Ide o vydieranie?

17. dec 2023

Ked niekto odo mna pyta peniaze pod hrozbou sudov a exekucie,ide o vydieranie? A pouzil vetu peniaze od teba dostanem za kazdu cenu.

simsalabim
17. dec 2023

A dlhujes mu peniaze? Ak ano, nie je to vydieranie, len konstatovanie faktu.

dorothee
17. dec 2023

velmi malo informacii na posudenie

mondolina
17. dec 2023

súd a exekúcie sú zákonné postupy vymáhania vlastných peňazí.

mamina7070
17. dec 2023

exekucia je legitimny sposob ziskania penazi spat

syslik81
17. dec 2023

no ak to che vziat na sud plus exekucia tak to vydieranie nieje ..zrejme mu dlzis peniaze a nechce sa ti vraciat ..ber to len ako oznamenie dalsich krokov aby sa dostla k tomu,co mu patri

qetka
17. dec 2023

aj mne jedno tupelo tvrdi, ze sa mu vyhrazam. Povedala som mu, ze ak nevrati mame peniaze, tak ho pojde nahlasit na policiu… Vyhrazam sa mu policiou, neviem, kam by ma tak siel nahlasit 😂😂😂
Nieco na styl: Dobry den pani policajti, ukradol som jednej pani peniaze a ta sa mi teraz vyhraza policiou, tak to rieste ako vyhrazanie 👍

autor
17. dec 2023

@simsalabim nie nedlhujem

mamina7070
17. dec 2023

tak napis o co ide alebo nezakladaj taketo hadankove temy

autor
17. dec 2023

@mamina7070 byvaly mi neplatil vyzivne, dala som si to vymahat exekutorom, on ale tvrdi,ze mi platila chce odo mna aby som mu zaplatila trovy,ktore mu exekuciou vznikli....pretoze bola neopravnena...zjednodusene to co mi exekutorka posle chce nech mu preposielam naspat

januska12323
17. dec 2023

Nech dokáže že platil a vrátiš mu peniaze.

autor
17. dec 2023

@januska12323 doklad nema,ale ze ma svedkov,ze platil

mamina7070
17. dec 2023

tie sms si odloz a napis mu ze si ich odkladas ako dokaz vyhrazania a ides podat TO na neho na policiu

autor
17. dec 2023

@mamina7070 podla neho staci aj svedok na dokazanie,ze platil

mamina7070
17. dec 2023

ale prosim ta to ta len oblbuje lebo vie ze mu to zhltnes

sense
17. dec 2023

Co nie je n papieri ako výživné tak je to slovo proti slovu. V opačnom prípade musí mať relevantný dôkaz aby na súde uspel

eva8
17. dec 2023

Ak si dlzna a odmietas vratit, exekucia nie je vyhrazanie, ale normalny krok. Pri exekucii zaplatiz navyse aj exekutorovi

cacianka
17. dec 2023

Čo máte uvedené v rozsudku ? Ako,kedy a kam má posielať prisudene výživné ?

hipuska
17. dec 2023

Ty si tu už písala nie? Ved sme ti jasne povedali, že to musí dokázať. Svedok nestačí. Musí predĺžiť potvrdenie, bud banka, sek, podpísaný príjmový....však si ho blokni. Nechápem, načo sa stresujes. Ci si myslíš, že je prvý co vyskakuje? Takých veľmi dobre poznaju na súde aj exekútor. Ak by to hranicilo, chod na políciu.
Najskôr sa tuším vyhrážal, že poda sťažnosť na exekútora,.zitil že.neuspeje, tak tlači na teba

autor
17. dec 2023

@hipuska ako sa da bloknut na maily?

moonlight1210
17. dec 2023

Ak mas gmail, tak takto:

https://support.google.com/mail/answer/8151?hl=...

Alebo presmeruj si jeho postu do kosa, alebo spamu a ten z casu na cas zmaz bez citania.

namornicka
17. dec 2023

A ten svedok akože videl čo? Že ti dáva do ruky bankovky? 😄 To nech hovorí tomu čo seno žerie. Kto by dával výživné v hotovosti?

autor
17. dec 2023

@namornicka ano to

bloger
17. dec 2023

Svedok nestačí musí mať lístok z pošty, že to platil. Kamaráta mu súd neuzná.

autor
17. dec 2023

@bloger nie to nie je kamarat ide o clenov jeho rodiny

syslik81
17. dec 2023

ani clenov rodiny-ak nema vyber z banky minimalne alebo peniaze posielane na ucet .... email neblokuj ale vsetko si odkladaj nech mas dokazy a jemu napis ze ok vidite sa na sude.. btw aj tam bude platit poplatky a pravnika a vyjde ho nto draho a zarucene nevyhra ak naozaj klame

cacianka
17. dec 2023

@namornicka autorka môže mať 10 svedkov, že peniaze jej do ruky nedal 😉

hipuska
17. dec 2023

Najlepšie bude, keď si tie maily necháš. Môžu ti v budúcnosti pomôcť

autor
17. dec 2023

@hipuska mam odlozene

xsandrax
17. dec 2023

V rozsudku o výške výživného nemáte uvedené akou formou ti ma peniaze odovzdať?

autor
18. dec 2023

@xsandrax nie nie je to tam