Introvert, priateľ a psychoplač

8. jan 2023

Chcem sa spýtať na váš názor. Som introvert, nikdy som nemala ani nemam veľa kamarátok. Mám priateľa, všetko bolo v poriadku, až po čase som zistila, ze si niečo pisal s kamaratkou čo nemal. On nakoniec tiež priznal, ze to bolo moc. Po čase začal sledovať polonahé slečny na instagrame. Ja som si nejak začala uvedomovať, ze on neni introvert ako ja a ze on rad pokeca s hocijakou o hocičom. Predtym som to ani nevidela, nevadilo mi to a ani som si to nevšimla. Po tom ako som videla, ze ma rad spoločnosť, tak som si vsimla, ze on je taky “flirtovy” typ ku ženám. To bol po celu dobu, ale nechápem prečo som to najprv nevidela. Po čase som mu začala hádzať do oči veci čo sa týka jeho kamarátok, jeho flirtovania, jeho sledovania na instagrame. Ide o to, ze mi to začalo vadiť a vždy ked som bola sama, rozplakala som sa kvôli tomu. Veľakrát až tak, ze sa mi nedalo dýchať. Proste úplný psycho plač. Viac menej kvôli debiline. Začala som mat take to, ze o veľa veciach co on robí neviem a kvôli tomu som sa vždy cítila zle. Keď som ho videla, proste vždy mi taká myšlienka prebehla hlavou a mne bolo doplaču z toho. Tak som mu vravievala nejakú poznámku na flirt s kamarátkami a vždy sa mi tak trocha uľavilo.Čím to je? Alebo mávam niekedy to, že mu začnem všetko vyhadzovať na oci a mám hystericky plač. Inokedy keď si spomeniem na ten flirtovanie s kamarátkami, tak je mi smutno ale neni mi zas až tak do placu jak býva inokedy.Čím to je? Stále to takto zotrvá. Ešte dodám, ze nebývame spolu. Proste raz som z toho úplne mimo, psycho plač až sa trasiem a raz mi je z toho len smutno a myknem nad tým plecami.

blcha123
8. jan 2023

Vek?

autor
8. jan 2023

@blcha123 20 a on má 22

cacianka
9. jan 2023

Aspoň 5 rokov nebuď v žiadnom vzťahu, daj si pauzu a dozrej.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malacibulka
9. jan 2023

Gratulujem tomu chlapcovi co ta presvedcil ze nahanat zenske je extrovertnost. Aj muzskych kamosov ma tolko? A ty si este kladies otazku ze ci TY sa mas zmenit? Pridam sa k inej komentatorke - nemaj frajera aspon par rokov, ocividne je jednoduche si z teba robit rohozku.

blcha123
9. jan 2023

Tak tak ako to tu už bolo napísané ,treba dozrieť a chlapa pošli kade ľahšie

luccija
9. jan 2023

Žiarlis, si majetnicka, málo sebavedomia, ale si ešte mladucka takéto scény asi k tomu veku patria.,Ale týmto ho akurát znechutiťs a odplasis. Najprv si si ho idealizovala veď to je normalne

bodka70
9. jan 2023

Hlavne sa nauč a pochop, že láska a bolesť nejdú dokopy. Láska nema čo bolieť, máš ju dávať a dostávať a tešiť sa nej. Všetko ostatné je len závislosť, túžba po láske, strach zo samoty a zvyk. To staré otrepané ale vždy pravdivé. Daj seba na prvé miesto, maj sa rada, buď šťastná a potom príde aj pravá laska. Nie ako záruka šťastia, ale urobí tvoj život ešte šťastnejší.

kitycat
9. jan 2023

Rozid sa s nim.
Vidis to lebo si konecne zlozila ruzove okuliare

Ten plac, no to je normalne, ze ti je luto za frajerrom.. Ale plakat pre debila je zbytocne

katkami123
9. jan 2023

Plakať kvôli frajerovi takto nemá význam, co by si robila, keby ste mali deti, po pôrode si skoro každá pripadá neatraktívna, potrebuje mužovu podporu vtedy. Tvoj problém je v tom, že nevieš presne zadefinovať svoje pocity, prečo plačeš, čo cítiš. Z môjho pohladu ťa asi najviac trapi, že ty nie si ako jeho priateľka pre neho tá top, ale je to každá tretia v podniku a na instagrame, čo ti aj znižuje sebavedomie. Navyše, keď je taký drzý, že to robí ešte aj pred tebou, čiže ta verejne ponižuje, aj pred tými ženami, že síce má teba, ale keby mu ona povedala áno, tak nemá problém ťa niekam poslať. Sú aj takí chlapi s takýmito povahami, nie sú to extroverti ale kurevnici, z môjho pohladu by nemali budovať dlhodobé vzťahy a už vôbec by si nemali zakladať rodiny, pretože tie zeny sa pri nich budú iba trápiť. Nedokážu byt verní. A on si nijak tvoju dôveru späť nezískal, iba v tom pokracuje, ružové okuliare opadli. Nájdi si niekoho, pri kom budeš šťastná a nebudeš plakať každý deň, svet je sám o sebe ťažký, treba sa obklopovalo dobrými ľudmi.

laurika999
9. jan 2023

@bodka70 To si krásne napísala.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nicegirl369
9. jan 2023

Preco sama seba tyras totrvavanim v takomto vztahu? Je ti snad jasne, ze on sa nikdy nezmeni. Preto nechapem, oreco si stale s nim. Jedine ak by ti robila dobre sebatrizen. Btw toto nesuvisi s tym, ze je extrovert. Aj introvert moze toto robit, ale cez internet anonymne. Je to proste taky ten typ, co stale bude vyhladavat ine zeny.

didi35
10. jan 2023

Si veľmi veľmi nezrelá na vzťah. Máš pocit, že partner musí mať oči len pre teba.. v tomto veku potrebuješ spoznávať druhé pohlavie, baviť sa, chodiť vin s kamoškami a pod. A rovnako aj ten chlapec.

Pripomína mi to bývalú frajerku mojho synovca. Tiež nezrelá, robila mu scény, keď išiel s kamošmi von alebo športovať a potom ho vypočúvala, koho stretli, kto tam bol… a napokon sa aj tak urazila a tyzden sa s ním nebavila a musel ju donekonečna doprosovať za to, čo neurobil. Proste chcela ho mat úplne pre seba a izolovať ho od ostatných…

Museli sa rozísť, lebo to psychicky nesluzilo ani jednému ani druhému.

To odporucam aj tebe.