Ahojte, prosim o nahlad do nasej situacie..s manzelom je ti take vselijake, raz dole raz dole.. ale pointa..dnes na obed som varila obed a pisali sme si klasicky.. potom mi volal tak mu vravim ze kedy pride, ze nanho cakam s obedom a on ze nemusim, ze sak mi pisal ze uz obed mal..a ja ze co, neoisal si... a on ze ano sak som ti pisal si pozri...asi 4x sebaiste tvrdil ze mi to pisal ale pozrela som konverzaciu a nic take tam nebolo .tak sa ho pytam ze komu to teda pisal ked nie mne? Tak uz zahovaral ze asi mi to chcel napisat a nenapisal mi to...potom dosiel domov tak som nanho pritlacila ze s kym si pise a komu to pisal ked mne nie.. tak zas zahovaral, otocil sa mi chrbtom a vyzliekal sa, cize pozeral do skrine..ja som mu vravela ze nech mi pozrie do oci a nech mi povie ze s nikym si neoise..tak sa otocil a povedal mi to do oci ale smial sa zaroven a moja intuicia vravi ze mi klame... potkm zas dookola, potom som chcela po nom nrch mi teda ukaze mobil jed nic netaji a jasne ze odmietol... ze to je pod jeho dostojnost nieco mi ukazovat a bla bla... za 4 roky som ho ani raz neziadala aby mi ukazal mobil..teraz 1x...inac vkuse mobil nonstop pri sebe, ale nevsimla som si zeby nejak viac na nom bol..potom ostal nervozny a nakoniec este sa aj urazil a hneval co nanhi vytahujem a ze som smiesna co si o nom myslim a ze keby take este stihal ked je cele dni len doma ( pracuje z domu cize 80% casu je doma)... mozno sa s nikym nestretava ale to pisanie je mi podozrive posledne tyzdne sa dost hadame a je to medzi nami onicom...
To my nemame ako vediet
Mna hned napadlo ze robis kovbojku zbytocne a naozaj Ti mozno spravu napisal a neodoslal ci chcel pisat a nieco mu do toho prislo. Bohvie 💁♀️
@buduca_mamicka007 ty nechces pravdu, ale priznanie podla tvojich predstav. To je rozdiel.
@buduca_mamicka007 Toto tu absolútne žiadna z nás neporieši, boli by to len dohady a špekulácie, presne tak isto ako špekuluješ, domnievaš sa ty. Takže prínos pre teba 0 bodov...... Ak ťa bude chcieť ťahať "za nos", tak bude zatĺkať koľko chce a nepomôžeš si. Ak sa ti bude chcieť priznať, tak to spraví. Nemáš ako na neho zatlačiť, pretože láska, úcta, rešpekt sa nedá žiadnym spôsobom vynútiť. Skôr sa spýtaj sama seba, či ti stojí za to takéto ponižovanie sa, sliedenie, doprosovanie sa o pozornosť ...... lebo takto láska rozhodne nevyzerá.
Môj by tiež prešiel do protiútoku kebyže ho takto obvinim a mobil mi neukáže. Však sa sami pozri, keď bude v sprche, keď tak veľmi chces. Lepšie je, ale sa v tom nesprtat. Pokiaľ.nema priestor na neveru. Ja pracujem v zmiešanom kolektíve a teda, furt tam padnú nejaké narážky. Nie vyslovene ale sem tam sa to objaví. Keby tieto keci boli v písanej forme...tak by bolo horúco vo viacerých domácnostiach. Predsa písané znie inak-chyba tam ton, kontext, atď.
Normálne by človek podal mobil a ukázal aby neboli zbytočne hádky;) a potom by sme sa zasmiali na to aký je sklerotik a ja hysterka. Toto aj mne príde nie ôk, a určite by som si dala.pozor ;) spýtala sa ci sa zbytočne chce hádať, lebo jeho dôstojnosť alebo neviem aké súkromie mu nedovolí ukázať mobil, keď máš pochybnosti o tom co robí keďže viditelne zavádza..
@buduca_mamicka007 pozri mu mobil keď bude spať 🤷
Možno ti naozaj povedal pravdu 🤷
@buduca_mamicka007 aj tak pravdu nezistis a, keď má kód tak sa do mobilu nedostaneš.Vies koľko x sa mne stalo, že som chcela niečo napísať a nenapísala?načo ho voláš na obed a vypisuješ mu do roboty?robil by to aj on pre teba?
@luccija on pracuje z domu takze vzdy spolu ranajkujeme/obedujeme a ked je niekde mimk bytu tak si dame vediet co a ako.. mozno 1x za pol rok obeduje vonku pracovne
@buduca_mamicka007 nech Ti povie kde a čo jedol🙂)pozrieš si menucko na stránke reštaurácie pochybujem, že si vyberal z lístka
@buduca_mamicka007 rozvod jednoznacne
1x za pol roka obeduje vonku pracovne a ty robíš takýto cirkus pre nič? Chudák chlap. Kľudne ti to mohol chcieť napísať a potom mu do toho niečo prišlo a nenapísal a bol v tom, že ti to napísal. Bežne sa mi to stáva. Tiež by som ti mobil neukázala už len z princípu.
@buduca_mamicka007 ach jaj, zena, spamataj sa, kym ho svojjm spravanim fakt nedozenies k niecomu, co nechces
Chytila si sa blbosti, ze by som povedala ze z komara somar. Ale neviem si predstavit, ze by mi muz neukazal mobil. Alebo ze si ho strazi. Toto je pre mna total absurdne. Takze za mna isto nieco taji.
