Išli by ste na pohreb vášmu bývalému partnerovi?

16. feb 2022

Zdravím chcem sa spýtať šli by ste na pohreb vašej, vášmu ex ?Aj keď spolu nežijete už x rokov?

irusa
16. feb 2022

áno

autor
16. feb 2022

Mám dilemu pretože keď mi zomreli po našom rozvode rodičia tak na pohreb neprišla len preto sa pýtam..

irusa
16. feb 2022

tak to myslím, že je iné..predsa bol to tvoj manžel, tak niečo ste si spolu odžili

macekovam
16. feb 2022

v tomto pripade by som asi nesla... asi...

tosomja
16. feb 2022

Keby som s nim mala deti tak áno

klaudscha11
16. feb 2022

Ak ste boli manzelmi, tak by som sla. Podla mna sa to patri

bellovag
16. feb 2022

Áno, ale rob ako to cítiš ... nerieš čo urobila alebo neurobila ona...

sweetlife001
16. feb 2022

Ex frajerom by som na pohreb nešla, ex manželovi áno.
A teda na pohreb ex svokrovcom by som tiež nešla.

sidicek
16. feb 2022

Tak zase, ak to bol nejaký tyran, tak by som určite nesla. Ak sme sa rozišli po obojstrannej dohode, že si už nerozumieme, ale zostali by normálne vzťahy, tak ano.

deti95060810
16. feb 2022

nie.... normálne vzťahy nezostali...

mirkava
16. feb 2022

Je to posledná rozlúčka. Mohlo by ťa neskôr mrzieť že si nebola.

vilma7
16. feb 2022

Tak snáď záleží, či máš tú potrebu tam ísť. Nie či by sme my išli. Každý má predsa iné vzťahy ináč to cíti.

77daniela77
16. feb 2022

Ja mojmu ex urcite nie.Zalezi ake ste mali vztahy.

autor
16. feb 2022

@sidicek Už x rokov nemáme žiaden vzťah ani kamarátsky,bol to môj hrb na chrbte ktorý xx rokov nerobil až pred rozvodom začal a pri novom priateľovi čo si našla, iniciátorom rozvodu bola ona a aj všetkých problémov finančných čo som po nej hasil takže necítim to tak že by som jej šiel na pohreb

irusa
16. feb 2022

tak ak to tak necítiš, tak nechoď...inak jej to už môže byť jedno

mamina1419
16. feb 2022

Ak vás nespájali deti a nemáš potrebu ju ísť odprevadiť na poslednú cestu tak nechod.

ouwecka
16. feb 2022

Otazka je aky vztah ste mali a či ste da rozisli v dobrom.. kamoske umrel ex.. a nebavilo sa roky,vlastne hadali lebo robil divne veci a klamal synovi atd ... No a nakoniec sla a aj na modlitby a ze sa jej velmi ulavilo a bola rada ze sla.na pohreb,ze mu odpustila vsetko .. a neviem ci fakt neboli 15 r od seba

nikha2809
16. feb 2022

Išla aj keby bol len priateľ a nie manžel a nemali sme spolu deti.Ved predsa som toho človeka kedysi ľúbila to že sme sa nakoniec vydali každý inou cestou na tom nič nemení.Mne zomrel bývali keď som bola týždeň pred pôrodom,tomu som nešla už by som tam nezvládla asi stat ale doma som aspoň sviečku zapálila.

kittykat22
16. feb 2022

tu sustrast vyjadrujes rodine nie ex. Ak ta ta rodina vnima vludne a nerobili ti nejake naschvaly tak by si ist mohla. Ale v momente, ked ta radi nemaju alebo ti dokonca nemozu prist na meno tak nie.

karelova
16. feb 2022

Och, neznasam robiť nieco 'lebo sa to patrí'. Rob ako cítiš. Ak sa s nim chceš rozlúčiť na poslednej ceste, tak chod, ak nechceš, nechoď. Easy.

macekovam
16. feb 2022

@mirkava to muz pise.. o zene... nie?

mirkava
16. feb 2022

@macekovam aha asi áno 🤭

basska_b
16. feb 2022

Nesla by som, ked boli vztahy take, ako popisujes... a nemusis mat preto ziadne vycitky. Proste urob tak, aby si mohol zit dalej s pokojnym svedomim

janulka1802
16. feb 2022

Ani náhodou. A ani opačne by som si to nepriala.

zuzizu2
16. feb 2022

Pokial nechces ist tak nemusis, to zalezi vsetko od vztahu, ze aky ste mali a ked to nebolo dobre a nejako sa na to necitis tak to nechaj radsej tak.

maris5
16. feb 2022

Podla toho ako pises dalej v komentaroch nesla by som. Sam to tak citis. Ak budes mat neskor potrebu mozes ist zapalit sviecku na hrob.

cacianka
16. feb 2022

Ja som môjmu ex nebola, posledné roky manželstva narobil zle, aj 20r po rozvode mam kvôli nemu problémy , zomrel pred 5. Nemám si na ňom čo ctiť, skôr by si zaslúžil zatancovať na hrobe, ale nezmizne sa k tomu.
Každý nech koná tak ako cíti, nie ako sa patrí a čo povedia druhí

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela2202
16. feb 2022

Myslím, že každý ako cíti. Pokiaľ ste sa nerozišli v zlom, tak áno.

m.a.r.t.i.n.a
29. máj 2022

Ja by som išla. Predsa len sme spolu strávili nejaký čas a boli časy, keď bol súčasť môjho života...