Intímny život a manipulácia

jalito
27. jan 2016

Ahojte žienky, potrebujem názor niekoho fakt nestranného. S manželom sme spolu 9 rokov, z toho 7 rokov manželia. Čo všetko som si s ním za tých 7 rokov musela prejsť, mala som s ním svätú trpezlivosť, cez jeho dlhy, a celkovo ľahkomyselný prístup k životu. ˇPo čase sa ukľudnil a začal žiť život ženatého chlapa, ani päť rokov po svadbe si nebol schopný uvedomiť, že je ženatý a robil si čo chcel.
Problém je však v našom intímnom živote, lebo on robí len nočné, a tým pádom keď príde z práce spí trebárs aj do druhej poobede, ak nejde na tréning, alebo večer do práce ( má nepravidelný rozvrh smien), tak je večer čulý ako rybička, zatiaľ čo ja padám únavou. A oj chce sex so všetkým čo k tomu patrí. Keď zaspím, alebo ho odmietnem, začne hrať komédiu na tri dejstvá, ako sa k nemu hnusne chovám, a že mu svojím správaním ubližujem...atď... Podotýkam, že sex mu rozhodne neupieram, máme sex aj tri krát do týždňa, no sú dni, keď jednoducho nemožem a som unavená, čo on nedokáže pochopiť a sex si doslova vynucuje. Dnes ráno sme sa zasa pohádali, podotýkam, že s ním bohužiaľ nie je žiadna reč. Máte to aj vy niektoré takto podobne?

majulino
27. jan 2016

nepotesim ta ja to takto veru nemam dokonca aj ked sa nam narodil prvy syn a bol totalny nespac som manzelovi hovorila nech ma zobudi ak zaspim pri uspavani syna alebo pri dojceni, tak ma nechal spat. nikdy ma do sexu nenutil a aj ked som mu povedala prepac zlato som unavena tak mi dal pusu a povedal chod si oddychni 🙂

evittam
27. jan 2016

@jalito No tu je každá rada "drahá".....Čo ti mám na to povedať - ako píšeš už od začiatku manželstva sú s ním len problémy - tie prvé 2 roky bol iný? Toto už nie je ani trpezlivosť alebo neviem čo , tak dlho to vydržať, deti máte? A neviem koľko má tvoj manžel rokov, ale takto sa dospelý chlap nespráva.....Sa správa ako malý chlapec, ktorému nechcú dať jeho obľúbenú hračku. Sa ti vôbec divím, že ešte s takým chlapom si..... A nie nič také sa u nás doma nedeje - našťastie.

jalito
autor
27. jan 2016

@evittam Tak to máš šťastie , ja sa totiž tiež sama sebe divím, prečo s ním som, a váham, že asi to ukončím...

mysicka36
27. jan 2016

U nás niekedy manžela na sex budím ja 😀 Ale nesťažuje sa.

jalito
autor
27. jan 2016

Viem, ze sa chova ako male dieta, len som si to potrebovala utvrdit v tom, ze jeho spravanie nie je na urovni dospeleho chlapa.

sono2
27. jan 2016

A prečo nemôže byť napríklad sex keď prídeš z roboty ty? Že sprcha a ideš? Veď to je najlepšie. Nám sa tiež večer málokedy chce, potom doháňame cez víkend😊.

majulino
27. jan 2016

@sono2 ale ved ona pise ze mu ho neodopiera ale tak nutit a potom byt urazeny to je vela 😠

janickacrazy
27. jan 2016

@jalito Prečo nemáte sex ráno, ked príde on z práce? Vtedy by si mala byť čerstvá ako rybička. Je vtedy unavený on? Tak pekne vyžaduj sex a ked nechce, tak bud urazená. Možno mu to docvakne. 😉

sono2
27. jan 2016

@majulino tak ja neviem čo rieši. Mi príde akože Neni s ním spokojná ako z celým chlapom. Ale hold, takého si vybrala. Píše že je unavená večer, tak ddávam radu, kedy má byť teda sex. A žiaľ niektorým mužom trikrát nestačí aj môj muž bol ešte krátko dozadu taký a na mňa to bolo teda moc. Teraz je to lepšie. Ale poviem ti, zdravý muž chce často. Áno aj môj muž bol doslova otravny keď chcel, takze to viem pochopiť. Čo už muži sú nastavení ináč.

sono2
27. jan 2016

@mysicka36 chlapi môžu stále😀 to je také nespravodlivé môj aj keď nechce robí drahoty a potom povie, tak si ma teda vyzleč😀

jalito
autor
27. jan 2016

@janickacrazy praveze to mame,kolkokrat ked pride z prace... On si nema na co stazovat...

dominika6
27. jan 2016

@jalito
je jedno kolko má kto rokov,kolko detí v akom veku...
manželstvo je spolužitie dvoch ľudí,väčšinou v rovnoprávnom a harmonickom vzťahu kde sú prvoradé kompromisy....kto ich nevie,nechce robiť,ani sa nesnaží,či už v sexe,pomoci v domácnosti,s deťmi,vo všetkom,nech sa nediví že manželstvo nefunguje..
a druhá vec je komunikácia...kto ju neovláda tak že je výsledok kompromis,tiež je to za 0 bodov...
iné rady neexistujú

charity
27. jan 2016

@jalito Muzi povazuju sex od manzelky za prejav lasky a odmietnutie za teyznenie, lebo ich nedostatok sexu realne biologicky trapi.

