Išli by ste rodiť ku gynekologičke, ktorá je ex vášho manžela?

12. dec 2022

Predstavte si situaciu. Cakate dieta. Ex vasho muza je gynekologicka. Isli by ste k nej na porod ak by bola naozaj velmi dobra vo svojom odbore?

pribinak
12. dec 2022

Ex manželka? Ex frajerka?

Ak ex manželka, tak asi nie. Aj iné lekárky či lekári su dobrí vo svojom obore

zmrzlinka2021
12. dec 2022

Prečo nie?

Ved uz spolu nechodia a ja som jeho manzelka - zena ktoru si zvolil na cely zivot.
Zas nerobme z exfrajerky certa...
A hlavne nejdem "na pokec", ale k odbornicke - k lekarke.

monillia
12. dec 2022

K expriatelke bez problémom k exmanzelke záleží čo bol dôvodov ich rozvodu a či to prebehlo v pokoji, ak by som bola dôvodom rozvodu ja,tak v žiadnom prípade

bajka16
12. dec 2022

Ak by ona nemala problém s tým že ma odrodi tak asi by som nad tým premýšľala ale inak by mi to bolo celkom nepríjemné už len z morálnych dôvodov 😀

mandzula
12. dec 2022

Išla. Nad také veci sa viem povzniesť, hlavne keď ide o zdravie dieťaťa a moje (tvrdíš, že je dobrá odborníčka).

queen_mary
12. dec 2022

Ja by som nesla, nebolo by mi to prijemne. A velmi dobrych lekarov v odbore je vela.

timing
12. dec 2022

V ziadnom pripade.

0kristina0
12. dec 2022

Nie nesla by som a o to skorej, ze ona by vedela kto som

kornelies
12. dec 2022

Odrodit by ta odrodila. Nechci vediet, co by si o tebe myslela a mozno aj vypustila paru pred kolegami na tvoju adresu. Ona je jedna jedina vo svojom odbore?

dilino
12. dec 2022

Nie nešla.

martul
12. dec 2022

Neišla. Odborníkov je viac, nie len ona, v pôrodnici sú aj iní lekári. Je jedno čo exmanželka expriateľka, čo bolo dôvodom rozchodu.
Jednoducho nie.

evivb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzinka888
12. dec 2022

Ja nie. Bala by som sa, ze to nema uzavrete a nechala by ma pri porode "vytrapit". Myslim,ze v gynekologii je na sk viac odbornikov nie len ex tvojho manzela.

adkadz81
12. dec 2022

Porod je pre zenu extremna zataz po kazdej stranke,vela zavisi od toho,ako je psychicky nastavena.Staci 1 nevhodna poznamka od personalu,kt ani nebola adresovana rodicke a moze ju to tak rozhodit,ze no... Skutocne v takejto situacii nepotrebuje este riesit taketo neprijemnosti.Takze ak by bolo mozne sa tejto osobe vyhnut,tak by som sa vyhla..pokial by vsak mala prave sluzbu,ked sa rozbehne porod,tak by som neutekala do inej porodnice..

zuzka102
12. dec 2022

Nešla by som.