Idem sa rozvádzať

29. sep 2024

Baby prosím poraďte...niekedy viete fakt dobre odpísať
Idem sa rozvádzať....po 15 rokoch...sklamaná z človeka...ze som ho asi dobre a j nepoznala....nevera..alkohol...som rada ze som sa k tomu kroku odhodlala....
Nikdy snami nechcel tráviť čas a teraz beha po welnwsoch
Ale ôk.. poriadku už sme spolu neni a nič k nemu necítim
Je to čerstvé 2 mesiace...
Aviete co ľudia??normálne v potravinách sa vás opýta predavačka...ty sa rozvadzas?kde máš drahého...deciek kde mate otca?ľudia cudzí v dedine počula som ze sa rozvadzas...
Ja mam rada svoje súkromie najlepšie keď nič nikto o mne nevie...a teraz toto večer si vždy poplacem....neviem dáko mat mat ha háku...proste je mi to ľúto ze stále sa ma niekto na to pýta...aj keď som rada ze je už preč....ale toto nedávam....stále už sa bojím aj von...ísť...lebo niekoho stretnem a už:vieš čo s počula???a už viem čo sa chce opýtať...strašne ma to narušené súkromie trápi...

anjelicek26
29. sep 2024

Nemas nejaku pohotovu uzemnujucu odpoved?

- ano rozvadzame sa, uz to nefungovalo.
- ano rozvadzame sa, chlapec mal prelietaveho vtacika a to ja nie som ochotna tolerovat.
- ano rozvadzame sa, nechcem, aby deti vyrastali s alkoholikom.

A na otazku kde maju otca - by som skaredo pozrela na nu a povedala - no a teta vy mate otca kde???

Kazda drama trva par mesiacov a najdu si nieco ineho. Hlavu hore, ty si ziadnu chybu nespravila a rozhodla si sa absolutne spravne. Drz sa.

vanilkovazmrzka
29. sep 2024

Ked sa ta na to niekto opyta, spytaj sa na zad “a ty kedy planujes?”

Ludia nemaju boha pri sebe ze sa dokazu pytat taketo impertinentne otazky a este k tomu cudzich ludi… dakujem ze zijem v meste kde su si ludia ukradnuti, aspon v tomto to ma vyhodu

anketkarka
29. sep 2024

To už keď sa deti niekto opýta kde majú otca, tak to by som tolerovala len nejakej babke, čo už vekom nemôže za odumieranie mozgových buniek. Veľa síl prajem. Aj toto obdobie prejde, už bude len lepšie a lepšie. Čaká Ťa nový život. 🍀❤️🍀❤️

deti95060810
29. sep 2024

taká je dedina... každý pozerá na každého, všetci vedia o každom...
o pár týždňov bude už niečo úplne iné ľudí zaujímať.

tiezjedna
29. sep 2024

áno, rozvádzame sa, je to kurevník😎

raztovsetkozmizne
30. sep 2024

Nikto nemá právo sa ti do tvojho života starať. Ak sa ti nechce o rozvode hovoriť, nemusíš. Môžeš odpovedať vyhýbavo alebo povedať, že je to súkromná záležitosť.

karolinakr
30. sep 2024

ja rozvod neberiem za koniec sveta, proste to nevyšlo

mirithia
30. sep 2024

Jednoducho. Radšej z kratšej cesty 👍

cacianka
30. sep 2024

Žena buď silná nedaj sa deptať nejakými sprostý mi rečami sprostých ľudí.
Chápem keď sa niekto zaujíma o tvoj život, ale tak ludsky, úprimne, niekto blízky sa decentne opýta, ešte ok
Ak ak sa pýtajú a vyzvedaju blbo, ba až chrapunsky, neboj sa prejaviť smelšie a sebavedomejšie .
Áno rozvadzame sa, bojíš sa že chleba zdražie ?
Bojíš sa nákazy ?
Keď ty chceš žiť s alkoholikom/ debilom/ kurevnikom, ži si ako chces, ja s kurevníkom nechcem a nebudem.
Najviac sa starajú a chrapunsky zvierajú zvedavosťou tie ženy, ktoré samé majú maslo na hlave, nejakého debila doma a tebe závidia že máš zmysel pre svoju hrdosť.

cacianka
30. sep 2024

A vrchol je keď sa niekto v takomto stave pýta deti, kde majú otca ?! No v pi.či tetka,

stanulienkat
30. sep 2024

Musi to byt hrozne. Zivot naruby a babky sa pytaju blbosti. Drzim palce. Uvidis, ze zivot bude opat krasny. Len to zrejme musi preboliet.