Hnevali by ste sa, ak by našiel manžel nájomníkov do bytu a "zabudol" by vám to povedať?

michaltat
21. dec 2018

Mame z manzelom byt .Ktory sme prenajimali .Najomcovia odisli .A teraz sa tam nastahovali novy .Problem je v tom ze manzel mi nepovedal ze niekoho nasiel uz dva mesiace.Nahnevalo ma to ...vraj zabudol.

nevludna
21. dec 2018

No strasne..ty chces radit, ake mas mat pocity od cudzich ludi?
Moja rada je, ze je to blbost.

alaguema
21. dec 2018

@michaltat dosť ťažko uveriť, že naozaj zabudol. Bývajú tam dva mesiace a ty o tom celý čas nevieš? Si uvedená v LV ako spolumajiteľka bytu? Ak áno, tak prenájom by ste mali odsúhlasiť obaja.

sissy27
21. dec 2018

@michaltat a peniaze z prenájmu si nechal alebo išli normálne do rodinného rozpočtu? Každopádne divné, že ti takúto vec "zabudol" povedať, veď okolo toho musel mať nejaké vybavovačky, podpísať zmluvu, odovzdať kľúče, niekoľko telefonátov...

marseillefan
21. dec 2018

My s manželkou tiež máme byty ešte zo slobodna, ktoré prenajímame a aj keď jej byt je jej a môj je môj, o takýchto veciach vieme navzájom na stopercent. Tu ani nejde o to, či sa máš hnevať... to nie, to nikam nevedie. Tu ide o to, že by s manželom bolo treba zlepšiť komunikáciu. Lebo rozprávať sa navzájom nie je len o tom, že hovoriť...ale aj o tom, že sa treba pýtať, zaujímať o toho druhého, atď. Držím palce.

pininka
21. dec 2018

@michaltat tak dva mesiace niesu dva týždne, to je dosť divne,hlavne ak od nich bral peniaze. Ja by som mala nervy.

whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka_lucia
21. dec 2018

@michaltat ja to teda z toho čo napísala chápem tak že nájomcov našiel pred dvomi mesiacmi a až teraz sa nasťahovali a teraz jej to povedal.mns by to nahnevalo aj tak aj tak

dskjhfdlkdjhl
21. dec 2018

@michaltat a mozno Ti za ten najom kupil darcek pod stromcek a preto to tajil😉Ja neviem, pomoze Ti, ked sa budes hnevat? Bude Ti lepsie? Pochybujem, treba si to vydiskutovat (ak je co), dohodnut sa, ze ziadne tajnosti a bodka. Ked sa budes hnevat, ublizi to najviac Tebe.

deti95060810
21. dec 2018

zabudol...a koho tam ubytoval...lebo známy takto tiež akosi doma nikomu nepovedal koho ubytoval a pritom tam chodil za mladou maminkou....čo iné no predsa ju utešovať...😉
ale chápem ťa...

lindusss2016
21. dec 2018

@deti95060810 aj mna to hned napadlo 😱

bluka2
22. dec 2018

A kto tam teda býva?