Predstavte si situaciu. Cakate dieta. Ex vasho muza je gynekologicka. Isli by ste k nej na porod ak by bola naozaj velmi dobra vo svojom odbore?
Prečo nie?
Ved uz spolu nechodia a ja som jeho manzelka - zena ktoru si zvolil na cely zivot.
Zas nerobme z exfrajerky certa...
A hlavne nejdem "na pokec", ale k odbornicke - k lekarke.
K expriatelke bez problémom k exmanzelke záleží čo bol dôvodov ich rozvodu a či to prebehlo v pokoji, ak by som bola dôvodom rozvodu ja,tak v žiadnom prípade
Ak by ona nemala problém s tým že ma odrodi tak asi by som nad tým premýšľala ale inak by mi to bolo celkom nepríjemné už len z morálnych dôvodov 😀
Išla. Nad také veci sa viem povzniesť, hlavne keď ide o zdravie dieťaťa a moje (tvrdíš, že je dobrá odborníčka).
Ja by som nesla, nebolo by mi to prijemne. A velmi dobrych lekarov v odbore je vela.
V ziadnom pripade.
Nie nesla by som a o to skorej, ze ona by vedela kto som
Odrodit by ta odrodila. Nechci vediet, co by si o tebe myslela a mozno aj vypustila paru pred kolegami na tvoju adresu. Ona je jedna jedina vo svojom odbore?
Nie nešla.
Neišla. Odborníkov je viac, nie len ona, v pôrodnici sú aj iní lekári. Je jedno čo exmanželka expriateľka, čo bolo dôvodom rozchodu.
Jednoducho nie.
Ja nie. Bala by som sa, ze to nema uzavrete a nechala by ma pri porode "vytrapit". Myslim,ze v gynekologii je na sk viac odbornikov nie len ex tvojho manzela.
Porod je pre zenu extremna zataz po kazdej stranke,vela zavisi od toho,ako je psychicky nastavena.Staci 1 nevhodna poznamka od personalu,kt ani nebola adresovana rodicke a moze ju to tak rozhodit,ze no... Skutocne v takejto situacii nepotrebuje este riesit taketo neprijemnosti.Takze ak by bolo mozne sa tejto osobe vyhnut,tak by som sa vyhla..pokial by vsak mala prave sluzbu,ked sa rozbehne porod,tak by som neutekala do inej porodnice..
Nešla by som.
Ex manželka? Ex frajerka?
Ak ex manželka, tak asi nie. Aj iné lekárky či lekári su dobrí vo svojom obore