Ja alebo jeho rodina?

2. máj 2023

Zo všetkých problémov ktoré tu čítam je to banalita ale povedzte mi či len ja som vztahovacna. Boli sme s partnerom na svadbe (z jeho strany) kde dostal krabicu koláčov a male prekvapenie… sme spolu vyše roka, nebývame spolu ale príde vam normálne že ja ako partnerka som tie koláče ani nevidela a skončili u jeho rodiny ? Ešte mi rozprával ktorý bol ako dobrý …. No nepatrilo by sa má spýtať teda aspoň či si neprosím predtým ako skončia u rodičov ?Po návrate zo svadby bola prvá otázka jeho rodiny či dostal (on) ešte koláče ?

anjelicek26
2. máj 2023

To ste zo svadby niesli spolu krabicku kolacov, dosli domov, on ju zbalil a odniesol svojim rodicom, ano? Spytala si sa ho na to, preco to urobil? Predpokladam, ze je za tym absolutne nevinny dovod - vy ste boli na svadbe, najedli sa, kolacov bolo dost, tak odniesol rodicom...

Jeho jednanie je uplne normalne, ked ti to vadilo, mala si ho zarazit pred odchodom, ze pocuvaj zlaty moj polku nechaj doma a polku vasim, ja chcem tiez 😅

matullienka
2. máj 2023

Tak koláče dostal on je jeho vec ako s nimi naložil. Zo slušnosti ťa mohol ponúknuť ale to je všetko.

janai1
2. máj 2023

Však si tie koláče jedla na svadbe... Tiež by som ich zobrala rodičom

moonlight1210
2. máj 2023

Ak sa u vas dvoch bezne deje, ze sa delite na moje a tvoje, tak chapem, ze aj toto ta zamrzelo. Lebo sa to len pridalo ako dalsia kvapka k uz existujucemu problemu.

Ak je to ojedinela vec, tak to beries prilis precitlivelo.

h2
2. máj 2023

Ak jeho rodičia na tej svadbe neboli, je od neho pekné, že im ich odniesol. Vy ste mali koláče na svadbe, nie?

stanulienkat
2. máj 2023

Baby..fakt vam pripada normalne, ze sa jej ani neopyta, ci jej aspon 1 kolac odlozi??

marca12
2. máj 2023

Kolace sa davaju paru a nie kazdemu zvlast. Chlapa toto nenapadne,ze ma ponuknut aj teba,to ho musis naucit. A mala si si vypytat alebo mu povedat,nechnti z nich da ochutnat.

marca12
2. máj 2023

@stanulienkat normalne to nie je,ale nie kazdy chlap je nauceny sa podelit. Mojho som to tiez musela naucit

river_song
2. máj 2023

Koho to bola svadba? Boli tam aj jeho rodicia? Ak to bola svadba tvojej kamosky a on zobral vysluzku svojej rodine, tak hej, je to trochu blbe od neho. Potrebujem viac detailov na posudenie tejto situacie 🤔🙃 každopádne, tak ci tak ide iba o kolace 🙂

diewcatqoo
2. máj 2023

Riesis uplnu koninu. Ved si na tej svadbe bola a mohla si sa najest kolacov co ti hrdlo racilo. Ked si sa hanbila byt na svadbe pazrava, tak je to tvoja chyba.

matullienka
2. máj 2023

@river_song veď píše, že boli na svadbe z jeho strany 😉

autor
2. máj 2023

@river_song jasne že je to drobnosť.
Koláče dostal ešte PRED svadbou a skončili hneď u rodiny. Ja som dostala tak maximálne fotku,že ich dostal. Samozrejme že prežijem bez koláčov ide o princíp,že som tam šla ako partnerka… preto mi príde drzé že sa ešte rodina spýta či dostal ďalšie koláče po svadbe.

matullienka
2. máj 2023

Keď ťa to škrie tak mu keď ti bude o tých koláčoch rozprávať tak mu rovno povedz, že je pekné od neho, že nimi aj teba ,, ponúkol "

zuzinka888
2. máj 2023

A mizem sa opytat ako to bolo s darom pre novomanzelom? Prispela si? Ak ano tak si si kolaciky zasluzila a frajer mal byt gentleman a mal ti ich posunut. Ale riesis malichernosti.

tiezjedna
2. máj 2023

Je to buran…

lukbe
2. máj 2023

Áno,je hlúpe od rodiny pýtať sa,či boli koláče aj po svadbe. Lebo tak sa to robí, ako komu lepšie vyhovuje,koláče sa síce dávajú po svadbe,je to taký zvyk, ale ak je lepšie nosiť ich pred svadbou a mať tak po starostiach,tak sa to dá urobiť aj takto. A dáva sa aj dvojici či rodine jedna krabica.Nechápem, či naozaj jeho rodina v živote nebola na svadbe. No a ponúknuť ťa mohol, alebo aspoň sa spýtať,povedať,boli koláče, prepáč,nechceš ochutnať alebo ich ponúknem našim? Niektorí chlapi sú jednoducho takí,neviem, ako to nazvať,nevychovaní, neslusni,egoistickí, to už ty musíš vedieť.

