Podľa vás do akej ženy je muž ochotný investovať ,myslím skôr to že napríklad zaplatí jej kaderníka,nechty a podobne,prečo to niektorí muži robia len konkrétnym ženám a niektorým nie ? Že niekomu frajer zaplatí skoro všetko a niektorí ani večeru dokopy a pritom príjem môžu mať rovnaký.
Rovnako by sa dala polozit otazka, preco niektore zeny vyzaduju, aby chlap do nich "investoval" a niektore nie, pricom prijem maju rovnaky 🤷♀️
Prečo by mal muž žene platiť kaderníka, nechty atď.?
je to o nastavení človeka.. ja ako žena som nikdy nečakala, že muž bude do mňa investovať, vždy som bola sebestačná a na všetko si zarobila sama.. môj muž by mi zaplatil čokoľvek, ale nie je to potrebné, keďže zarábame takmer rovnako a hlavne nikdy som to od neho nevyžadovala.. ja zase nechápem ženy, ktoré takto vyciciavajú mužov... snáď nie je úlohou muža zarábať na výstrelky svojej ženy...
Tak ja neviem ako ostatné ženy, resp. ako to presne myslíš, ale ku kaderníkovi, na manikúru, pedikúru či iné kozmetické procedúry som chodila či som bola single, zadaná, vydatá a logicky ako single babe mi tie procedúry nikto neplatil, ale dávala som si na ne zo svojich vlastných peňazí, teda z výplaty a pod. A tak to je stále, ale samozrejme, keď si vydatá alebo máte spoločné financie, ide to aj z toho, ale to je hádam logické... Podľa mňa to nie je to isté ako pozvať ženu na večeru, kúpiť jej darček, kúpiť kvety, pozornosti, atď. Vypýtať si napr na kaderníka od frajera by mi bolo blbé...
Kým sme boli bezdetni, nemala som nikdy potrebu pýtať na nejaké procedúry, max keď som nemala hotovosť, chcela som si pozicat a on tie peniaze už nechcel naspäť, tak som pekne poďakovala dala pusinku, že mám úžasného muža. Časom som si vsimla, ze sa muzi radi nechávajú chváliť a majú radi, keď zena poďakuje a je vďačná, nie ze kľačať pri nohach a ďakovať, ale proste prirodzene to nebrať ako samozrejmost a zaplatí procedúru aj sám, alebo kúpi poukážku-sám od seba. Možno aj postoj ženy robi veľa… teraz som na materskej a necha mi sám od seba, ja to beriem ako vďaku za starostlivosť, ale vždy podakujem a dám pusu, lebo viem, ze to nieje samozrejmost.
Nevidím dôvod, aby mi muž platil čokoľvek z uvedeného. Tiež mu neplatím návštevu holiča.
Prijmem však pozvanie na večeru.
Preco by muz mal zene platit kadernika atd.? Ved normalna zena sa o seba stara pretoze sama chce, robi to kvoli sebe a nie ze budem cakat kym mi chlap navrhne ze to zaplati a potom zacnem.
Neviem prečo je to tak a ani ma to netrápi. Neviem si predstaviť, že by mi mal chlap platiť kaderníčku, kozmetičku, sú to moje radosti, ktoré si rada aj zaplatím a neriešim proste.
Nikdy by som si nenechala platit si veci chlapom, a uz toboz by som sa nechvalila tym, ze do mna investuje. Hanbila by som sa ako pes.
Ja viem, ale nepoviem 😂
Mne by bolo blivno z chlapa, ktorý by sa o to pokúsil. Môže platiť výlety, večere, darčeky, ale kaderníčku, nechty ci fitko si fakt zaplatím sama.
Čooo???? Tak z tohoto,čo si napísala som jeleň. 😁😁 Čo tým chcel autor vlastne povedať?
Lebo sa mu chce. Povazuje to za standard. Je to vychova, aku dostal.
Alebo je to jeho sposob prejavu lasky k nej.
Alebo sa mu paci, ked zena vyzera ako vyzera (urcite to bol jeden z dovodov, preco je s nou), investuje tym prenesene aj do seba, do svojej spokojnosti.
Dalsi sa tym moze ukazovat, resp. si kupovat jej vdacnost.
...
Je kopec dovodov, preco to niektory muz robi. A preco iny zase nie.
Osobne by som peniaze na nejake procedury typu kadernik, ci na oblecenie, atd. neprijala od priatela. V manzelstve su to uz zas spolocne peniaze, takze tam sa to neda povazovat za to, ze manzel mi dal peniaze na kadernika, oblecenie.
Co by som vsak ocakavala - ked by ma pozval, tak plati vsetko on. Je jedno, ci do kina, restauracie, alebo na jarmok.
Pokial sa vopred nedohodneme inak.
(No ked na prechadzke len tak niekam zapadneme do kaviarne, ci restauracie, tak povazujem za samozrejmost, ze si platim svoje, lebo to nebolo planovane a on nemusi mat dost penazi pri sebe, tak ho nebudem dostavat do trapnej situacie).
Do zlatokopky?
Slovo investícia v spojení s podstatným menom žena mi vyznie smiešne.. 😂 Investiciou považujem niečo, co mi v budúcnosti prinesie benefity vyššie, ako bola výška investície.
