch mužov za nos. Ja byť chlap, takú ženu nechcem, nechcem niekoho, kto za vyše roka nie je schopný sa skutočne rozhodnúť pre mňa.
A tvoja sebeucta kde ostala? To si taky zalaskovany, ze nevidis co sa deje? Keby toto pisala nejaka zufala baba, ze chlap taha na dve strany, tak jej napisem, ze nech ho posle k vode. Tebe nenapisem nic ine. Si taky hlupy ako daleko dovidis. Najprv si zacnes so zadanou, potom jej zeries vsetky tie kaleraby, ktore ti tlaci do hlavy.
@viestta možno je to, že mám málo rokov. A nemám skúsenosti tak ako ostatní, preto sa chcem poradiť o tom.
@patrik120602 a kolkoze rokov mate vsetci zucastneni?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Toľko dobrých tém, ktoré by pomohli tu vymazu a presúvajú do skupín, ktoré sa pomaly nedajú nájsť, a pritom tu nechávajú toto...
@patrik120602 slecna pomaly rok spava s dvomi, tak ta je uz len vyhra do zivota. A Ty tiez, cisty vzor moralneho spravania. A ,,snubebec,,? Ten je alebo uplne blby, alebo podobneho razenia, ked mu toto neprekaza a napriek tomu ju chce.
@viestta ja 20 ona 21 a on 23
@andrea78 s ním nespava.
@patrik120602 ber nohy na plecia a utekaj co najdalej. Aj moj kamarat bol mlady a "zalaskovany" do baby, co nevedela co chce a nechala sa ovplyvnovat. Dopadlo to velmi zle. Ak si mlady, o to viac dovod z takehoto niecoho vycuvat, inac skoncis velmi sklamany.
@patrik120602 no to urcite😉
@patrik120602
Ach Patrik. Ak mate malo rokov aj odvahy, tak hold smola. Mozno by sa jej lepsie rozhodovalo, keby si mal svoje byvanie aspom 100 km od jej rodiny a snubenca. Odisla by k tebe a zacala novy zivot, vztah, pracu. Si schopny sa postarat o nu a pripadne o vasu buducu rodinu? Mas svoje byvanie a co ponuknut okrem lasky? Ste obaja schopni a ochotni najst si spolu aspom najom? Znie to mozno tvrdo ale len ta laska nestaci. Nehovorim, ze ju mas zivit ale mali by ste byt obaja schopni stat v zivote nohami na zemi a vediet sa o seba postarat aj po financnej stranke.
Pokial je tak lahko ovplyvnitelna a naivna, vratit sa po nevere k snubencovi, nic nenarobis. Jej ostanu len oci pre plac. On pravdepodobne zabezpeceny bude, preto aj maminka tlaci na nu. To v zivote nebude uz u nich fungovat. Ona bude u neho len handrou, ktora ho podviedla a necudovala by som sa, keby aj fackovacou babikou podla jeho chovania. Ale ked je dievca blbe a chce zopar rokov trpiet s debilom, nechaj ju. Ved ona casom hadam vytriezvie. A pouvazuj, ci chces zit so zenou, ktorej je prednejsi nazor matky ako cloveka, ktoreho by mala milovat (teba).
@patrik120602 v tvojom veku utekam.
@patrik120602
Ty ozaj veris tomu, ze chlap, ktory sa tebe vyhraza zabitim, necha svoju snubenicu 9 mesiacov nespat s nim?? Rozmyslaj trosku.
@patrik120602 buď ti klame ona, alebo sa klameš ty sám. Zásnuby neboli ok, držal jej snáď zbraň pri hlave, že vyber si? Prečo neodišla z klenotníctva? Prečo neodišla zo vzťahu v ktorom nie je šťastná? Keď ho ona nechce nech sa začne správať ako dospelý svojpravny človek. Ale celkovo neverím, že by si ten 23 ročný chcel uviazať na krk babu čo ho veselo podvádza a chcel sa s ňou oženiť 😂 ale ako námet na rodinné prípady je to super. No každopádne, zakyvaj jej a nech si dá život do poriadku ona.
@patrik120602 20,21,23... Viac komentov netreba 🤦
bud rad, ze ma prilezitost zdupkat 😉
@patrik120602 Je to jej zivot. Ona sa musi rozhodnut, s kym chce byt. Bez ohladu na natlaky tvoje, jej "snubenca" ci matkine.
OMG. Tu nebude problém vo veku, skôr z absencii rozumu. A jasné že s ním nespava. Samozrejme že nie, tomu sme uverili všetci 🤣
Ona je nesvojpravna? Taku zenu chces do zivota?