Incident na svadbe

25. okt 2022

ahojte chcem sa opytat ci sa aj vam niekedy stalo ze ste na svadbe boli svedkom nejakeho necakaneho incidentu..ja som totiz bola na svadbe teraz v sobotu, vydavala sa mi sesternica..vsetko prebiehalo super, nevesta krasna, super jedlo zabava, okolo pol noci ked som odnasala nejake veci do auta vysla som na parkovisko ..zrazu som zacula ako niekto hlasne rozprava ..bol to zenich ktory mal znacne vypite ..na uchu nacapeny telefon, v ruke cigareta a ozvalo sa:" ale ja ju nemilujem, ozenil som sa s nou lebo ty si ma nechala, ak povies hned zajtra to cele zrusim, ved sa da vsetko anulovat do 24 hodin nie?..mne je uz vsetko u prdele, tak to uz pochop, stači slovo a pojdem tam hore a skoncim celu tuto frasku a vsetkych poslem do pi..."----ostala som ako obarena, samozrejme nevesta tancovala zabavala sa cela stastna v siedmom nebi..viem ze pred svadbou spolu chodili rok a pol on mal predtym 11 rocny vztah..nikomu som nic o tom nepovedala..nechcem sa miesat to ich vztahu.,,pred rokom som zas bola na svadbe kamoske kde som si zas pozrela scenu ako cerstva svokra dala riadne zaucho zenichovi, ktory sa hned na to zobral a odisiel z hostiny ( to bolo asi 9 hodin vecer! a dve hodiny ho nebolo, nakoniec ho dopratal nevestin brat ze ho nasiel v bare na druhom konci mesta..akoze sila fakt..mate aj vy nejake taketo podobne zazitky..?

layla123321
25. okt 2022

Wau, to museli byť riadne svadby.... Ale teraz sranda bokom, ja nikdy neviem, ako v takých situáciách reagovať..... Jednak manžel bol opitý, druhá strana, možno nevesta to aj tuší? Ako veľmi ste si blízke? Ja som zažila "len" bitky chlapov, ale nikto nebol ženích alebo podobne. A raz na jednej svadbe (starší ženích a mladučká nevesta, svadba za niekoľko desiatok tisíc eur) sa ženích už pri polievke tak ožral, že ho museli odniesť.... Nevesta celý večer zadržiavala slzy a sa tam rozprávala so všetkými hosťami sama.... To bolo veľmi smutné (pracovala som tam, nebola som hosť).

nelca0510
25. okt 2022

Hlavne jej to nehovor. Nikomu. Nemiesaj sa do toho,lebo budeš ty za tú zlú.

autor
25. okt 2022

@layla123321 tak sme kamaratky a sesternice ale zas nie tak ze by sme boli spriaznene duse..samozrejme ze jej to nejdem hovorit..lebo viem ako by to dopadlo..ale viem aj to ze ona je strasne zalubena donho..

autor
25. okt 2022

@nelca0510 to nemam absolutne v umysle

marca12
25. okt 2022

@layla123321 Nezazila som ziadnu scenu a to sme pochodili dost svadieb. Ale toto,co si pocula je dost silne. Nikomu by som nic nehovorila. Casom na to aj ty zabudnes,vysumi to. Nevestu nechaj uzivat si,kym sa da. Mozno raz precitne a mozno sa naucia spolu zit.

autor
25. okt 2022

je to sila..on aj posobil tak zarazene akoby cely sobas..ale stale len tvrdil kazdemu ze nervozny je..ze velky den a podobne..dost malo sa usmieval na to ze sa ženil..vsimli sme si ze na to ze bol zenich celkom dost popijal a potom toto..

bluka2
25. okt 2022

Radšej to uzavri s tým, že si asi zle počula, čo uz s takou informáciou.

Mne sa raz za študentských časov stalo, že som musela prečkať noc v Paríži, kým mi o 6 ráno išiel autobus odtiaľ do Bruselu. S vidinou ušetrených peňazí za hostel som si išla pozrieť champs Elysees... Potom notre dame... Noc už pokročila a pod Eifellovkou má oslovil taky americký pár čerstvých mladomanželov, či si s nimi pripijem šampanským, lebo je to ich svadobná cesta. Jasné, ubehne čas, prečo nie. Nakoniec sa ten mladomanžel za niečo nepochopiteľné vytočil a len tak odišiel. Tak sme išli spať do ich izby v 5* hoteli s tou ženou, čo už teda. Stali sa z nás potom facebookove kamošky a tušenie ma nesklamalo. O pár rokov som videla jej fotky zo svadby s iným chlapom 👍

mariejenka
25. okt 2022

Bola som na svadbe,kde sa zrazu zacal zvýšený pohyb okolo skladu z koláčmi, mama ženícha sa tam nevedela dostať, ...po case uz bolo pred dverami asi 10 svadobcanov, a ked sa dvere otvorili vysiel brat nevesty s casnickou😬😝 vraj sa zabuchli,hm,veriiiime😅😅 a inak len vyliata polievka, pustené ocko na silonke babky Hanky, ožratý heligonkar co bral hranie ako svoju psiu povinnosť,dogrcane deti a nevesta co sa pre megakruh v šatách nevedela vycikať na wcku😝😝😝😝

mariejenka
25. okt 2022

@bluka2 wau, zážitok parádny 😀 co to je za typka,ze nechá mladomanželku na honeymoon😳

majkamasar
25. okt 2022

Do vztahov inych ss nikdy netreba miesat. Nakoniec z toho vyjdes najhorsie.