Muzi investujú do rôznych žien peniaze, ich čas, nervy, energiu, niektorí aj svoje duševné zdravie 🤔😂 a dostanú za to roky manželstva v klietke, na prvý pohľad, by sme povedali, že sú nešťastní... Ale oni sú vnútorne v pohode (alebo tomu chcú veriť), lebo sú s pani Božskou.
Na druhej strane sú muži, čo nielenže neivestuju, ba skôr berú od ženy, a ich vzťah je potom často onielany aj tu na koňovi...
Otázkou je, ci sú vo vzťahu spokojní obaja. Nie kazda žena túži byť obdaruvavana, a mzsi tráviť všetok čas s partnerom, a nie každý muž chce takú ženu vedľa seba. Ideálne, ak sa nájdu dvaja, ktorí majú v tomto zhodu, a neriešia, kto vuac, ci menej "investoval" do toho druhého
No to naštve, že tebe frajer nezaplatí, keď Ruzene od susedov ten jej áno, čo? Úprimne, od teba by som aj ja utekala. 🙂
no, mna by hanba fackala pytat si na vlasy a nechty... mojho chlapa by ani nenapadlo mi specialne na to davat peniaze. Zena nie je investicia. Zena plati chlapovi fitko, barbera, kadernika a co ja viem co? 🙂 naproti tomu moja velmi blizka znama urobi celovecernu dramu doma, zduje sa, len aby ju rano cakali stovky eur na stoliku, na nove vlasy...a je to taka investicia toho chlapa, ez ju ma za dlazkovu handru a naozaj ju vyuzije len na pretrcanie. Aby o onu zakopol uz je cela napichana, umela, silikonova... za 5r vztahu. Ale to si ona sama sposobila :D
Do vztahu sa da investovat, nie do zeny. Kadernik/kozemtika a nechty, to nie je investicia, to je prosim pekne udrzba a servis :D urobim si sama, keby som enmala, mame spolocny rozpocet, pozriem kolko mame ci si to mozeme dovolit a idem. Ano stalo sa mi ze mi kupil alebo zaplatil kozmetiku alebo oblecenie alebo nieco, lebo v tom momente chcel, ale nikdy by som si to nepytala.
Potom ak chlap pozyva plati = moje pravidlo. Ak vidim ze je drzgros, tak uz tu davam spiatocku (resp. davala som kedysi, ked somt o riesila)
pretože žena je najhoršia investícia. Ked začne investovat peniaze do toho,bude to bezodná diera investícií. žena,ktorá toto toleruje alebo vyžaduje je zlatokopka.
To znie tak divne, že ,,investovať,, 🤔 Skôr asi urobiť radosť, občas ju potešiť, venovať jej to ako darček...
:D pobavila som sa
Ved ak mas na to cas, tak chod..21. storocie, mozes pracovat a ist..jaky problem?
Radim ti prestavať svoje hodnoty v živote. Začni tu 👉💁
Som myslela, ze ma uz nic tu neprekvapi? 🙉
Taky, ktory sa rad rozdava. Ale ano, z dlhodobeho hladiska je zena velmi zla investicia
...ze investovanie do zeny? To je co za nezmysel... To tak pasak investuje do zeny, za ucelom zvysenia prijmov.. 😂
@brembo tak nejako, hoci.. Priznám sa, nie je zpmu dávno,co som mala ísť do školy, nie koli titulu, ale koli lepšiemu vzdelaniu a práci. A keďže doma máme situáciu zložitejšiu a veľmi ťažko by som stíhala deti, prácu na full tíme a školu, muž sa bez zaváhania sam ponúkol, že mám ostať ako žena v domácnosti, či na 4, alebo 6 hod úväzok, už ako vyhovuje mne, aby som nebola vyčerpaná zo všetkého, keď on je 4 dní v týždni v zahraničí, že on mi školu zaplatí (dom mimo mesta , záhrada, menšia "farma"...)
V podstate to mal byť tiež druh investície 🤷♀️🤔, ale u nás sa peniaze nedelua na moje tvoje, avšak to neznamená, že teraz budem z účtu vyťahovať peniaze na malichernosti, hoci som na materskej dovolenke.
Tak neviem, ja som mala priateľa, ktorý mi sám od seba povedal, že ideme do obchodu, kúpim ti nejaké nohavice lebo vidím, že nemáš 😂😳 A pritom som ich mala dosť. Stále mi chcel kupovať nejaké oblečenie, ako keby som bola nejaká chudera 😂 Samozrejme, že pár krát to poteší, ale to s tými nohavicami ma dostalo....zaplatil mi aj vlasy sám od seba (predlženie). Tak neviem ako to mám brať, asi chcel aby som bola krajšia, čiže bola som pre neho škaredá? 🤔 Teraz čo mám chlapa tak povedal, že mi zaplatí silikóny 🤔🤔🤔 A vážne reálne to chce. Ale mám naozaj malé prsia. Lepšie povedané, žiadne... Možno ti moja odpoveď pomohla
Prečo niekto športuje a iný nie, prečo niekto číta a iný nie, prečo niekto chce deti a iný nie - no pretože je to niekto a niekto iný, ludia sú rozny.