Ja viem nemám k nim chodiť bude asi prvé čo mi poradíte.
Cítim sa tam hrozne. Cítim chytanie za slovička nonstop a nepochopenie zo strany svokry a svokra.
Vďaka Bohu že byvame sami s manželom a s deťmi. Skrátka nemôžu to rozkusnut a občas sa chovajú akoby nám chceli dávať rady. Pritom sme spolu už vyše 15rokov.
Niekedy namna doľahne ťažko . Snažila som sa ale dávam tomu voľný priebeh. No vždy keď mám dobrú náladu akoby im to prekážalo a musia si rypnuť .
Nič nepomáhal pretože svokor mňa jebal za všetko ako a čo robiť. Držím sa ale raz asi vybuchnem ,nech si svoje deti pouča a nie mňa . Manžel ten nič na to . Haha ževraj si domyšlam och áno ..svokrovci vedia kedy majú rýpať,keď nieje prítomny
A prečo si už dávno nevybuchla? Ľudia si k tebe dovolia len toľko, koľko im ty dovolíš. Do istej miery je fajn vyhýbať sa konfliktom, ale čo je veľa, to je príliš.
Máš 3. možnosti:
1. nestretavat sa, prerušiť kontakt
2. ticho to trpieť ďalej
3. poslať milého svokra tak do riti, že v živote na teba ani nepozrie, normálne sa zdravi nasrat a poslať ho do …
A milého muzika by si mala tiež niekam poslať aj s jeho slepotou a hluchotou
Ja by som ho o to viac provokovala. Len nech rype. Nech aj pukne od zlosti ako to zle robis. 😆
Ono sa treba ohradiť, slušne ale rázne. A keď manžel nebude prítomný, vziať mobil a zapnúť nahrávanie 😂😂😂 kľudne povedať aj im dvom,"tak, Paľo išiel na wc,a aby mu neuslo nič,co sa tu bavíme si to nahram,oki?ze nevadí? 😂
Načo to v sebe zbieraš? Keď vybuchneš, bude to lepšie? Ohraď sa hneď keď je problém. Alebo im nastav zrkadlo. To už je jedno či pred mužom alebo s nimi osamote, už ako uznáš za vhodnejšie pre teba. Keď budú mručať že toto sprav takto a tamto onako, tak im odpovedz obdobne - vy prečo robíte doma toto takto? Lepšie by bolo... Atď.
Tiež chytaj za slovíčka, veď v tom už za tie roky musíš mať dobrú prax a hlavne overené čo ich najviac naserie 🙃 a oni si po čase zvyknú že ti huba narástla, neboj.
Chápem ťa, mám takú svokru - generála. Prvé roky som bola ticho, nechcela som ničiť vzťahy v rodine. Ale ono sa to iba kopilo, až som na ňu začala byt alergická. Návštevy som obmedzila na minimum a už jej dávam najavo, kedy sa pani generál sprava nevhodne. Od vtedy si až tak nedovoľuje. Len viem, ze sa nikdy nezmení, je taka povaha, iná nebude. A ja si nervy ničiť nejdem.
Ber to tak, ze su to starsi ludia ... nehadaj sa, nerob zle, usmievaj sa na nich, hovor im, ake je to pekne, ze sa tak staraju a ako im zalezi, bud lepsi clovek a - rob si po svojom. Mne to vychadza 🙂
Hopsas - súhlasím. Násilie plodí nasilie. Mne to tiež tak vychádzalo ako tebe👍
Plati 1. veta.