autor
25. okt 2022

@majkamasar to mi je jasne

matullienka
25. okt 2022

Joj nepríjemná situácia. Ja našťastie nič také v zásobe nemám. Ale nechápem ľudí čo si zoberú človeka, ktorého nemiluju iba z trucu aby ublížili bývalému partnerovi

bu1bu
25. okt 2022

Priamo ja som na tej svadbe nebola ( mala som sotva 2 r) ale rodicia boli, ženích nachytal nevestu na toalete so starším druzbom..totálne haló, hneď žiadal o anulaciu, je tomu viac ako 30 rokov ale sem tam si na to rodicia spomenú a celkom dobre sa bavia, ze aká " neopakovatelna" svadba 😂

a_andrejka4
25. okt 2022

Ja som bola kamoske na svadbe, urobili sme vsetky druzicky unos nevesty, cize naši partneri tam ostali ja som si tam dokonca nechala mobil ale moj chlap vedel kam ideme samozrejme, isli sme do jedineho baru v meste 5 km od sály a boli sme tam dokopy možno 45minut. Medzitym ju mladomanzel ked zhanal kde je nadaval vonku ze ake su tie zeny je*nute aka je jeho zena pi** kur** atd, že nič nepojde teraz podla harmonogramu lebo panko chcel vsetko na minutu presne a že pride ochvilu subor na čepcenie, chodil za našimi partnemri že nam maju volat že ma prist naspat ze on nevie kam ju hladat (pripominam jediny otvoreny bar😀) atd no hruza, prisiel do mesta nasraty, ju vzal do auta nechcem si predstavit co sa v aute dialo (ucet v bare samozrejme nezaplatil) no pred salou ju vytiahol z auta ako prasiveho psa dobre ze po zemi ju netahal, nadaval jej do vsetkych moznych len vpletel von jeho brat nech sa kroti, onaa zrevana... no proste hrozny zazitok to bol a on je uplny uboziak a ano su spolu doteraz maju 2 deti ale nie je to chlap do života a vlastne nebol ani nikdy pred svadbou🤦🏼‍♀️

matullienka
25. okt 2022

@a_andrejka4 fúú takého trebalo do riti kopnúť už v tom bare a mala by pokoj

bluka2
25. okt 2022

@a_andrejka4 fúha, tu by som schovala s kamoškami tak, že by ju ten deň uz nenašiel 😕

a_andrejka4
25. okt 2022

@matullienka
@bluka2 oni uz mali dieta pred svadou preto bola vlastne cela ta svadba, potom otehotnela druhykrat. Este poviem ze ked otehotnela prvykrat posielal ju na potrat vlastne oni sa rozisli zistila že je v tom, ked mu to oznamila on ju posielal na potrat a ona samozrejme nešla, ale on ma super rodicov len on je taky debil. Tak to nejak dokopali k svadbe. A este jednu prihodu z ich vztahu napišem, raz ked boli v meste 50 km na nakupy alebo vylet, nieco sa pohadali v aute, on ju psychopat vyhodil na ceste že nech si ide domov ako chce......

maribell
25. okt 2022

@a_andrejka4 fúha, akože ja tiež nemám rada únos nevesty ale toto je teda sila 👀 .. a ten ďalší príspevok, to čo je za muža 😓

matullienka
25. okt 2022

@a_andrejka4 pre pána to na čo je s takým debilom?

a_andrejka4
25. okt 2022

@maribell no par teplych slov by som mala nanho ľavy je do prace aj celkovo do života no proste takeho len do riti nakopat 🙂 kolkokrat sme jej dohovarali nech nanho kasle no nedala si povedat, laska je silna tu to plati 100%

autor
25. okt 2022

@a_andrejka mne toto urobil môj ex..boli sme dva roky spolu vracali sme sa s koncertu nickleback vo Viedni (som zo Žiliny)..pohádali sme sa po ceste v aute.. zastavil na pumpe za Bratislavou na diaľnici že mám vystúpiť..hodil po mne môj ruksak a odišiel preč .a nechal ma tam o pol druhej ráno..ostala som tam najskôr len stať neveriac čo sa stalo..pumparka som so slzami v očiach vysvetlila že potrebujem pomoc..povedala že jej brat pôjde cca o hodinu do Bratislavy už neviem z akého mesta že ide na letisko..že mu zavolá nech sa po mňa zastaví a zoberie má na stanicu..( to som mala neskutočne šťastie)..presne o hodinu prišiel pumparka mu hned vyrozprávala čo sa mi stalo tak ma ochotne odviedol..nič nechcel za to..ex som napísala sms správu hneď ako som sadla do vlaku smer Žilina že na tej pumpe sme sa videli naposledy nech sa mi neopovazi ukázať na oči..domov som sa dostala k siedmej ráno..úplne vyčerpaná.. vyhladovana..uzimena..hádku mimochodom začal on ..