julca15
27. jan 2016

Neviem, ale riešiť problémy v sexe po toľkých rokoch? určite boli problémy aj skôr, nechápem prečo si tak dlho čakala. Veľa žien si myslí, že sa to časom spraví, ale opak je pravda. Samo sa nič nespraví a ak sú problémy, treba ich riešiť hneď. Skús sa s ním porozprávať, ale nedávam tomu veľkú šancu.

madana
27. jan 2016

@jalito zena ma behat cez den okolo detí,obsluhovat este aj manzela,a v noci ma sexovat plna energie a elánu-tak toto si zial myslia títo naši chlapi.Ja mam doma nieco podobne,navarene,popratane,deti oprate,ozehlene,tepla vecera ,a vecer padam od unavy.Co tak trocha pomoct??Skus mu navrhnut,lebo ze ak si na vsetko cez den sama jednoducho nevladzes v noci...a hlavne nedaj so sebou manipulovat.Sex ano,ale ked chcem aj ja...

oldman50plus
27. jan 2016

@jalito Pozri, ja ti dám návod čo s tým lebo som bol svojím spôsobom v koži tvojho muža. Pred 30timi rokmi ak by sa dalo mal by som sex 2x denne, 14x do týždňa. Žiaľ reálne som mal raz za 10dni a bol to najväčší problém v mojom živote, spotreboval som na to väčšinu životnej energie, ak by som to mal tak ako máte vy dnes by som asi bol podstatne inde. Ja som sa síce snažil, ale nevynucoval, pravdou ale je po nejakých 15-18 rokoch som sa snažiť prestal a na oplátku som proste "nemusel" urobiť nejaké veci v ktorých by som manželke s väčším pochopením bol býval vyhovel.
1. Pokiaľ ráno príde po smene a chce, ak čo i len trochu sa dá, vyhovej mu.
2. Ak sa vyspí a vstane, prenes na neho časť svojich povinností (postupne, tak aby to zvládal, nemusí všetko vedieť)) a zdôvodni to tak že ak spolu všetko porobíte bude to rýchlejšie hotové a môžte sa do toho dať ak bude mať ešte energiu (pokial je ako som bol ja tak bude, aj keď som bol na smrť vyčerpaný 15minút oddychu stačilo) a tebe potom ešte zostane energia a chuť na sex. Mal by sa do toho pustiť len v takom prípade by o to nemal prísť. Určite ak ti pár hodín bude pomáhať tak je to pre teba výhodná výmena, ak by nakoniec aj tak si bola príliš unavená na 10 minút orálno manuálnych prác si čas musíš nájsť.
3. Teš sa že ten sex vyžaduje od teba, to znamená že ťa má rád. Ak ho budeš príliš trápiť zanedbávaním môže to začať vyžadovať od niektorej inej.
4. Neboj sa, toto sa rokmi bude zlepšovať @julca15 . V mojom veku už mu to bude 2x týždenne stačiť, ver mi.
5. Je to presne tak ako napísala @charity . V skutočnosti je to výhoda. až nakoniec dospel tak pokiaľ bude váš sexuálny život dostatočne bohatý a pestrý môžeš mať partnera ktorý bude ochotný urobiť pre teba a rodinu dosť. To že bol dosiaľ chlapec neznamená že z neho nebude dobrý muž, len proste dlhšie dospieval. Pokiaľ ho budeš trápiť tým že nemá dosť sexu (aj keď by som povedal že 3x za týždeň by už mohlo stačiť ak keď je to individuálne, len aby to nebolo "aj 3x" a v skutočnosti 3x raz za čas a ak sa to za rok zráta tak to bude podstatne menej, moja manželka tiež tvrdila že máme sex 2x týždenne ale značil som to asi 5 rokov, nebolo to nikdy viac ako 44x za rok). Toto ti proste dáva priestor na vyjednávanie ako nič iné na svete, zorganizuj si to tak aby ti zostala energia a ver mi že toto je jediná vec ktorou ho môžeš aby robil domáce práce s nadšením a prekonal prirodzenú mužskú lenivosť v tomto smere 😀 . Ak budeš schopná sa nastaviť tak aby sa to páčilo aj tebe uvidíš že vás čaká veľa pekných rokov. Ak nie - je len málo tak tvrdohlavých chlapov ako ja čo si povedia " a just vydržím" - a aj ta by som už takúto sprostosť neurobil ak by som vedel čas vrátiť. Takže vieš čo sa stane. Musíte sa dohodnúť, určite sa to dá.

simca06022011
27. jan 2016

@jalito tak sa nediv ze si s nim ale nieco urob ;) ved ked nie si spokojna nepomoze nic.. keby sex nechcel vadilo by ti aj to...

