Izbička pre rozvedené deti

ivi_kiwi
1. feb 2019

Ahojky aj ja aj partner mame s ex deti. Nastastie chlapcov. Chcem sa spytat ak ste na tom podobne ... ako vyzera izba pre nich. U nas maju spolocnu a aj budu mat. Nastastie je medzi nimi len rok rozdiel. Len neviem ako to bude od puberty po "dospelost" ako vyzeraju vase izbicky a ako.su spokojne deticky.

deti95060810
1. feb 2019

ideálne je keď má každé dieťa svoju izbu...

labutienka333
1. feb 2019

Nevidím dôvod ich rozdeľovať, je medzi nimi rok rozdiel.. Sú to chalani, vyhrajú sa.,.. A v budúcnosti to bude len lepšie, naučia sa jeden od druhého zdieľať s niekym jeden priestor, naučia sa deliť.. Atď ma to mnoho výhod 😊 Určite to nenaruši ich psychické zdravie ak budú zdieľať jednu izbu.
Co je a nieje pre dieťa ideálne uvidíš len časom 👌

ivi_kiwi
autor
1. feb 2019

@deti95060810 nerozumiem ked napisem MAME 1 izbu a aj BUDEME MAT, tak kde si vykuzlim druhu??

ivi_kiwi
autor
1. feb 2019

Baby skor som myslela zariadenie izby. Teraz su deti ale ak mate niekto 2 chalanov ako to vyzera celkovo taka izba vacsieho. Ako chodia deti ked su vacsie? Myslim ake maju poziadavky potreby

pribinak
1. feb 2019

@ivi_kiwi požiadavky: posteľ a tv, PC a mizno mobil a tablet
To co reálne potrebuju je posteľ, písací stôl, stolička, skriňa a mozno polička na osobne veci

Su to chalani, nemusis to nejak špeciálne riesit sko keby zo chalan a dievca.

ukulela
1. feb 2019

@ivi_kiwi nasi budu mat spolocnu izbu (zatial) - ale my staviame a izba je navrhnuta tak, ze v buducnosti - ak budu chciet - nie je problem tam postavit priecku a predelit ju na dve mensie, ak budu chciet sukromie. Takze aj ke to mozne, v buducnosti zvazit aj to, chalani budu zrejme v urcitom veku chciet sukromie.
tiez je asi doletzite, ci ich oboch mate "doma" - v zmysle v opatere, alebo su na striedavku, alebo len vikendy. (aby nemal jeden pociot, ze je v bratovej izbe len na navsteve)
a vela zalezi na tom, kolko a ako casto chcete do izby investovat. ak ju chcete na par rokov dopredu, tak hlavne kusy - postel/stol/poloce/skrina by mali byt co najneutralnejsie - myslim vekovo - ziadne detske ornamentiky a podobne, resp mozno kym su mali zvazit daku zaujimavu "bunker/pochodovu postel" - ak ju este zo par rokov vyuziju, a tu potom vymenit za obyc 2 valendy/postele.

ivi_kiwi
autor
1. feb 2019

@ukulela kazdy druhý vikend a nieco navyse . Dakujem