Ignoruje ma a vo mne to vyvoláva pocit viny

1. jan 2023

Asi týždeň späť chcel o 23:00 cca manžel sex. Odmietla som, bola som neskutočne unavená. Predtým problém nebol. Máme 2 deti a bola som len obyčajne unavená, bolo aj veľa hodín. Na druhý deň od rána samozrejme zmena správania ku mne, ktorá trvá doteraz. Rozprávame sa spolu o bežných veciach, ale chlad a nezáujem tam je veľmi vidieť. Od tej doby sme spolu nespali.
Obidvaja máme po 30tke, on bude mať 35. Sedí vedľa mňa a ani nezačne reč, nič. Tak som sa spýtala čo sa deje čo som urobila a vychrlil na mňa, že nič ale že odteraz to bude len takto. Normálne nechápem, človek má záujem sa porozprávať atď a takto ma odpalkuje. Povedala som, že ignorácia ma zvnútra zožiera a on nič na to. Tvári sa najviac urazený a ja stále nechápem na čo? Nechápem čo som urobila, len mi to sedí k tomu odmietnutiu ten večer. Toto nie je prvý krát čo ignoruje... Úplne to vo mne vyvoláva pocity viny. Príde vám to normálne?

zobaka
1. jan 2023

no a medzitým, cez ten tyzden ten sex bol, ci stale nic

autor
1. jan 2023

@zobaka nie nebol, ani sa naň nepýta, ignorácia

janai1
1. jan 2023

No a prečo nezačneš ty?

bajka16
1. jan 2023

Tak keď si ho odmietla a doteraz si neprejavila žiadnu iniciatívu, tak áno môže byť zato urazený.

autor
1. jan 2023

@janai1 odmietol, včera

lilyianka
1. jan 2023

Tak myslim,že každý má právo byť unavený a nemať chuť na sex. Správanie tvojho muža je teda detinské. Hlavne keď už trvá týždeň

ropucha6
1. jan 2023

Nepride.

autor
1. jan 2023

Ja ani neviem čo mu mám povedať

dankanka
1. jan 2023

Ze takto si spolocny zivot nepredstavujes a netusis preco sa takto chova.

zobaka
1. jan 2023

autor - normalne zacni konverzaciu, aj 3 x to zopakuj, ak nic, tak nic, raz ho to prejde, ale je to skor take jednanie ako male dieta z jeho strany

autor
1. jan 2023

@dankanka lebo som odmietla sex, bola som unavená ten večer

mira0611
1. jan 2023

Ahoj, povedz mu ze keby sa menej durdil ako skolkarske decko, a viac by doma pomahal, tak by si nebola unavena. Sice uprimne o 23.00 by som bola unavena aj ja a to mam uz skoro 15 rocneho.
Je mi luto, ze kvoli takejto malickosti, mate teraz doma chladnu atmosferu, je to taky zly pocit.

autor
1. jan 2023

@zobaka on z trucu odmietol včera a aj dnes, teraz mám byť ja urazená?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
1. jan 2023

A je to prvy raz v zivote, co sa takto sprava?

autor
1. jan 2023

@zmrzlinka2021 nie je
Vždy keď niečo bolo tak ignor

mira0611
1. jan 2023

Autorka opytaj sa ho ci ma milenku, ze si sa mu uz 2x ponukla a povedal nie?
Mozno by som si obliekla nieco sexi, vecer ked deti spia a zacala by som pri televizore utierat prach. Taky bodystocking by urcite urobil dojem 😁😜

zmrzlinka2021
1. jan 2023

No tak potom taky je, je to jeho charakter, nevie sa "odrazit".
Takeho si si vzala, takeho mas.
Proste by som sa mu neprosila, bola nadalej slusna, mila a ked sa "odrazi", tak sa s nim vazne porozpravala, aby to riesil u psychologa.

Toto ma zial vela ludi a dovolim si povedat, ze podstatne viac zien a vychadza to z povodnych rodin, kde sa dostatocne nekomunikovalo, neriesili sa problemy...

dankanka
1. jan 2023

No tak potom narovinu treba, ze taketo chovanie netolerujes. Mas pravo odmietnut sex, popravde, vediet, ze ak "nedas" tak sa urazi, to by bolo pre mna ako znasilnenie.. povedz mu o dvojich pocitoch, ak vies preco je urazeny.

emo84
1. jan 2023

Vezmi to do svojich rúk doslovne dnes a zajtra ,keď sa nechytí na ďalší deň vytlač žiadosť o rozvod a uvidíš či sa chytí .

syslik81
1. jan 2023

a predtym ste sex mali? ako casto? muzi maju svoje potreby ak si ho odmietla niekolko x tak si to berie osobne .. ak to bolo prvykrat hold mas doma palicaka a jedine pockat az sa odduje

mikadooo
1. jan 2023

Hmm. No tak ja keď nechcem sex, tak poviem, nie, prepáč, som unavená, zajtra si dám o kávu viac, aby som večer dlhšie vládala /máme 3 deti 😁/. A sex je na druhý deň, muž s tým ráta a na druhý deň je ok, ešte mi večer aj vínko naleje 😄. Tak mu rovno navrhni sex a zas bude všetko ok podľa mňa...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. jan 2023

@mikadooo veď siom navrhla včera aj dnes a len stroho, nemám chuť

mikadooo
1. jan 2023

Aha čítam, že sex si mu už navrhla, hmm tak to sa chová jak urazené decko... Tak by som mu povedala, že okej teda, tak si to vybavím sama keď už 2 týždne či koľko nič. A správala by som sa k nemu normálne. Ak by to trvalo dlho, tak asi by som časom začala zvažovať odchod, načo mi je zdutý chlap, ktorý sa odmieta so mnou baviť len preto, že raz som si dovolila ho odmietnuť. No a s tou komunikáciou, keď sa so mnou nebaví chlap, začala by som vyvolávať večer kamoškám, mame, tete z tretieho kolena... My ženy potrebujeme s niekým komunikovať 😁.

syslik81
1. jan 2023

@sheila121 ale ak odmietnes viackrat za sebou alebo mas sex raz za uhorsky rok? ako sorry ale vztah nieje len o detoch na vztahu treba aj zamakat a to aj v postely ..

taga
1. jan 2023

Normalne sa ho opytaj, "dokedy sa budes zduvat drahy? Nepripadas si ako male decko? Lebo mne hej"

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
1. jan 2023

@sheila121 ale no tak .. nic take som nenapisala tak mi nevkladaj tvoje myslienky ... pisem ze sex ku vztahu ptri nie ze zchranuje a ani to ze je na prvom mieste .. je jeho sucastou a treba ho - obom ...

autor
1. jan 2023

@syslik81 mali sme tak 4x do týždňa, len niekedy je to aj ťažko s deťmi, keď večer neskoro zaspia, alebo sa budia
Ale raz za mesiac sme nemali nikdy ešte