Hrozné vzťahy v rodine

30. jún 2022

Ja viem nemám k nim chodiť bude asi prvé čo mi poradíte.
Cítim sa tam hrozne. Cítim chytanie za slovička nonstop a nepochopenie zo strany svokry a svokra.
Vďaka Bohu že byvame sami s manželom a s deťmi. Skrátka nemôžu to rozkusnut a občas sa chovajú akoby nám chceli dávať rady. Pritom sme spolu už vyše 15rokov.
Niekedy namna doľahne ťažko . Snažila som sa ale dávam tomu voľný priebeh. No vždy keď mám dobrú náladu akoby im to prekážalo a musia si rypnuť .
Nič nepomáhal pretože svokor mňa jebal za všetko ako a čo robiť. Držím sa ale raz asi vybuchnem ,nech si svoje deti pouča a nie mňa . Manžel ten nič na to . Haha ževraj si domyšlam och áno ..svokrovci vedia kedy majú rýpať,keď nieje prítomny

stanulienkat
30. jún 2022

Plati 1. veta.

viestta
30. jún 2022

A prečo si už dávno nevybuchla? Ľudia si k tebe dovolia len toľko, koľko im ty dovolíš. Do istej miery je fajn vyhýbať sa konfliktom, ale čo je veľa, to je príliš.

pribinak
30. jún 2022

Máš 3. možnosti:

1. nestretavat sa, prerušiť kontakt
2. ticho to trpieť ďalej
3. poslať milého svokra tak do riti, že v živote na teba ani nepozrie, normálne sa zdravi nasrat a poslať ho do …

A milého muzika by si mala tiež niekam poslať aj s jeho slepotou a hluchotou

beata_k
30. jún 2022

Ja by som ho o to viac provokovala. Len nech rype. Nech aj pukne od zlosti ako to zle robis. 😆

mariejenka
30. jún 2022

Ono sa treba ohradiť, slušne ale rázne. A keď manžel nebude prítomný, vziať mobil a zapnúť nahrávanie 😂😂😂 kľudne povedať aj im dvom,"tak, Paľo išiel na wc,a aby mu neuslo nič,co sa tu bavíme si to nahram,oki?ze nevadí? 😂

ruzovakrava
30. jún 2022

Načo to v sebe zbieraš? Keď vybuchneš, bude to lepšie? Ohraď sa hneď keď je problém. Alebo im nastav zrkadlo. To už je jedno či pred mužom alebo s nimi osamote, už ako uznáš za vhodnejšie pre teba. Keď budú mručať že toto sprav takto a tamto onako, tak im odpovedz obdobne - vy prečo robíte doma toto takto? Lepšie by bolo... Atď.
Tiež chytaj za slovíčka, veď v tom už za tie roky musíš mať dobrú prax a hlavne overené čo ich najviac naserie 🙃 a oni si po čase zvyknú že ti huba narástla, neboj.

katkami123
30. jún 2022

Chápem ťa, mám takú svokru - generála. Prvé roky som bola ticho, nechcela som ničiť vzťahy v rodine. Ale ono sa to iba kopilo, až som na ňu začala byt alergická. Návštevy som obmedzila na minimum a už jej dávam najavo, kedy sa pani generál sprava nevhodne. Od vtedy si až tak nedovoľuje. Len viem, ze sa nikdy nezmení, je taka povaha, iná nebude. A ja si nervy ničiť nejdem.

hopsas
30. jún 2022

Ber to tak, ze su to starsi ludia ... nehadaj sa, nerob zle, usmievaj sa na nich, hovor im, ake je to pekne, ze sa tak staraju a ako im zalezi, bud lepsi clovek a - rob si po svojom. Mne to vychadza 🙂

modrykonik1237
30. jún 2022

Hopsas - súhlasím. Násilie plodí nasilie. Mne to tiež tak vychádzalo ako tebe👍