Tiez by som muzovi po takomto vystupe telefon neukazala. Podla mna ti zabudol napisat (myslis, ze nejakej milenke omylom napisal, ze obeduje mimo domu? ved by asi obedoval u nej 😆😆), potom ta chvilku dotahoval a potom si to uz prehnala..🤷♀️ Alo si predstavujes, ze ti dokaze vernost? Ze ti ukaze telefon? A ked tam nic nenajdes, budes ho upodozrievat, ze vsetko maze? Daj sa do kludu, ak ta podvadza, dozvies sa to aj bez podozrievania, sliedenia ci vysluchov..
Keď chcel odo mňa ex, aby som mu ukázala mobil, tak som reagovala veľmi podobne ako tvoj chlap a naozaj som nemala čo skrývať… zapol sa vo mne blok a just nie, keď mi neveríš, tak mi never… aj mne by bolo smiešno, keby si kvôli neposlanej správe o obede (už sa mi stalo, že som myslela, ze som niečo napísala a nenapísala som)… mrzí ma, že to je medzi vami na nič poslednou dobou, ale treba to riešiť asi trošku inak, v kľude, toto je len prilievanie oleja do ohňa
Zbytočne preháňaš a domýšľaš si. To ukazovanie telefónu to je ozaj trápne, nehnevaj sa.
@buduca_mamicka007 neexistuje problem, ktory by zena nedokazala vyrobit 🤷♀️ vies kolkokrat som ja odpisala na spravu ci email iba v mojej hlave? Keby mi za toto niekto spravil taku scenu ako ty tvojmu muzovi, tak moze ist do prdele. A telefon by som neukazovala - tak tomu druhemu dzigne v hlave a ja sa mam obhajovat a dokazovat, ze neklamem? Nasrac 😅 a ked mi povie, ze som stratila jeho doveru “lebo jemu sa prisnilo” - zlaty moj, tam su dvere, kluce mi poloz na stol, odkracaj cez ne a zavri za sebou zvonku 🤷♀️ kde nie je dovera, nie je vztah.
Autorka, minule som si písala so sestrou, riešili sme, kde pôjdeme s deťmi na výlet. Ja som sa mala rozhodnúť, kde chceme ísť, potom som sa už išla rozlúčiť, tak ze teda napíšem, pozdravím, a idem odoslať. Vtedy sa rozplakala dcéra,tak som zisťovala, vo sa deje. No a potom už ďalšie veci a podobne, nevrátila som sa už k telefónu.
Večer mi sestra volá, ze ci som už teda sa rozhodla, ze ci ma sa chystať.
Ja prekvapena, ze hej, však som ti písala, ze áno, sedí to, zajtra o tej a tej na stanici. Ona mi na to, ved si mi nič nedala vedieť, ja stále čakám kedy odpíšeš. Nuž a tak sme sa dotahovsli až som zistila ze som skrátka nič neodoslala, ani mi to neulozilo, co som písala.
Tp sa stáva, z toho nemôžeš vyvodiť nijaké závery.
@buduca_mamicka007 všetko v poriadku, len by mi začala blikať kontrolka,že mobil neukazal. Prečo,keď nemá čo skrývať?! A stráži si ho ako oko v hlave.
Problem nieje v tom, ze neverim ze nebol na obede...bll na obede s klientom, tam nemam pochybnosti..skor kde o to ze ked o tom nenapisal mne tak komu ano? Ja som tie otazka dala najprv zo srandy ale ked som videla jeho reakciu tak som ostala dost zarazenaa preto mi to teraz vrta v hlave
Prosim ta a komu by pisal druhemu, ze nepride na obed? Podla mna to zabudol odoslat. Mne sa to stava obcas. Dokonca sa mi stalo, ze som so odpovedala len v svojej hlave a bola som v tom, ze som odpisala.
Podla mna robis z komara somara. A cim viac mu budes takto zavarovat kvoli hlupostiam, tym skor si za nejakou odskoci.
Toto by mi podozrive nebolo. Ale skor to, ze si strazi ten mobil. Otazka je, ci to robi len nejaku dobu a predym ho mal volne polozeny, alebo vzdy. Ak vzdy, tak niet co riesit. Ak to robi v poslednej dobe, podozrive to je. Ja mam mobil hocikde, nemam co skryvat.
Za mna teda - na neveru som prisla hned (resp. na inu osobu, vtedy to este nebola nevera) - zmeny nalad, nervozita, rusenie spolocneho programu, neskore prichody, nahle zmeny planov a najma mobil si bral aj na zachod
@mircalla nie on je cely vztah na ten mobil taky ze niekedy s nim aj zaspi v ruke :D strazi si ho.. mne by do mobilu nikdy nesiel, to by bolo pod jeho uroven...cele je to take no nijake...
@buduca_mamicka007 Tak potom asi by som to pustila z hlavy. Pises, ze je to medzi Vami take nijake, nie je to preto, ze ziarlis, podozrievas ho a jemu to ide na nervy?
@buduca_mamicka007 otazka znie..ako ho pritlacit aby mi povedal pravdu? Povedala som mu, ze mu neverim a ze stratil moju doveru... jeho mobil bez sance prezriet, strazi si ho ako oko v hlave, nedostanem sa tam.... chcela by som vediet pravdu, nech ma netaha za nos a nerobi zo mna debila.... ake vy mate skusenosti? Bola podobna reakcia ked ste vy vasho nacapali ze si s niekym vypisuje?