Iba sa potrebujem vyrozprávať

23. jún 2022

S priateľom som už dlhšiu dobu.Mame 4 deti.On 1 z predošlého vzťahu jedno spoločné a 2 som doniesla ja.Som na materskej dovolenke.Byvame u neho.
Bývalí muž cestoval za prácou na deti som bola v podstate sama a zvládla som to.Teraz som zrazu za sprostu a stále niečo nerobím dobre.Boli aj ťažké dni aj také že dalo.S mojim prvým dieťaťom boli menšie problémy,psychologicka nám spravila diagnóza malý tyran, časom povedali hyperaktívny.Podla môjho terajšieho priateľa rozmaznané detsko.
Bol jediný človek ktorý stál pri mne keď som ostala chorá.Pri všetkých operáciách bol pri mne,bol mi veľkou oporou.Zdravotne problémy ostali.
Zvykli sme sa hádať ale nie toľko ako teraz odkedy máme spoločné dieťa.Aj moje dieťa je ťažkej povahy aj priateľ.Je to pubertiak ktorý skúša.No čo mi strašne vadí že za všetko má trest a škaredo sa snim rozpráva.Nadava mu nie som na to zvyknutá.Ja keď sa pozriem škaredo na jeho syna tak p..ca sprostá,j..nuta,harpia.Jeho syn príde na víkendy a z izby nevylezie.Ja môžem za to že prestal k nám chodiť pritom chodí za kamarátmi ako každý stredoškolák no keď sa hádame podáva to inak.Neviem ako to napísať..mne nie to vadí že nadmerne je milý k svojmu synovi ale čokoľvek sa stane vždy iný môže za to a nikdy nie on No keď obidvaja niečo spravia jedného ospravedlní za to on nikdy za nič nemôže len môj . Napríklad môj chcel značkové tenisky robil s ním krik že rozmaznany,zhodov okolností tie isté tenisky chcela jeho dieta a kúpil bez problémov ale s mojím cirkus na týždeň..A veľa takýchto drobnosti je a už to neviem ako riešiť.Hádky sú stále nehovorím že moje deti sú sväté ale denne ich trestať je cez a vôbec neefektívne.Skusala som s každým zvlášť sa porozprávať ale zbytočne.Mam si ich vychovať lebo ich vyrazí.. Niekedy nevládzem a nemám sa komu vyrozprávať . Kamarátky nemám a moji rodičia majú svoje hobby alkohol a herňa.Žiju si iny svet.Pomoc odmietajú.
Viem že má toho veľa.
Veľa toho by som vedela napísať len nemám čas lebo aj z toho je zle keď ja som na mobile...

lvyrozprávať.Kamaratky nemám odkedy som
sa rozviedla.Moji rodičia majú svoje hobby alkohol a gembler

mimi3008
23. jún 2022

Ten tvoj priatel mi pripada ako despota...ze ti nadava, tresta neprimerane tvoje detia veta, ze je zle keď ja som na mobile, mi to len potvrdila. Ako sa sprava k vasmu spolocnemu dietatu?

sense
23. jún 2022

Škoda ze si prehliadla to aký je kým ste nemali spoločne dieťa. A neblikali ti kontrolka pri tých hádkach.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
23. jún 2022

Hádate sa od začiatku, nevychádza s tvojim dieťaťom a ešte si spravíte spoločne. Krutú daň platia deti, tvoje, jeho aj vase a aj ty, že vám poskytol strechu nad hlavou. Krutú daň platite za to, že si nedávas pozor na výber partnerov.

sella38
23. jún 2022

Ja toto nedokazem pochopit. Mat chlapa za kazdu cenu, dovliect si z kazdej strany "kopu" deti a este si robit spolocne. Raz sa popalite a mnohe sa hned hrniete do dalsieho vztahu s rovnakym stroskotancom, s akym ste sa rozviedli... Taky chlap sa nenarodil,ktory by si vozil hubu na mojom dietati.

autor
23. jún 2022

@mimi3008 spoločné má veľmi rád je veľmi dobrý otec

mariejenka
23. jún 2022

To ze ti bol oporou pri chorobe je síce pekné,a aj sa to očakáva od človeka, ktorému na nás záleží,ma rad. Pravdepodobne to bolo pred spoločným dieťaťom. Ale byt mu za to vďačná ,aj po tomto všetkom co robí je hlúposť....mas tri deti ktorym.si mama a máš ich chrániť. Odísť,pytam od otcov detí výživné,a radšej sama ako takto. Mala som susedu co mala svoje 4,a s priateľom 1. Ten priateľ robila neskutočne rozdiely ,jeho nemuselo nic, ostatné všetko, vydržala 3 roky... odišla od neho. Drzim ti palce,aby si sa rozhodla správne, za zdravým vývoj svojich detí.

lucia147852
23. jún 2022

Prečo si si s ním robila dieťa? Chudata tvoje prvé deti, vieš ako sa musia cítiť keď toto počúvajú? Žijú v tom, že oni musia trpieť, aby si mama udržala chlapa. Plus nadáva ešte tebe. Veď to je totálny retard. Bal kufre a nenechaj seba a svoje deti tyranizovat

loliki
23. jún 2022

Ak máš čas, nájdi si psychológa. Pre seba, pre deti, pre vzťah. Toto na MK nevyriešime.

