Išli by ste mužovi do telefónu?

30. mar 2020

Išli by ste mužovi do telefonu ak by vam povedal že mu napisala kolegyna ktora ho oslovuje zlatko,laska posiela srdiecka a pusinky ze vraj napisala ako sa mam ja ako sa ma babo (som tehotna) vela krat som kôli nej urobila už cirkus myslite si omne čo chcete mne to jednoducho vadí že cudzia ženská takto volá mojho muža. Viem už na 100% že sňou nič nemá ale nič to nemeni natom že si to neželám!! Ja tiež nepišem jej mužovi!! Minule ked mi dal telefon aby som videla ze nic jej on nepise ze on zato nemoze, skoro ma roztrhalo od jedu ked som si pustila hlasovu spravu a začala slovami "láska" (odnej) .... keď som.sa už psychicky zrutila od zufalstva ze stym nic nerobi a vidi ze ma to trapi, povedal mi ze on s tym nemoze nic urobit pretoze by bol vo firme hned za debila pred vsetkymi, lebo ze ona je taká a volá tak každého a ze hned by každemu hovorila ze" tento debil naivny co si mysli ze chcem odneho niečo" povedala som že ked jej to nepovie on poviem jej to ja, normalne slušne ahoj prosimťa nepáči sa mi spôsob akym oslovuješ môjho muža atď.. a on nato že mu urobim hanbu  ... no a dnes mu pisala vraj hento že jak sa mam jak sa ma on a pisali si ďalej ale uz neviem že čo a strašne ma to ťaží ale viem že ak sa ho to opytam tak bude zas hadka na 2 dni. Podotykam že ja ju nepoznam nieje naša kamaratka a ani jeho.. je to jeho kolegyňa

1ivanka1
30. mar 2020

je to divne..muz ti klame :(

nistika
30. mar 2020

je to na figu, mal by to urovnať....ale ísť mu do telefónu??na čo? veď vieš čo tam je...či myslíš že by si tam našla niečo z jeho strany?

ledgerka
30. mar 2020

Neriesila by som a nesla by som nikdy muzovi do telefonu. Nepisala by som jej, muza by som nebuzerovala. Ved ked ti to ukaze a vidis ze len ona mu tak pise tak je to nejaka brzda. Pracuj na svojom sebavedomi a kasli na to. Ako poznam mojho muza, smiali by sme sa na tom.

kittykat22
30. mar 2020

@ledgerka chapes, ze mu ta zena pise a oslovuje ho ako ho oslovuje, pretoze jej to manzel zakladatelky dovoli. Ze problem je muz, nie zena.

autor
30. mar 2020

@nistika ano to chcem zistit.. viem ze ak mu otom poviem tak to stihne vymazat vsetko.

gladys_07
30. mar 2020

ved ti to ukazal, priznal...boj sa toho, o com nevies

nistika
30. mar 2020

tak sa tam pozri veď dôvod máš...ale máš premyslené čo bude ak tam niečo nájdeš?

autor
30. mar 2020

@kittykat22 to ma natom najviac boli... povedala som to svokre ona hned svokrovi svokor to chcel vyriesit ale to by dopadlo velmi zle,preňu😂 to som nechcela.
Ale svokra mi sama povedala ze keby toto niekto napise jej muzovi tak jej muz ju tak posle do pečka a vynada tej žene. A moj.. sa vtom vyživa očividne

kittykat22
30. mar 2020

myslim si, ze ti manzel trosku klame, ze nema na vyber. Je tak jednoduche povedat - velmi si cenim tvojho pekneho oslovenia, ale mam doma tehotnu manzelku, tak ma radsej oslovuj menom, dakujem. Ale viem ze su citovo predimenzovane zeny ktore idu kazdeho laskou zozrat - a nic ine za tym hladat netreba. A ako oslovuje on ju? Bolo v spravach nieco, co by v ta nastvalo? Zene urcite nepis - budes vypadat ako sibnuta stihacka. Otazka je, ci svojmu muzovi doverujes, a ci si myslis ze spolu nieco maju. Ak ho oslovuje aj jezisko na krizi - je to jedno, ak s nou nic nema. Nemozes behat po svete s imaginarnou lopatou a plieskat s nou po hlave kazdu ktora sa usmeje tvojho manzela.

