Ahojky aj ja aj partner mame s ex deti. Nastastie chlapcov. Chcem sa spytat ak ste na tom podobne ... ako vyzera izba pre nich. U nas maju spolocnu a aj budu mat. Nastastie je medzi nimi len rok rozdiel. Len neviem ako to bude od puberty po "dospelost" ako vyzeraju vase izbicky a ako.su spokojne deticky.
Nevidím dôvod ich rozdeľovať, je medzi nimi rok rozdiel.. Sú to chalani, vyhrajú sa.,.. A v budúcnosti to bude len lepšie, naučia sa jeden od druhého zdieľať s niekym jeden priestor, naučia sa deliť.. Atď ma to mnoho výhod 😊 Určite to nenaruši ich psychické zdravie ak budú zdieľať jednu izbu.
Co je a nieje pre dieťa ideálne uvidíš len časom 👌
@deti95060810 nerozumiem ked napisem MAME 1 izbu a aj BUDEME MAT, tak kde si vykuzlim druhu??
Baby skor som myslela zariadenie izby. Teraz su deti ale ak mate niekto 2 chalanov ako to vyzera celkovo taka izba vacsieho. Ako chodia deti ked su vacsie? Myslim ake maju poziadavky potreby
@ivi_kiwi nasi budu mat spolocnu izbu (zatial) - ale my staviame a izba je navrhnuta tak, ze v buducnosti - ak budu chciet - nie je problem tam postavit priecku a predelit ju na dve mensie, ak budu chciet sukromie. Takze aj ke to mozne, v buducnosti zvazit aj to, chalani budu zrejme v urcitom veku chciet sukromie.
tiez je asi doletzite, ci ich oboch mate "doma" - v zmysle v opatere, alebo su na striedavku, alebo len vikendy. (aby nemal jeden pociot, ze je v bratovej izbe len na navsteve)
a vela zalezi na tom, kolko a ako casto chcete do izby investovat. ak ju chcete na par rokov dopredu, tak hlavne kusy - postel/stol/poloce/skrina by mali byt co najneutralnejsie - myslim vekovo - ziadne detske ornamentiky a podobne, resp mozno kym su mali zvazit daku zaujimavu "bunker/pochodovu postel" - ak ju este zo par rokov vyuziju, a tu potom vymenit za obyc 2 valendy/postele.
ideálne je keď má každé dieťa svoju izbu...