a_adamcova
23. jún 2022

Presne toto robil môj ex s mojou dcérou. Neustále komandovanie, ako sedí, ako je, ako sa pozerá, ako pije. Stále bola najhoršia. Doslova despota.
Neustále boli kvôli tomu hádky, lebo som si ju nedala. Aj my sme už mali spoločné dieťa, a presne vtedy to celé začalo.
Poslala som ho kadelahsie. 🙏 Mne drezurovat a deptat deti nikto nebude.
A prepáč, u teba sa to tiež nezmení.

matullienka
23. jún 2022

Ja nepochopím jedno na čo si s takým človekom?

babovka2321
23. jún 2022

Velmi dobry otec? Hadam srandujes. A ani ty nie si dobra matka, ked toto dovolis. Spakuj svoje 3 deti a nech si svojho synacika doma velebi. Deti ti to nezabudnu.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinka13
23. jún 2022

Moje deti, tvoje deti ,naše deti. Toto je vysledok

monuska112
23. jún 2022

@martinka13 nie toto neni vysledok zmiesanych rodin! nie autorka moze za to ze sa on sprava jak kus psychopatickeho debila! on je zodpovedny za svoje spravanie!

autorka, je tu jedna tema manipulator, skus si ju prosim pozriet a hladaj podobnosti, potom sa zamysli, ci nemas doma nieco podobne

marca12
23. jún 2022

Tak si dupni a nedovol,aby nicil tvoje dieta. Nikdy by som nedopustila,aby mi cudzi chlap vrieskal a tyranizoval dieta.

iva4444
24. jún 2022

Ahoj.napis mi kľudne súkromné🙂mam za sebou niečo podobné.

danica2711
24. jún 2022

žiješ s debilom. Ale nehovor mi, že predtým, než si sa k nemu nasťahovala a urobili ste si spoločné dieťa, miloval tvoje deti a správal sa k nim ukážkovo. Ak áno, treba mu tie časy dôrazne pripomenúť. Ak nie, tak prepáč, ale čo sa sťažuješ? Vedela si, aký je, napriek tomu si urobila, čo si urobila. Čo sa týka teba, tvoj problém. Ale ty si ho pustila aj do života svojich detí, takže sa láskavo postaraj najprv o ich šťastný život

sono2
24. jún 2022

To ti bolo treba na krk takého človeka?
Ste si nemohli žiť sami s dieťaťom?

a_adamcova
24. jún 2022

@danica2711 čudovala by si sa podľa mňa ako veľmi sa dokáže človek pretvarovať ... Prešla som si tým a v živote by som nepovedala že je schopný niečoho takého čo urobil, nebudem to rozpytvávať, ale u mňa osobne môj ex klesol na totálne dno a ešte ho aj prerazil. A to by som na neho nikdy predtým nepovedala, že je takých vecí schopný aké porobil 🙂

autor
24. jún 2022

@a_adamcova áno presne, takýto nebol.Deti mal vždy rád úplná zmena... Veľa zlého sa mu prislo do života.Zmenil sa..

monuska112
24. jún 2022

ano prislo mu do zivota vela zleho....chudatko....naozaj si skus pozriet tu manipulaciu

lujza123
25. jún 2022

Ťažko ti poradiť keď do vašej rodiny nevidíme. Samozrejme ze priateľ by nemal tvojmu dieťaťu nadávať a trestať ho, nieje jeho otec. Na druhu stranu už keď psychologicka nazvala tvojho syna "malým tyranom" tak tvoj prístup k výchove asi tiež nieje celkom v poriadku.
S tvojim druhým a so spoločným dieťaťom nemá problém, iba s tým synom?
Neber si to osobne, ale máloktorý rodic rozmaznaného dieťaťa si vie priznať chybu. Mam kamošku ktorej syn je tiež hyperaktívny. Ináč zlatý chlapec, vtipný, bystrý, ukecany.... Ale doslova osina v zadku, tak rozmaznané dieťa len tak ľahko nestretnes. Deti tiež potrebujú hranice a keď sa správajú ako stredobod vesmíru nieje to povahou ale vychovou

Určite si treba nastaviť nejaké pravidlá ktoré budú platiť pre všetky deti rovnako a tak isto riešenie konfliktov ktoré by ste si mali s muzom najskôr vyrozprávať medzi 4 očami.

Celkom nechápem nadavanie za to ze pubertak niečo chce. Však má vreckové, môže brigádovať, šetriť z peňazí na narodeniny, čosi dolozis ty. K vytúženým teniskam sa vie dopracovať aj sam.

Dokážeš svoje biologické deti uživiť sama so svojich financií a výživného? Ci si požadovala aby tie tenisky pre tvoje dieťa kúpil on? Lebo ako stravu, bývanie to je jasne ze treba mať spoločné, ale o svoje biologické deti by si sa mala vedieť postarať sama co sa týka oblečenia, krúžkov atď. Ako to riešiš pocas materskej? Stačí ti výživné?