Ahojte prosím vás poradte mi ,Jan už neviem čo mam robiť moj partner v poslednom čase iba pije a začina bit aj agresivni nahána my strach mame 4 deti najomne musim hradit ja lebo on toho nieje schopny čo zaraba prepije nedava ani na stravu aby sme nieco mali musim predat veci myslyte ze krizove centrum v Košiciach bude v hodne byvanie neviem ako to chodi v krizovych centrach mate nejake skusenosti vopred vam Dakujem
ak si schopna hradit najom zo svojho, tak treba vyhodit jeho
ale za radu nedas nic
@taskataska no len chyba je v tom že on je na najomnej zmluve zapisani ja nie ja hradim najomne lebo inak bi sme už boli na ulici
@annamalaga ano už som pozerala aj som si dala ziadost ale ako nahle to zbadal on tak to zrušil
Ak dokazes hradit najomne a zo svojho hladaj ine byvanie, s inou mamickou napriklad.
Nechcem byť zlá, ale hlavne si nerobte ďalšie deti. Do takého vzťahu priniesť štyri detí a nie je to ani manžel, to je dosť zle.
@stanulienkat deti už nemôžem mat a ine byvanie si hladat to tazko kto da v Košiciach byvanie s detmi
@vilma7 no ano ale ja mam 4 deti a jedno znich ma iba 8 mesiacou a platim ja najomne 400eur ato abi sme mali co zjest alebo mali sunar abi mal tak musim predat veci čo mame ...aon nebude stim suhlasit lebo on je v zahranici aon vie aka tuje situaciia ze tazko tu zivit tak toje je ho dvovod preco neda namna zmluvu
@brenda12 určite lepšie , akoby boli s otcom alkoholikom. Skús si popozerať na internete, aké krízové centra máš v okoli a aj do nejakého napísať.