Iniciátívna kamarátka

potkan212
5. sep 2021

Ahojte, píšem zasa ja.. Mám kamošku, dobrá na pokec a tak, akože fajn baba. Napísal som jej o tom, že baby ma nejako nelákajú a ona to začala vypisovať ďalej rôznym ľuďom, ktorí poznajú aj moju rodinu pomaly a ešte dokonca sa mi s tým pochválila, že ako mi pomáha a ulahčuje a že nie som na to sám. Poprosil som ju aby to nerobila a veselo si vypisuje ďalej. Čo mám robiť?

janai1
5. sep 2021

@potkan212 asi až tak na pokec nie je dobra keď všetko vykeca dalej 😂

pribinak
5. sep 2021

@potkan212 to nie je kamoska, ale klebetna krava

0silvia0
5. sep 2021

@potkan212 uz nic...

leuchtturm
5. sep 2021

Teraz uz nic. V buducnosti si dobre rozmysli, co jej povies.

dskjhfdlkdjhl
5. sep 2021

@potkan212 Ked budes chciet, aby sa nieco bleskovo roznieslo po vsetkych znamych, tak to povedz jej, ked nieco chces utajit, tak jej to nehovor.

potkan212
autor
5. sep 2021

Nepovedala to zatiaľ tak veľa ľuďom, len už neviem čo jej mám povedať aby s tým prestala...

july0
5. sep 2021

@potkan212 ježiš s takým človekom preruš kontakt očividne to je pizda kt. si len myslí že ti ,,chce len dobre”

zuzika33
5. sep 2021

to je nejaka divna osoba ak to robi bez tvojho vedomia. nejak ju treba pomaly utat... menej a menej zdielat a vzdialit sa. aby sa nenastvala a neposkodila ti, bude to chcet pomaly odchod

moonlight1210
5. sep 2021

@potkan212 neurobis uz nic. Raz si jej tu info podal, uz je to jej majetok. Moze si s nou robit, co chce.
(A to aj keby ti odprisahala, ze bude mlcat. Proste raz to pustis z ruk, uz nemas dosah.)

Teraz sa uz len pouc, ze iste osobne veci sa nehovoria len tak hocikomu, ak su pre teba citlive. Ze treba dobre vyberat, komu co povies.

A o nej uz vies, ze ak chces, aby nieco ludia rychlo vedeli, tak tu mas “hlásnu trúbu”. Urobi to za teba.

No a ak chces zmiernit dopad jej reci, najdi druhu taku hlasnu trubu a povedz jej, ze si tej prvej toto povedal v ramci zartovania zo srandy a ona tomu uverila a teraz to siri dalej ako zarucenu pravdu.
Ked sa to k nej dostane, bude sice po priatelstve, lebo bude urazena (zrejme to siri v ramci aktualnej modnej vlny proaktivne zachranovat gayov a inak orientovanych a citi sa preto dolezita), ale urcite to prestane sirit.

tykat
5. sep 2021

@potkan212 tak rozšír info ze ta velmi chcela, nechápala ze ty ju nechceš, nevedel si sa jej zbaviť tak si povedal toto 😅 ale netušil si ze je tak tupá ze to nepochopila.

ninusa221
5. sep 2021

Alebo jej povedz že si si z nej srandu robil že sa ri paci 😀 ale že ked to vsetkym povedala tak že u teba klesla lebo nechces byt s osobou ktora vykeca nieco ked je nieco velmi súkromné 😂