liaka
30. mar 2020

Áno, isla by som aj som išla a zistila neveru. Ine intimnosti robime spolu s muzom a pozriet sa vlastnemu muzovi do mobilu je hriech? 🤔 Kto nema co skrývať, nemusí sa toho báť 😀

kittykat22
30. mar 2020

prepac, ale ty si sialena hysterka. Z toho co pises, chapem ze ta manzel neberie vazne. Ist za svokrom aby to riesil, a svokra by ju niekam poslala? Sa spravate ako zvieratka na luke. Pretoze si neviete dat rady s manzelom/synom tak idete zozrat nejaku zenu, s ktorou pravdepodobne neexistuje afera? A co budete robit s tymi 20 zenami ktore pridu po nej s usmevom, kavou, spravou, zaujom? Tiez po nich pojdete ako po udenom? Tvoj manzel ta uz teraz neberie vazne a robi si z teba dobry den -to chcem vidiet ako s pristupom tvojho manzela a tvojim postojom chcete udrzat manzelstvo. Nula bodov.

autor
30. mar 2020

@kittykat22 nepochopila si.. nevadi

autor
30. mar 2020

@kittykat22 precitaj si to este raz ked tak lebo toto tam vobec nieje napisane

kittykat22
30. mar 2020

pochopila. ALe ty chces len citat ako mas ist do mobilu citat spravy, ako ma manzel aferu a ako treba ist zozrat zenu na telefone. Tieto problemy mas riesit s muzom a nie ze ides za jeho rodicmi.

anita6666
30. mar 2020

Zapamätaj si jedno! Je len na tvojom mužovi,či v Tom bude pokračovať alebo nie a ty s tým neurobíš nič...je to vyslovene jeho voľba a rozhodnutie a zrejme iba on sám vie,prečo tak koná...môžeš sa hádzať aj o zem a chodiť do mobilu koľko chces,pokiaľ on bude chcieť s hocijakú ženou byť v kontakte,tak bude a ty s tým neurobíš nič.

autor
30. mar 2020

@kittykat22 ja som nesla za jeho rodičmi s tym. Normalne sme sa so svokrou bavili a spomenula som jej že mu piše kolegyna , to je trestné? A začala sa vypytovať a dostala nato nervy tak to povedala mužovi.. a povedala ze jej muž by ju v momente poslal tu zenu do riti ja neviem vobec necitas s porozumenim iba rychlo ocami prelustrujes slovička a komentuješ odveci.. tak ako v každom prispevku 🤦‍♀️

veronika65
30. mar 2020

Priateľovi tak píše priateľka jeho kolegu a mňa ide tiež roztrhnúť, hoci ho neoslovuje až tak, vypisuje mu dosť intímne veci, z jeho strany nič také. Aj keď vie ako mi to vadí nič z tým nerobí 😟 tiež ju nepoznám a hoci viem, že s ňou nič nemá, budem to riešiť kým s tým neskončí 😀 rozhodne to nenechaj tak, držím palce

0kristina0
30. mar 2020

Nech si mysli kto chce co chce ANO isla by som mu do mobilu, keby mam pochybnosti tak ano. Tvoj muz sa boji ze bude za trapneho ked jej nieco povie? Trapna je ona ze tak vola vsetkych na okolo. Kde sme v materskej skolke? Mne to pride od tvojho muza velmi divne ze jej na to nic nepovie. Moze ta klamat aj nemusi, ved si to zisti a trvaj na tom aby ho tak nevolala.

janickacrazy
30. mar 2020

poznám také ženy, ktoré každého chlapa vo firme aj inde oslovujú zlatíčko, miláčik, podľa mna je to trapné, ale vobec nič to neznamená, sú to také vtierky proste, ktoré si o sebe myslia, že sú strašne neodolateľné, ale vačšina chlapov na nich kašle, akurát im to trochu lichotí, že sú z nich hotové, mali sme takú kolegynu, vobec nebola ani pekná, mala dosť nadváhu, chodila vymachlená ako veľkonočné vajce a myslela si, že nad nu asi neni, doma manžel, k tomu mala ešte milenca a s každým chlapom sa snažila flirtovať, proste ona iná nebude

