Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
Aky ma nick? Si ho overime :p
nikdy sa nepriznaju
vies co potom som sa tam zaregistrovala aj ja chcela som vediet co je na tom take vynikocne ze tam chlapi chodia a poviem ti vsetci chcu len sex vsetci su zenaty a tvrdi ze svoje zeny podvadzaju ale oni tie zeny sa o tom nikdy nedozvedia jeden mi písal michal78alebo taky nick podobny ze zenu podvadza a ona o tom vobec netusí a kedze jemu na nej zalezí tak to robí tak ze ona zena sa to nikdy nedozvie obycajne hovada
ahoj to vsetko tie pocitace
zeny viete ako lahko zistite ci vas manzel podvadza? raz mi to povedala jedna gynekologicka pokial ste nemali problemy -mykozy vytoky atd... a teraz zrazu mate tak je to prvy signal ze manzel odbieha inkde
@annaopialova ale houby pocitace. Robim v IT firme, za PC sedime minimalne 10 hodin denne a tych co su zaregistrovani na pokeci by som na jednej ruke vedela zratat. A to sa chalani s tymto netaja, ked uz tam su, to mi ver. To si menia fotky, hesla do albumov...
To je ludmi a povahou. Ked je raz clovek taky, tak pokec a PC je len "konecna". To su presne take iste typy ako ti, co pocas komunizmu na nocnych vytinali s kolegynami.
Vsetko zvalme na pocitace!!!! To tak nieje..
Chlap potrebuje vzruso.. Vsak ak pise on-pis aj ty- aspon nech si to mysli- ci mu to vadit nebude
Hmm ja som mu dokonca navrhla nech si vytvorime spolocny nick a mozeme sa tak "zabavat" spolu...jaaaj, neviem, fakt neviem ako sa nad to pivzniest ak sa to vobec da
@zufala111 napis my tvoj nick do IP a ja ti mozem písat akoze som chlap ci to nebude jemu vadit ked ti ja budem písat a on si bude mysliet ze píses s chlapoim 😉 o sexe
tiež si myslím, že počítače za to nemôžu, je to o povahe a spôsobe myslenia človeka. To akože keby neboli počítače, tak takéto "týpky" sedia doma na zadku a na inú ženu ani nepozrú a nepomyslia? 😝.
Sex má človek v hlave, počítač (pokec a podobne) je len prostriedok.
@katecameron keby to bola len mykoza, dalo by sa to este ako tak prehltnut...horsi by bol nejaky HIV...
@stardust ale to ze mas HIV lahko nezistis ale taky vytok tak to sakra rychlo odhalís no nie?
Horsie by bolo ak by si mobil schovaval- pokym ho ma polozeny volne ani ma nenapada kuknut do neho
@zufala111 tiez by som uz neverila. nikdy 😖 😖 ja osobne by som s nim skoncila (s tym mojim, kebyze take nieco zistim), ale ja som v situacii, ze si to mozem aj dovolit. kedykolvek od neho odist. taketo nieco by bola posledna kvapka... 😠 😠
poznam osobne dve zenske ktore kedysi nemali vytoky nic a potom casom zacali tieto problemy stale sa liecili a furt sa to vracalo naspat a potom odhalili muzovu neveru dnes su obidve rozv edene jedna je moja segra jedna najlepsia kamoska
@zufala111 cosi podobne som si kedysi davno tiez prezila. a to si ani sms nepisal, iba natahoval zaby na pokeci.ja som sa ale zbalila a odisla tym, ze je koniec. a dobre som urobila, odvtedy moj muz nechodi ani len na facebook 😀 a baby vonku komentuje, viac ja ako on.
Ak sa nad to iba povznesies, urobi to zas, lebo uvidi, ze to nema dosledky.treba konat. akcia=reakcia.tieto strasne uprimne rozhovory nezaberaju. kopa slz, priznani, slubov..
jediny zaver, ktory si tvoj muz mohol zobrat je, ze nech urobi cokolvek, ostanes pri nom. nabuduce si na to kupi druhu sim-ku.
@viera27 no to sa teda cuduj. ja zatial tomu mojmu sice verim, lebo na PC travi cas tym, ze zveladuje nas rozpocet, nie na sprostostiach, ale ked si on najde cas na tie svoje financne bokovky, tak ver tomu, ze hovado si najde cas na tie svoje trt-bokovky 😝 😝 😀
@tea333 ako si mozes byt taka ista no neviem neviem
ja si myslím ze ked to urobil raz urobí to aj druhy krat zialbohu
píses o mne? ja som prezila toto iste a tiez mm tvrdil ze to len tak zo srandy a bla bla ze o nic neslo ale ja mu uz neverím 😒 ☹