Hoax z falošného FB profilu o podvádzaní partnera

kristinali
25. mar 2019

Ahoj. Chcem sa opytat,ci sa vam v poslednych dnoch (alebo aj hocikedy inokedy )nestalo, ze vasmu partnerovi/partnerke niekto odoslal z falosneho fb profilu spravu o tom,ze ho podvadzate? Na profile neboli fotky, ziadne blizsie informacie ani prispevky, kontaktne udaje..proste nic

prevenar
25. mar 2019

@kristinali nie, nestalo. 🙂

sense
26. mar 2019

Nie nestalo...

bona
26. mar 2019

Zatiaľ nie..🤔

lucka12399
26. mar 2019

@kristinali piisala mi tak dlho jedna jeho byvala frajerka .. nevedela skusnut to, ze uz je byvala .. a to aj po dlhej dobe.. jeden ucet som si zablokovala a za chvilu pisala z dalsieho falosneho.. nie len mne ale aj jemu. Nejaký co sa vyzna do pc by ti vedel povedat z akej adres. to pise.. podla toho sme to aj my zistili.. 🙂

eva112014
26. mar 2019

@lucka12399 Dá sa to zistiť? Veď kamoška mala opačný problém. Zneužili jej fotku z fb, že si hľadá známosť. Keď nahodí falošnú e-mail adresu a telefónne. číslo, ako to zistíš? Ona mala kamoša na polícii a nič s tým sa neurobilo, ja neviem ...

evinkakub
26. mar 2019

@eva112014 da sa to zistit podľa IP adresy. Každý pocitac má svoju...

kristinali
autor
26. mar 2019

IP adresu zisti len policia,my to nemame ako zistit..slo mi o to zistit,ci je nejaky novy internetovy fenomen,kt.sa siri

stanislava33
28. mar 2019

@kristinali Ahoj,mne asi pred 9 rokmi prišla sprava z fb od nejakej ženy,že manzel ma podvadza,s ňou,vedela dosť informácií,aj súkromných.keď som konfrontovala manžela,ten mi prisahal,že to nieje pravda a tú ženu nepozná,tak si vyber

kristinali
autor
28. mar 2019

@stanislava33 a co si si vybrala? Nam neprisli ziadne podrobnosti,len oznamujuca sprava,anonym.

lujza123
29. mar 2019

@kristinali máš len dve moznosti: buďto je to zaskodak co vám chce ublížiť alebo je to pravda od niekoho kto chce ostať v anonymite. Tak si vyber. Ale prikláňam sa k prvej možnosti, ľudia vedia byť poriadne hnusni pod ruskom anonymity. Kybersikana, otrasne komentáre, stalking, nahlasovanie profilu až ti ho zrušia - to sa stalo mne. Však tomu fejku odpis nech dá dôkazy kedy, kde a ako.

stanislava33
29. mar 2019

@kristinali ahoj,ja verím svojmu manželovi,aj keď ten človek vedel fakt súkromné veci a keby som sa na tym viac zamýšľala,tak som už dávno rozvedená

yasmeena
29. mar 2019

staci odpisat-viem,podvadza ma,s tvojim partnerom/kou /mamou/otcom/ 😂