Ísť do krízového centra - áno /nie?

brenda12
8. aug 2021

Ahojte prosím vás poradte mi ,Jan už neviem čo mam robiť moj partner v poslednom čase iba pije a začina bit aj agresivni nahána my strach mame 4 deti najomne musim hradit ja lebo on toho nieje schopny čo zaraba prepije nedava ani na stravu aby sme nieco mali musim predat veci myslyte ze krizove centrum v Košiciach bude v hodne byvanie neviem ako to chodi v krizovych centrach mate nejake skusenosti vopred vam Dakujem

annamalaga
8. aug 2021

@brenda12 určite lepšie , akoby boli s otcom alkoholikom. Skús si popozerať na internete, aké krízové centra máš v okoli a aj do nejakého napísať.

pribinak
8. aug 2021

@brenda12 tak zostávať s chlapom ktorý chlasta, je agresívny, nestará sa o rodinu, podľa mna nemá zmysel
Čiže krizak je dobre riešenie ak nemáš kam ísť.
Poradia ti čo s výživným úpravou styku a aj bytovou otázkou

taskataska
8. aug 2021

ak si schopna hradit najom zo svojho, tak treba vyhodit jeho
ale za radu nedas nic

brenda12
autor
8. aug 2021

@taskataska no len chyba je v tom že on je na najomnej zmluve zapisani ja nie ja hradim najomne lebo inak bi sme už boli na ulici

pribinak
8. aug 2021

@brenda12 však ak ste v podnájme, ozvi sa majiteľovi, ten ho ľahko vyhodí a ty tam môžeš zostať aj s deťmi a platiť si bývanie

brenda12
autor
8. aug 2021

@annamalaga ano už som pozerala aj som si dala ziadost ale ako nahle to zbadal on tak to zrušil

brenda12
autor
8. aug 2021

@pribinak no jasa ozvat majitelovi nemôžem lebo on dom dal môjmu partnerovi zmluvu podtim že partner je živnostnik a cely dom mu prerobil

pribinak
8. aug 2021

@brenda12 myslím že majiteľovi je jedno kto je na zmluve, jeho asi zaujíma platba

brenda12
autor
8. aug 2021

@pribinak no tažko bi my nechal dom ked maly prijem keby vedel že to platim ja a že mi stoho nic neostava tak bimi dal lehotu mesiac nato ab, som si niečo ine našla nieje to až tak laskavy človek s pochopenim ..

pribinak
8. aug 2021

@brenda12 tak potom rieš krizak a daj si preč svoju fotku. Nevieš či niekto nepovie tvojmu chlapovi čo tu ty píšeš

miadi
8. aug 2021

@brenda12 zavolaj tam hnet ti povedia ako to tam funguje ci maju vobec miesto atd. Ked tam pojdes na par mesiacov nasetris na svoj najom niekde inde. Podas ziadost o vyzivne ( tam ti budu aj stym vediet pomoct poradit ak by si potrebovala)

kitycat
9. aug 2021

Ak dokazes hradit najomne a zo svojho hladaj ine byvanie, s inou mamickou napriklad.

stanulienkat
9. aug 2021

Nechcem byť zlá, ale hlavne si nerobte ďalšie deti. Do takého vzťahu priniesť štyri detí a nie je to ani manžel, to je dosť zle.

brenda12
autor
9. aug 2021

@stanulienkat deti už nemôžem mat a ine byvanie si hladat to tazko kto da v Košiciach byvanie s detmi

vilma7
9. aug 2021

@brenda12 ja sa skúsim na tvojom mieste stretnúť s majiteľom, vysvetliť mu, aká je situácia a s ním sa nejako dohodnúť, kto opustí dom. Ak odídeš ty, nebude mať kto platiť nájom. A zrejme by si to vedela nejako utiahnuť, alebo?

brenda12
autor
9. aug 2021

@vilma7 no ano ale ja mam 4 deti a jedno znich ma iba 8 mesiacou a platim ja najomne 400eur ato abi sme mali co zjest alebo mali sunar abi mal tak musim predat veci čo mame ...aon nebude stim suhlasit lebo on je v zahranici aon vie aka tuje situaciia ze tazko tu zivit tak toje je ho dvovod preco neda namna zmluvu

fiafia
9. aug 2021

@brenda12 preč fotku. Diskusia sa dá dať anonymne