matullienka
25. okt 2022

@a_andrejka4 presne takého muža mala moja kamoška on síce okolo chalupy vedel porobiť ale, ze to keď chodil na tyzdnovky podvádzal ju na každom kroku, a keď zistila, ze tam spával s pani 60+ to bol posledný klinček do rakvy. Teraz je už ex a ona je 2x šťastne vydatá. Keď som potom zistila, ze ju doma ešte bil tak som nechápala prečo to tak dlho trpela. Ale nikdy nezabudnem ako ma jej mama deň pred svadbou prosila aby som ju presvedčila, aby tú svadbu zrušili. Žiaľ už vtedy sme všetci vedeli čo za debila si ide brať len ona bola slepá

alantroj
25. okt 2022

Sesternica mojho muza isla tesne pred sobasom do mesta a niekto povedomy pred nou...snubenec s inou. Zrusila sobas a kedze uz mali zaplatenu cestu do chorvatska isla s kamoskou. A tam sa zoznamila s Chorvatom a casom sa vzali a zije tam cely zivot...
Iny par od nas...sa povadili ako si podelia vyzbierane peniaze az tak ze sa pobil zenich so svokrom a kratko po sobasi sa odstahoval a bolo po manzelstve

oblecenie99
25. okt 2022

@a_andrejka4 Ja som počula len o únose nevesty, kedy ju budúci manžel dôrazne žiadal už pred svadbou, že on si chce svadbu uzit, nie je stavaný na také veci, nechce ju nikde v polke zábavy ísť hľadať, je mu to proti srdci, vadí.. ona sa s chichotom aj tak zobrala preč a keď ženích zistil, že odišla, tak vyhlásil, že ak sa nechala uniesť, nech je tam kde je a hľadať ju nešiel. Ona sa vrátila späť na svadbu nasratá a bolo po zábave.

cacianka
26. okt 2022

Ja mám starý príbeh. Babka mojej spolužiačky bola pracovať niekde v Čechách, tam ju oplodnil nejaký pražak. Na svadbu síce prišiel, do dedinky na juhu Slovenska, ale keď išiel vystrojený sprievod z domu nevesty smerom ku kostolu, tak milý ženích zdupkal a zmizol nadobro. Svadba skončila pred kostolom

kaktusik007
26. okt 2022

bratranec sa totalne opil /ozral je vystiznejsie/ na vlastnej svadbe - ked vystupoval pred svokrovcami, kde mladomanzelia uz mali po svadbe byvat, padol do kanala a potom utekal za autobusom a hulakal na celu dedinu, ze vezmite ma domov, ja tu nebyvam!!! ;) ale teda uz je to 30 rokov a stale su spolu

777januska777
26. okt 2022

@oblecenie99 paci sa mi prístup toho muža 😀 stojí si za tým co povie. 👍 Akoze ja som tiež par takýchto zážitkov počula, kde sa ženích vykaslal na nevestu a nešiel ju hľadať a ona potom sama prišla. 😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bu1bu
26. okt 2022

Ešte jeden príbeh mam, tiez starší, rozprávala mi ho moja babka. Stal sa jej kamarátke tesne po vojne. Slečna mala nejaké techtle mechtle ( citujem babku) s jedným...( Boli dvaja bratia a jej sa teda pozdával mladší). Avšak samozrejme narukoval a ozýval sa len sem tam a ku koncu vojny vôbec) Vrátil sa len starší brat a jemu sa slečna podávala tiež.. Tak naplánovali svadbu.. V deň svadby sa dovalil domov mladší brat a v kostole urobil rosambo. Nevesta s nim ušla zpred oltára. A citujem babku: "a mladým sa 7 mesiacov po svadbe ( tej co sa neuskutočnila) narodil syn... Ale aspoň to teda ostalo v rodine". Iné deti nemali...Poznala som tých ľudí a teda všetci asi nakoniec našli v živote šťastie, aj ten odvrhnuty brat sa zdá že dobre oženil a mal 3 synov....Bol to taký milý užudraný pán, ktorý rád vravieval... "Co vy mladí viete o živote..."

babulkomale
26. okt 2022

@matullienka nuz, nikto jej to nepovedal, presne ako sa tu odporuca. Kazdy aby bol za pekneho, co na tom ze ludia sa rutia do nestastia.