Ahojte. Mám 23 rokov a hľadám si partnera :D žijem len a mackou. Som zúfalá neviem si nikoho nájsť. Nepomohli ani zoznamky ani stretka a vonku má oslovujú len uchylovia. Chcem sa spýtať či nemáte nejakých bratov alebo bratrancov 😀😀 kľudne si na mňa urobte prieskum či by ste ma chceli so rodiny či som vhodná kandidátka 😁🤭
@nesmiemzabudnut prosím len toto nie prosím len také odpovede mi nedavajte. Ja čakám už 3 roky.. az potom keď nikto neprišiel som začala hľadať a nič.
Nudíš sa veľmi? 😁
Kamarátky,susedky,spolužiačky nemajú slobodných bratov/bratrancov? 😉
Keby si mala 40, aj by som to zúfalstvo chápala ... ale 23? To hádam nemyslíš vážne, v 23 som si chcela užívať život, cestovať, zarobiť kopec prachov a neviem, čo ešte ... svojho muža som spoznala, keď som mala 34 ... máš kopu času na záväzky takéhoto druhu.
Vyzeras byt vesela kopa 😂😂 mam slobodneho kamosa ale na teba asi stary (36).. ale ty si este mladaa 23 je nic.takze o 10 rokov by som bola az v panike :D
Studujes? Vela ludi sa zoznami na VŠ, v praci
@jaja20 sťahovala som sa tak nepoznám nikoho
@sisa_s žiaľ nie , praxuuem
Oprava*pracujem
@lienka9 jooj to je už na mňa vysoky vek asi, skôr tak Max do 30 😁
A preco anonymne? Ja mam slobodneho brata, ma 30 😉
Tak jedine,keď sa zoznámiš s kolegami,urobiť / ísť na nejakú party a tam sa snáď vyskytnú aj ich rodinní príslušníci 😉
Preboha a kam ponahlas? Mas 23,ved si uzivaj,chod do sveta,spoznavaj novych ludi,chute,vone,zazitky,venuj sa sportu,umeniu,studuj,mas tolko moznosti....zamestnaj si mysel niecim inym a pride to,o rok,o dva,o tri. Ja som toho svojho spoznala pred 30tkov,vyblaznena,precestovana,vystudovana,zabezpecena....nesil to.
@nesmiemzabudnut toto žiaľ neplatí... mám kamošky čo sa tým riadili, ide im na 45, 50 a sú sami. Ja som hľadala, mám manžela a dve zlaté detičky.
veď ju nechajte.. keď nemáte nejaké návrhy, tak ju neriešte... a autorka, ty aspoň napíš odkiaľ si
Si ako moj brat az nato ze on je rozvedeny... tiez bedaka ze je sam... akoby ludia sami uz nikdy nezili.... co ma prist pride.. naco tlacit na pilu? zatial si uzivaj nakupy a rob veci co ta bavia...
Uz zase? Nemas nahodou aj ten nutkavy pocit okamzite plodit decko?
Darujem môjho za odvoz.
27r , 185cm
Vie variť aj upratovať
mám syna 26r.
mal záujem o jednu slečnu, bola pekná, mladá len akosi jej rodičia mu povedali že je pre ich dcéru starý a moc múdry... a tak zostal sám.
Milá autorka anonymná, pošli foto tváre a celej postavy a ja sa opýtam, mám veľa známych, kamarátov, bratrancov 😝 len dúfam, že nevážiš 150 kg.
pošli mi správu. Mám fakt dobráckeho brata, milý, dobrý (asi aj preto nikoho nemá, lebo baby dnes chcú zvyčajne takých trochu grázlikov a dobráci sa moc nenosia), akurát má 31r., ale to je ešte celkom v pohode rozdiel
@hazelgracegus ona má ešte čas
Tu platí asi iba jedno pravidlo - prestaň hľadať a nájdeš.