Hnev za nič

26. feb 2021

S mužom sme spolu 6r a mame spolu 2 ročného syna ktorý bude mat zajtra oslavu narodenín.. Príde len moja mamina,starka a dedo.. svokrovci nepridu bohužiaľ su v karanténe.
Tak som išla teda robiť výzdobu.. kúpila som bombu helia aby som mohla nafukat číslo 2. Na bombe mi nešlo otočiť tým kohutikom tak som išla za mužom nech mi to otvori..
Povedal že nie lebo ide spať. Tak som odišla so slzami v očiach.. potom si ešte mrmlal ze ved ani ja tu zajtra nebudem..
Viem o co mu ide.. nepridu jeho rodicia.. ale jeho mama sama povedala ze nech oslavu spravíme ze hádam nas neohrozi a ze nemám tortu rušiť (pani ma všetko obsadene do polovice marca).
Asi hodinu som plakala a rozmýšľala ako toto môže povedať kvôli tomu ze jeho rodicia nebudú môcť prísť..
Chcela som synovi spraviť radosť že ráno bude mať v obývačke samé balóniky kddze ich ma rad..
Ani neviem prečo to pisem.. ale normálne mi to je ľúto ze sa takto zachoval

leuchtturm
26. feb 2021

nafukate cerstvo zajtra balony, vydrzia tak malemu dlhsie.

meluela
26. feb 2021

Zda sa, ze muz ma problem s komunikaciou :-/ Sa ho zajtra spytaj, ci je smutny/nahnevany ze tam nebudu jeho rodicia. Ze jeho mamina je s tym v pohode. Ze pripadne mozte urobit potom este jedno posedenie spolu ked uz nebudu v karantene ... syncek bude urcite rad ked mu balony nafukate potom znova, namiesto torty mozte potom upiect kolac alebo kupit zakusky ...

autor
26. feb 2021

@meluela presne to som mu dnes hovorila.
Že svokra je s tým úplne v pohode. Urcite sa nehnevaju.
Vravela som že keď budeme vsetcia zdravy tak si spravíme aspoň posedenie.. to som mu hovorila ráno nijak extra sa k tomu nevyjadril. Ach 😥

veronikaszabova
27. feb 2021

Hodinu revat, lebo muz nema naladu? 🤷‍♀️
No tak mu to je luto. Tebe by to tiez bolo, keby na oslave neboli tvoji rodicia a jeho hej.

bosorka2302
27. feb 2021

Neviem pride mi tiez precitlivene revat kvoli tomu. A na druhej strane by som oslavu robila vtedy ak by mohli aj svokrovci.

potvorka88
27. feb 2021

Je to detinske spravanie, lebo v prvom rade je to oslava vasho syna, nie jeho. Urcite ho to mrzi, ale je dospely, tak by mal chapat, ze nie vsetky veci su mozne.

slniecko_12
27. feb 2021

Nie je to spravne, necudujem sa ti. Ak ti to nejde otvorit, zbehla by som po suseda, aby si nemyslel, ze si bez neho uplne na dne.. 😉

slniecko_12
27. feb 2021

@veronikaszabova vobec si nemyslim, ze by toto bol nejaky problem. Obcas sa to neda zladit..treba pozerat hlavne na dieta.

0silvia0
27. feb 2021

mlady otecko sa sprava ako decko... ak to chces nejako urovnat, spytaj sa ho, ci svojim rodicom neodnesie pred dvere kus torty a obcerstvenie, ktore zostane. Podla mna tam bude rad bezat, ale bude robit drahoty🙄

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. feb 2021

@miriam11 aké návštevy ? Budeme tu piati. Sme spolu v pravidelnom kontakte bývame od seba 3 vchody ďalej.
Pokiaľ nepoznáš aj pozadie tak nesúď prosím ťa.
Čo vidím ludia robia aj omnoho väčšie oslavy a stretávajú sa od všelikade. Ja chcem synovi spraviť malú oslavu a co akože? Moje priority absolútne nepoznáš tak netaraj nezmysli.

sasitimi17
27. feb 2021

Bože a čo veď to mala byt mala oslava s ľudmi s ktorými je bežne tak čo ma čakať s oslavou do roku 2040? 🤦🏽‍♀️ Či vy ste cely rok s nikým vôbec nevideli ?

