Išli by ste do vzťahu s mužom, ktorý chodil po erotických kluboch?

4. okt 2021

Zienky otazka
Isli by ste do vztahu s muzom ,ktory chodil po erotickych kluboch? Uvazovali by ste v buducnosti s nim aj nad manzelstvom ak by vas poziadal o ruku?
Ako vnimate takehoto chlapa ?dakujem

maria123a
4. okt 2021

Áno, pretože b dnešnej dobe to robí asi 55% mužov alebo robilo kedysi .. vôbec by som sa nad tým ja osobne nepozastavovala, minulosť je minulosť , človek si prejde hocičím netreba sa podľa toho súdiť , dôležité aký je človek teraz

autor
4. okt 2021

@maria123a nebali by ste sa ,ze by sa nieco take dialo vo vztahu /manzelstve s nim?

maria123a
4. okt 2021

Podľa mna nad týmto je zbytočne rozmýšľať , pretože to sa môže stat aj vo vzťahu , kedy muž nikdy nenavstevoval takéto miesta , keď chce podvedie aj so susedou ako sa hovorí .. to ťažko predpovedať, vy musíte najlepšie vedieť aký máte spolu vzťah čo pri ňom cítite a ako sa Vám k tomu vyjadril

zildo
4. okt 2021

Ako často tam chodil? Akú má povahu? V tých kluboch sú možno viac chránený ako keby išiel s kazdou náhodnou známosťou..ale ja osobne by som takého chlapa nechcela, neviem či by som mu dokázala veriť.

somtunovaa
4. okt 2021

To ti on povedal? Že chodil po er kluboch? Ja by som asi do takého vzťahu nešla, nie z dôvodu že by som sa bála že to urobi znova ale hnusilo by sa mi to. A navyše beriem takých chlapov ako chudákov čo nevedia zbaliť babu na diskotéke a musia si platiť kurvu. A ešte keď viem aké ženy v tých kluboch robia.
Áno je možnosť že 55% mužov chodí alebo chodilo do klubov, čiže je šanca že aj ten môj tam niekedy bol ale neviem o tom, takze sa mi to nehnusi 😁

mell27
4. okt 2021

Určite nie...

oktoberka
4. okt 2021

Nie

nwnw
4. okt 2021

Nie. Robi to vela muzov, ale chlap co sa s tym ma potrebu chvalit alebo nie ke diskretny... No ved by som sa bala co bude vynasat z nasej spalne 🤭

autor
4. okt 2021

@somtunovaa dostalo sa to ku mne ,alebo ja som si to zistila.pritom je to človek s vš ale dlho sam

0silvia0
4. okt 2021

mne tieto veci vadia, asi som pruderna a skostnatela, v tychto zalezitostiach neviem byt volnomyslienkarska, ale mne by to urcite vadilo...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikyball
4. okt 2021

Určite nie, s takým chlapom by som nikdy nebola. Čistý zúfalec to musí byt

makova333
4. okt 2021

Nie urcite nie.

autor
4. okt 2021

Ďakujem baby ,len sa uisťujem ci niesom svihnuta a divna ked mi to vadi ,presne mam nazor ze taky chlap vo vztahu ci manzelstve by v case problemu alebo nedostatko isiel inam

cinda555
4. okt 2021

Nebolo by najlepšie sa to jeho opýtať? To že sa to dostalo k tebe a ty si zistila ešte neznamená že to tak aj je. Riešiť minulosť niekoho bez toho aby ti on odpovedal na tvoje otázky je dosť pomýlené.

0silvia0
4. okt 2021

ked ti to vadi, nepresviedcaj samu seba, ze by ti to nemalo vadit. Nechaj ho tym zenam, ktorym to realne nevadi

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. okt 2021

@cocolino234 mam to od mojej jednej kamaratky jej muza on je s nim dobry kamarat.

kitycat
4. okt 2021

A v akom stave je vas vztah teraz, ze toto vsetko sondujes?

veronikaa1998
4. okt 2021

NIE. Môj v takom klube nikdy v živote nebol. 🙃

autor
4. okt 2021

@kitycat zacal sa okolo mna obsmietat a namotavat ma , tak ma takto varovali dopredu co robil doteraz

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskamicha
4. okt 2021

Nie

franica
4. okt 2021

Ja by som ho asi nechcela, aj keď no..život prináša všelijaké situácie.
Ale hovorím svojmu mužovi, čo čítam na koníku, že o vraví on ako muž na to, či by na mieste ženy do vzťahu šiel...a on, že jasné, lebo to má asi veľa peňazí 😂 Tak máš aj praktický pohľad na vec 😀

jana_eyre_2
4. okt 2021

Myslím, že nie - nemám problém ak mal muž viac sex.partneriek predomnou, ale ak niekto za sex platí ženy čo sexujú s hocikým, toho považujem za zúfalca, bez urazky...

autor
4. okt 2021

@franica 😂😂😂 okej

autor
4. okt 2021

@jana_eyre_2 aj mne to pride ako zufalstvo

mariska1989
4. okt 2021

Asi teda nie .lebo keby bol normálny nájde si vzťah a má sex vo vzťahu tam mi príde že má rád keď ma vždy inú .takže za mňa isto nie lebo sa napr pohádate a čo urobí drb do bordelu. Akože ak to robil keď mal 20/21/22 napr a teraz ma 30/35 a nebol dlho tak možno zas áno .ťažko povedať 🤔

panda21
4. okt 2021

A oni ti povedali, že tam chodil za účelom sexu? Veľa takýchto "klubov" má aj iba striptizovu časť 🤷‍♀️ dokonca jeden môj známy mi hovoril, že on tam chodí proste na 1-2 pivka a pokochat sa, ale spať by s nimi nespal 😂 neviem či by som verila nejakému manželovi, predsa, chlapi sa medzi sebou dosť predbiehajú, machruju. Najprv by som sa asi spýtala jeho. Lebo riešiť niekoho minulosť bez neho je troška cez 🤷‍♀️

kiwinetta
4. okt 2021

😀 do takýchto klubov nechodia len chudáci skôr tý druhí.... ale ako do ktorých. normálny chlap sa tým nechváli. Doma povie že ide von s kamošmi a šup to do bordelu. Tam majú ako bolo povedané istotu a pre nich aj to čo mnohý nemajú doma. Veľ žien o tom ani netuší.