Hľadám dôrazne u dušu na vykecanie sa z toho, čo sa mi už deje v mojom živote... Bez sudenia, otvorenú kamarátku... I keď cez dopisovanie. Okrem partnera, deti a rodiny nemám v podstate nikoho, komu sa zdôveriť... A už naozaj nevládzem...
Tu som. 😉
@lalota ajoj, kľudne sa ozvi, vyrozprávaj sa, človek to niekedy fakt potrebuje, tiež som bola na tom veľmi, veľmi zle ale uz som sa pozviechala a začala som žiť, takze kludne sa mozes ozvať 😉
Som na tom rovnako, takže chápem. V každej kamarátke som sa sklamala tak mi žiadna neostala ... môžme pokecať v IP
Mohla si kľudne napísať aj sem, veľa báb to tak robí, ak sa bojíš, že by ťa niekto spoznal kvôli profilu tak veľa báb to robí tak, že si spravia iný tak aby ich nespoznali 🙂 Ale kľudne môžeš napísať aj mne ak sa ti ešte chce 🙂
no koľko nás tu zrazu je...vypočujeme a poradíme asi všetky....
@lalota vzdy si daj pozor komu a co povies. Hoci aj cudziemu.
Ja mám v podstate len dieťa, partnera a mamu. A po tom čím som si prešla neverím že si aj v realite niekedy nájdem ešte kamarátku. Taku bližšiu.
Verím že je nas takých viac.
ja mám tiež len jedného kamaráta ktorému 100% verím a môžem povedať pravdu za každých okolností...inak si chodím pokecať s cvokárom, ten na mňa žalovať nesmie 😀 ale kľudne píš ak chceš 🙂
@lalota v pohode mi napis budem rada ak s niečím pomôžem kľudne budem čakať možno na niečo prideme😊
Ahoj, napis mi kľudne mok9@azet.sk
@lalota kludne napis., 😊