No ale k veci. Podľa mna si revala zbytočne, nekaz si aspoň ty náladu. Správ so svojou rodinu peknú oslavu a ofučanec sa možno pridá. Keď nie tak nech potom ľutuje že neoslavil synove narodky 🤷🏼‍♀️

elizabet173
27. feb 2021

Ste ako male decka, obidvaja. Muz to nevie predychat a ty reves hodinu kvoli blbosti. Si mala skocit pre suseda, mladsieho, namakaneho, kavu mu uvarit, vinko naliat. Nabuduce otvori kohutik, balony nafuka, aj gumy na aute pre istotu dofuka. Dnes to nechaj tak, nekaz oslavu dusnou atmosferou, ale v nedelu sa k tomu vrat a rozdebatujte to, lebo toto je kravina, co ked pridu vazne problemy?

karpina
27. feb 2021

Mne príde prehnané správanie tvojho muža. Ved to je synov deň a nie deň jeho rodičov. Je mamičkár?

ankasek
27. feb 2021

Mať tak Tvoje problémy

autor
27. feb 2021

@ankasek keby si poznala moje problémy tak by si toto nenapísala.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasa1310
27. feb 2021

len aby si o týždeň o dva neplakala ešte viac, keď robíte oslavy v takomto období. Ako tak pozerám, tak lockdown, vďaka takým ako vy, tu bude ešte aj 2 roky

autor
27. feb 2021

@sasa1310 nemám kvôli čomu plakať.
My máme covid dávno za sebou.. nakazili sme sa na testovaní takže kvôli takým čo sedia c parlamente bude lockdown aj ďalšie 2 roky nie kvôli nám.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
27. feb 2021

Ako to dopadlo?asi mal zlosť a na tebe si to vyvrsil

nistika
27. feb 2021

a ja som len cakala kedy to praskne, ze nerobte oslavu sak je karantena 😂😂 ale pozitivna sprava pre mna, ze to bol az 17 komentar!!! baby super lepsite sa!

autor
27. feb 2021

@luccija zjedol tortu a odišiel že musí ísť spraviť drevo mame..
Mama moja sa ho ešte pýta že kam ide a on že veď do domov (k mame) tam bývam.

0silvia0
27. feb 2021

Ze u mamy byva? Chudacik, evidentne este nedospel do roly manzela a otca🤦‍♀️

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alchemilkazltozelena
27. feb 2021

Kolko ma rokov? 17? Na viac sa nesprava...

michala11111
27. feb 2021

Prepac ale plakat kvoli baloniku? Jeho to prejde uvidis

autor
27. feb 2021

@michala11111 tam nejde o ten balonik. Ale ako mi to povedal. A teda nie každá žena je ako kameň.

simca06022011
27. feb 2021

No podla mňa je precitlivele revat lebo chlap neotvorí bombu, ale na druhej strane ak sa on zduva lebo jeho rodičia neprídu, tak to je tiež také detinské, ešte horšie ako tvoj plač za to. Mňa tiež vytáča takýto prístup chlapa, keď ma niečo urobiť a ide spať... Oslavuje aj jeho dieťa, predpokladám ze sa veľmi netrápil ani organizáciou ani ničím.

kassandra25
28. feb 2021

No ked ma manzel taku povahu, ty s tym nic nenarobis....a nevies, co si o tomto pravdivo povedali do telefonu svokrovci s tvojim muzom. Prajem peknu oslavu a co najmenej ofukovaciek od manzela.