jalito
autor
27. jan 2016

Moj manžel má 32 rokov, ja mám 30; ešte raz hovorím, že sex mu neodopieram, ba naopak, mám, ho rada, a mám ho rada s ním... Ale sú chvíle, keď proste nemožem ani sa premocť, a padám od únavy. Moj manžel si na sex nemože sťažovať, lebo ho máme aj tri krát do týždňa, niekedy aj viackrát za deň. Mňa len udivuje, či je toto chovanie z jeho strany normálne, alebo nie.

sharlotta
27. jan 2016

Mna udivuje, kolke zeny su ochotne spat s chlapom len preto, ze ON chce....vztah, v ktorom jeden druheho do niecoho nuti nie je ok.

janickacrazy
27. jan 2016

@sharlotta No táto téma by bola na veľmi dlhú diskusiu. Mňa zase udivuje, koľko žien svojim mužom sex odopiera dlhé mesiace a potom sa veľmi čudujú, keď si muž nájde milenku a samozrejme potom naňho nadávajú, aký je on zlý a neviem ešte aký.

dani125
27. jan 2016

@jalito no každý chlap je podľa mňa niekedy otravný kvôli sexu, ale nemal by si to vynucovať... chlap na sex nie je asi nikdy v živote unavený, ale žena, keď je unavená, tak je proste unavená a nemá chuť ešte niečo riešiť... keď som nespávala pri malých a bola som fakt už na pokraji síl, manžel by ani neskúsil ma na niečo presviedčať, lebo by som mu asi ublížila🙂 mávam aj ženské zdravotné problémy a manžel je vždy tolerantný naozaj, veď o tom to je v manželstve...

oldman50plus
27. jan 2016

@sharlotta Súhlasím, len mi vysvetli prečo si si ho brala ak s ním nechceš spať? To je ako keď si zaobstaráš psa a potom s ním nechceš chodiť von 😀 Ak si si ho raz zobrala na starosť už si za neho zodpovedná. Od muža môžeš vyžadovať aby robil a pes aby vás chránil, ale pravidelne sa starať musíš o oboch. 🙂
@jalito Ak by som mal 32 rokov určite by som chcel sex aspoň raz denne, ak by som ho ale mal 3x týždenne tak by som bol spokojný, možno aj pri 2x týždenne (=104x za rok). Pokiaľ menej a nepomohla by žiadna snaha to by som pindal. Ale tvoj môže byť ešte aktívnejší ako som ja bol, je normály. Teš sa že nemáš žiadneho z tých mladých impotentov ktorý už v 30ke stratia libido. Alebo by si radšej mala doma toto?
@dani125 Presne tak, poriadny chlap na sex nikdy nie je unavený, maximálne tak pol hodinu po zabehnutí maratónu a tak podobne

sharlotta
27. jan 2016

@oldman50plus
@janickacrazy moje telo je moje v prvom rade a ja o nom rozhodujem a aby som si sama seba vazila, neposkytujem ho len pre uspokojenie potrieb inych proti mojej voli. Ak nieco niekomu vo vztahu vadi, myslim si, ze dvaja dospeli ludia, ktori sa navyse lubia by sa mali vediet porozpravat a riesit problem tak, aby riesenie vyhovovalo obom. Riesenim problemu z dlhodobeho hladiska nie je poskytnut svoje telo, aby sa on na nom odbavil. Ak jeden z partnerov vo vztahu nema chut na sex, bolo by dobre vyriesit jeho pricinu.
@oldman50plus u nas vsetko ok ;) o manzela sa staram a on o mna, aj vyvencit ho breim, aj on obcas mna 🙂

bonaqa2013
27. jan 2016

ak máte deti, viac ho zamestnaj deťmi. Ja som s dcérou musela odísť do nemocnice - kojila som, a doma som nechala mm 3 deti. Malé. Bol s nimi doma a všetko musel robiť. variť, prať ......ako žena doma. povedal, že večer padol do postele od únavy a na sex nemal ani pomyslenie. teraz radšej ide do nemocnice s dcérou on... 😀 😀

katarinapekna
27. jan 2016

Mňa udivuje, načo si na krk vesiate chlapov? Presne to vystihol oldman s prirovnanim k psovi😀 to bolo trefne,palec hore! Načo si robiť starosti a robotu navyše,keď nemusím?

saurian
27. jan 2016

@jalito jaaaj.... takto... sex aj 3xdo tyzdna nemusi byt vobec postacujuci pre chlapa. potom - preco nesexujete rano?
lenze tu bude pravdepodobne aj viac rozkolov ako len v sexe.... a nestranny nazor je tazke si vytvorit/vyjadrit ho, ak mame info len od jednej strany.

simca06022011
27. jan 2016

@dani125 moj nie je :D vobec.. to skor ja 😀

paris3
27. jan 2016

@katarinapekna super! treba si kupit psa a vibrator 😀 a je po starostiach 😀

maria1989
27. jan 2016

@katarinapekna aby deti mali otcov doma, napríklad

jalito
autor
28. jan 2016

@sharlotta Vidíš, úplne s tebou súhlasím, práve preto som založila túto diskusiu, pochopila si ju výborne 🙂