river_song
2. máj 2023

@matullienka aha, nevšimla som si..
v tom pripade mi to nedojde nejake divne. Ked to bol trebars jeho kamarat a pozna sa s jeho rodinou, tak to možno bral ze "caute rodicia, peto sa zenil, doniesol som vam ochutnat zo svadby".. "jeeeeej, petko sa ozenil? Ja si ho pamatam ako ste spolu po stromoch lozili" blablabla. Chapes..asi proste zavisi od situacie. Mozno autorka spomenula ze drzi dietu, alebo nema rada sladke, alebo nejaky podobný detail kvoli ktoremu chlap vyhodnotil ze kolace lepsie schosnuje jeho rodina 🤷 ktovie.. tak ci tak, o nic nejde..

simca06022011
2. máj 2023

Podľa mňa treba sinivedomit jednu vec. On tam bol ako rodina, ty "iba" ako jeho doprovod. Preto si koláče nedostala. On proste koláče zobral, vzal domov a zjedol. Lebo mu to pride ok, nežijete spolu, pokaziť ich nenenecha :D ja by som iste toto okomentoval hneď ze dúfam, že mi nechal niečo🙂) alebo nech mi donesie.. A potom sa zariadila podľa toho, ako sa inokedy správa, myslí na teba atď, lebo môže to byť proste človek co myslí len na seba 🙂

river_song
2. máj 2023

Jaaaj este som si vsimla ze spolu ani nebývate.. cize on proste nie ze odniesol kolace z vasej domácnosti.. on si ich proste zobral so sebou domov.. tak to uz by som vôbec neriesila..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petulda333
2. máj 2023

Boze,esteze moj muz je normalny. Tiez kolace vzdy posuniem rodine. Bud rodicom alebo svokrovcom. A ak ich dostal pred svadbou a nebola si s nim,uz vobec by som neriesila. Na svadbu si sla a kolace zjedla. Robis z komara somara. Boze

kristinapetronela
2. máj 2023

Tiež by som doniesla svojim rodičom ...veď vy ste sa tam dosť najedli 🙃🙂

jesenzima
2. máj 2023

Ja by som tiež koláče poslala ďalej, veď na svadbe ste sa koláčov najedli .. a tiež by som sa na to nepýtala partnera, ten môj by to bral ako samozrejmost 🤔🤷

kitycat
2. máj 2023

Ked spolu nebyvate, tak ma to az tak neprekvapuje.

Nech ta vezme do cukrárne, nejakej dobrej . 😉

keiko33
2. máj 2023

Ak bol na svadbe a rodičia nie, tak je pochopiteľné, že ich zobral domov, keďže bol pozvaný on. Ale ak boli na svadbe aj rodičia a oni koláče dostali domov, tak ti ich mohol dať. Boli sme v sobotu na svadbe bratranca, brat žije s otcom a dostali domov koláče vopred, keďže otec na svadbu nešiel. Brat bol s priateľkou a ta dostala krabicu koláčov. Brata by ani nenapadlo jej ich brať.

michaela412
2. máj 2023

my sme boli s darom pred svadbou, svokra nám dala obálku s peniazmi, keďže ona tam nešla a koláče dali iba nám, tak som ich odniesla k svokre nech majú aj oni, my sme jedli koláče tam, nič divné sa nestalo

0silvia0
2. máj 2023

Niektorí ľudia majú takúto ľahkosť bytia, bol som u svojej rodiny, dali mne, moje sú. Nejaké empatické vhľady smerom k partnerke sú už mimo ich vnímania. Takýmto ľuďom treba narovinu hovoriť, neboj, oni znesú...

kvetinka75
2. máj 2023

tak keby som ja bývala u rodičov a dostanem vopred koláče a partner ide na svadbu, tak by som ho ponúkla, keď príde na návštevu. Na druhý deň, by ich aj tak mal na svadbe, tak určite by som sa nehnala nejaký mu zaniesť alebo sa nepýtala, či mu neodložím, keďže na druhý deň bude mať toľko čo mu hrdlo ráči. Ak by podotkol, že by si nejaký dal, nech sa páči, nech príde na zákusok, žiadny problém. Inak nechám koláče rodičom. Keby to bolo opačne, tiež nečakám, že sa bude hnať so zákuskom ku mne alebo mi niečo odkladať, keď na druhý deň budem mať na svadbe toho kvantum.

h2
2. máj 2023

Takže napokon je zase všetko ináč, ako v úvodnom príspevku, kde je napísané "...boli sme na svadbe KDE dostal krabicu koláčov..." Takže to vyzeralo, že ste ju dostali obaja a on ju odniesol k svojim rodičom. Lenže tak to nebolo. Vy spolu nebývate. Ty si žiadne koláče nedostala. Naozaj nechápem, že sa na toto pýtaš. Nie, tvoj priateľ nie je žiadne sebecké nevychované hovädo, keď ťa nezavolal na koláče, ktoré dostala jeho rodina. Alebo ti mal jeden odložiť? Potom by si tu písala, že ti nechal zvyšky, čo už oni nechceli.

sense
2. máj 2023

On žije s rodičmi ale sám? Podľa mňa riešis hlúposti. Ved si bola na sväté a tam si mala možnosť si dat koláče. Niekde sa ani vy slúžka nedáva, ani koláče pred svatbou nenosia