Internetová nevera

25. nov 2020

Čaute. Ani neviem ako začať, resp čo si od toho sľubujem. S manzelom sme mali posledný čas veľmi ťažké obdobie,ale nezdalo sa mi to nejaké nezvládnuteľné. Pred mesiacom som mu našla erotickú konverzáciu,ktorú sa mi nepodarilo utajiť. Tvrdil,že to bola jednorazová vec,ktorá sa stala len raz. Nijaké fotky si nevymienali,išlo len o erotické fantázie. Za ten čas sme sa fakt obidvaja snažili. Povedal,že už to nikdy nespraví,že to bol obrovský omyl,ktorý sa stal skôr a až teraz to vyplávalo na povrch. Dnes som mu zas našla konverzáciu spred roka s podobným obsahom,aj keď tvrdil,že to vtedy bolo len raz. Veľmi ma to nahnevalo. Ľúbim ho a máme malé deti, ktoré ho mali veľmi radi. Nechcem sa rozviesť,ale bojím sa, že sa to zas zopakuje. Prežil to niekto aj s dobrým koncom?

limetka69
25. nov 2020

tak ten bude asi z tych nenapravitelnych, co vedia hory doly naslubovat, je mi to luto, drz sa, snad to nejak vyriesis.

nely1704
25. nov 2020

Už nerieš čo bolo ale čo bude, veď Ti sľúbil, že už to neurobí a možno naozaj ma výčitky svedomia a už sa na niečo také neodváži

miriamsenica
25. nov 2020

Neverim, ze sa to zmeni. Bude opatrnejsi a bude za sebou zahladzovat stopy. Je mozne, ze ty budes neustale hladat, ci opat nepise s niekym a zivot sa v takom pripade stane stresujucim.

katkami123
25. nov 2020

Vymysli si iný nich tiež a popis s ním. Aj na stretko by som ho zavolala.

snazilka_bio_mamka
25. nov 2020

ako poznam chlapov, tak to nebolo prvy ani posledny raz. Povedal ti, že sa to stalo len raz, lebo si mu nasla len jednu konverzaciu. Bol by "blbý" priznať všetky erotické techtle mechtle na nete. Lubiť ta može, ale chyba mu nejaké vzrušenie, adrenalín.. kym nedošlo k fyzickemu podvodu, skusila by som to kvoli deťom prehltnut.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danajahotkova
25. nov 2020

Nerozumiem prečo toto robia vôbec. Opýtaj sa ho či mu niečo chýba, keď má potrebu akože toto robiť.

tosomja
25. nov 2020

Ja by som sa primiešala do rozhovoru. Alebo dotyčnej napísala, že ten erotický maniak vie aj deti robiť 😂 a už by nepísala ona

manqua
25. nov 2020

Toto neviem ci by som prekusla a ci by som mu vedela verit, ale hrabat sa v telefone nema zmysel, to proste vymaze, bude opatrnejsi, ale robit to bude asi stale :/

anita6666
27. nov 2020

@tosomja a myslíš,že by to akože malo mať efekt??? 😂 Ja by som sa na tebe iba pobavila a písala s chlapom ďalej...

andrejkap123
28. nov 2020

@tosomja aboslutne to tej babe moze byt jedno ze ma deti 🙂 praveze to ze je muz zenaty a ma deti a zavazky moze byt pre nu este viac vzrusujucejsie.... zakazane ovlcie 🙂

andrejkap123
28. nov 2020

@tosomja a naviac... bola by jej na smiech 🤷🏼‍♀️

tosomja
28. nov 2020

To som úplne napísala ako srandu, nie vážne.
Môjmu by som vajca vytrhla aj s koreňom. A mohol by aj plakať, prosiť.
Skončil by u mňa. Ale dotyčnej by som napísala, že si ho môže nechať.

brembo
9. nov 2021

to je stále lepšie,než by ti s nimi zahýbal. Neberiem,nie je to správne,ale ked to ostáva len tejto podobe,texte. . . No mám kolegu,ženatý,ale každu suknu čo sa mihne okolo tak . . . žena o tom nevie,je spokojná. ešte ráno i na ranajky ide do jedálne,aby okuval sliepočky. Mobil mu prirástol k uchu,stále s kýmsi telefonuje.