Mame z manzelom byt .Ktory sme prenajimali .Najomcovia odisli .A teraz sa tam nastahovali novy .Problem je v tom ze manzel mi nepovedal ze niekoho nasiel uz dva mesiace.Nahnevalo ma to ...vraj zabudol.
My s manželkou tiež máme byty ešte zo slobodna, ktoré prenajímame a aj keď jej byt je jej a môj je môj, o takýchto veciach vieme navzájom na stopercent. Tu ani nejde o to, či sa máš hnevať... to nie, to nikam nevedie. Tu ide o to, že by s manželom bolo treba zlepšiť komunikáciu. Lebo rozprávať sa navzájom nie je len o tom, že hovoriť...ale aj o tom, že sa treba pýtať, zaujímať o toho druhého, atď. Držím palce.
@michaltat ja to teda z toho čo napísala chápem tak že nájomcov našiel pred dvomi mesiacmi a až teraz sa nasťahovali a teraz jej to povedal.mns by to nahnevalo aj tak aj tak
@michaltat a mozno Ti za ten najom kupil darcek pod stromcek a preto to tajil😉Ja neviem, pomoze Ti, ked sa budes hnevat? Bude Ti lepsie? Pochybujem, treba si to vydiskutovat (ak je co), dohodnut sa, ze ziadne tajnosti a bodka. Ked sa budes hnevat, ublizi to najviac Tebe.
zabudol...a koho tam ubytoval...lebo známy takto tiež akosi doma nikomu nepovedal koho ubytoval a pritom tam chodil za mladou maminkou....čo iné no predsa ju utešovať...😉
ale chápem ťa...
@deti95060810 aj mna to hned napadlo 😱
A kto tam teda býva?
No strasne..ty chces radit, ake mas mat pocity od cudzich ludi?
Moja rada je, ze je to blbost.