1994mari1994
30. mar 2020

Áno,na tvojom mieste by som mu do telefonu isla. Aj ked ta on neklame, tak ona nema tak preco oslovovat cudzieho chlapa, to by sa mne urcite nepacilo. Urcite to tak nenechaj, ries to ale bez toho aby si do toho zatiahla aj svokrovcov. Drzim palce.

jana_eyre_2
30. mar 2020

No chápem že to štve, ale zase poznam ženy, ktoré tak jednoducho fakt komunikujú s každým.. neviem prečo, proste majú taký infantilny slovník 🤷 ak vidíš, že on tak s ňou nekomunikuje a ignoruje jej oslovenia, tak nerieš, veď vravíš že si si istá že s ňou nič nemá..

zuzubb007
30. mar 2020

Nieco na tom bude, normalna žena nebude vypisovať bez zalubenia žiadne sprostosti cudziemu chlapovi takže je tam vážny dôvod preco, išla by som a čo ak nemá čo tajiť tak žiadny problém

nini1010
30. mar 2020

Jasne ze by som mu isla do telefonu keby som mala podozrenie a prilezitost.Bez problemov.Zboznujem take co tvrdia ze nie,ze chlapove sukromie a dovera...no isto,nie som blba.

anita6666
30. mar 2020

@nini1010 a čo tým získaš? Za 5 minút na to môže pretiahnuť za rohom nejakú úplne inú...ako mu v Tom zabranis?

queen_mary
30. mar 2020

Hm. My sme sa tak s kolegami oslovovali normalne, od laska moja, cez milacikov az po hovada 😅 ved si snad manzela poznas, tak vies odhadnut. Aj moj muz sa tak oslovuje s kolegami, kolegynami. Ale my mame super joby a super timy, v ktorych robime

lubiss
30. mar 2020

a aka je kolegyna stara??? moja kolegyna v dochodkovom veku vola kolegu 40r. macko, bubko :D a aj si pisu ked nieco potrebuje od neho zistit alebo tak co nove v praci ked tam nieje tak hned prva veta no co macko?...pritom ona to nemysli s nejakymi narazkami ani nicim proste to ma tak :D

vierkainka
30. mar 2020

Nerozculuj sa zbytočne. Mysli na maličké hlavne.z toho co si napísala mi príde, že tvoj muž s nou skutočne nič nemá. Môžeš byť kľudná. O čom som úplne presvedčená je to, že tá jeho kolegyňa je zakomplexovana chudera, ktorá si potrebuje niečo dokazovať. Hoci aj takým trapnym štýlom aký má. Je to aj manipulatorka,ale v tejto konkrétnej situácii je ignoracia na mieste. Nedávaj jej vodu na mlyn. Pokým tvoj muž sa na jej debilitu nechytá a neodpisuje v rovnakom štýle, nerieš. Netají nič, lebo ti telefón dal a ukázal komunikáciu. Ukáž jej ze si rozumná inteligentná žena. Máš manžela a čakáte dieťa. Mate viac, než si dokážeš predstaviť a z toho sa teš. Hentu ochechulu vypusti z hlavy.a jednoznačná odpoveď na tvoju otázku :nie nešla by som do telefónu partnerovi.

eliska13
30. mar 2020

Tiež poznám ženy, ktoré tak volajú bezne každého.Verim tomu, že ak by jej to muž povedal s úsmevom pochopila by, alebo keď je trúba provokovala by ešte viac😊ak máš divný pocit pozri sa do mobilu

whatever1
30. mar 2020

@janickacrazy Aj podľa mňa je to trapne😆. Kolegyňa v bývalej práci tiež všetkých vola že miláčik, zlatíčko, lasocka atď, pritom nikoho z takto oslovovanich nechce, len je taka neprirodzene vtierava a asi ma pocit ze je roztomilá alebo co😂.

nini1010
30. mar 2020

@anita6666 No tym ze mu pojdem do mobilu zistim pravdu a mozem sa zariadit ako budem.povazovat za najrozumnejsie,a tym ze poviem slecne co si myslim jej 1."ukazem kto je tu doma" a hlavne 2.uvidim ako sa zachova moj chlap ako som uz pisala.A opat sa mozem zatiadit ako uznam za najvhodnejsie.