Ahojte baby... Už som zúfalá tak sa asi potrebujem trochu vyžalovať. Mala som 17rocny vzťah, bohužiaľ nevyšiel, psychicky ma ničil, po rozchode som musela navštevovať psychológa, strašne som bola zlomená, sklamaná. Potom som mala partnera 2roky s ktorým som dúfala že budem konečne šťastná, nestalo sa, podvádzal ma a klamal. Dala som sa na zoznamku, všetko niečo hrozné. Nakoniec som sa tam do jedného naozaj zaľúbila, už sme si dohodli rande,
Zrušil ho lebo mal predomnou rande s inou, čo som netušila a zaľúbil sa do nej. Som zúfalá, chlapom už vôbec neverím. Strašne chcem rodinu, partnera, dieťa už mám svoj vek, tento rok 39...takze najvyšší čas a stále, stále na to myslím ze môj čas je už preč a môj život prestáva mať zmysel. V mojom okolí všetci šťastne zadaný, majú rodiny a ja im v dobrom strešne závidím. Nemám sa kde s niekym zoznámiť ani v práci a prestávam chlapom veriť. Každý jeden ma sklamal a pritom som typ ženy čo by pre chlapa zniesla aj modré z neba... Možno je v tom chyba a preto si ma žiadny neváži. Som už unavená, na nič iné nemyslím len na to že chcem rodinu, normálne už neviem ani spávať. Ďakujem vám že som sa ti mohla takto v plakať.
Mňa to mrzí. Niekto nájde lásku hneď. Iný hľadá zase roky. Ja nemám tiež ženu, lebo som psychický chorý chlap. Som celkom normálny na svoju diagnózu, ale každá pozerá na svoje. Ja som vždy smutný a idem čoraz nižšie a nižšie. Snáď nejaké dievča si raz pritiahnem, ale nebude to tento rok...
@athom 🙂
Práve toto "strašne chcem rodinu, vzťah, už neviem ani spávať" ti dopredu odbije všetkých normálnych chlapov.
Lebo ako tu už bolo spomenuté, toto nie kričí, ale až vieska zúfalstvom, avysielas signál, preboha bud som mnou, nech si aj úplný debil, a urob mi dieťa, lebo umriem od zúfalstva a skončím s 10 mačkami sama. "
Ty by si chcela takého zufalca pri sebe? Keby to bolo opačne?
kúp si psíka a chvíľu nikoho nehľadaj, potom niekoho dobrého určite stretneš, možno aj medzi psíčkarmi... držím ti palce a pokračuj v terapii, ešte to potrebuješ ako soľ
@spadnutaslivka a Nz ani nie sú ďaleko od NR 😉
Najdi si konicky, sport, rob nieco len pre seba, nie pre chlapa, ale pre seba! Musis byt v pohode a spokojna sama so sebou, potom to tvoje vyzarovanie pritiahme toho praveho. Kasli na vek, to je jedno ci mas 20, 40, 60. Aj v neskorsom veku mozes najst toho praveho. Len sa daj do poriadku, skludni sa a uvolni. Inak si pritiahnes zas len nejakeho uboziaka co si ta nebude vazit. A hlavne im neznasaj modre z neba. To ma chlap zniest pre teba 😉, ma o teba bojovat, starat a hyckat si ta. Drzim palce
to ze mas rande na tinderi neznamena ziaden zavazok.. a ze si sa do neho zalubila predtym nez ste sa stretli prepac ale si strasne naivna a to uz mas svoj vek, taktiez predtym nez budes mat babatko treba roky budovat vztah a zazemie to nieje ze najdes nejakeho chlapa ktory bude chciet vztah a hned rychlo babatko, lebo mas vek ak najdes niekoho kto bude mat zaujem a bude sa javit normalny tak bud vdacna, aj teraz bud vdacna za to ze mas pracu ze si zdrava ze si zo vztahu kde ta psychicky tyral nevysla s troma detmi a tak mozes zacat uplne nanovo bez zavazkov a troch hladnych krkov a s financnymi problemami, to ze naokolo teba su vsetci stastne zadani..ludia maju rozne problemi to ze ti ich nevesaju na nos neznamena ze vsetko je idylicke a len ty si ten smoliar a trpitel, zacni s terapiou zacni si budovat sebavedomie a mat sa rada zacni sa starat o seba starat zvnutra aj zvonka lebo to je pravdepodobne tvoj problem zahodila si roky zivota s clovekom ktory ti ublizoval preco ? preco si uz davno nepovedala nie a neodisla a teraz sa vsetko snazis rychlo dohnat ale tak jednoducho to nefunguje, na kvalitny vztah musis poznat svoju hodnotu aby si vedela tych nespravnych muzov rychlo vyselektovat a nezalubit sa len tak do hocikoho lebo tym si ublizujes a zvalujes potom vinu na muzov ale problem je vlastne inde v tvojom sebavedomi, netlac na seba spravila si chybu ze si bola s nespravnym clovekom ale mozes zacat nanovo a byt stastna len nemozes ocakavat ze to co si roky zabedbala teraz za rok vyriesis
A s partnerom co si bola 17 rokov ste preco nemali rodinu?
Za rok chces stihnut to, co si nestihla za 20 rokov. A ten tlak odstrasuje vsetkych muzov okolo teba.
A za 17 rokov ste sa nikde nepohli, je tiež na pováženie... a ty bezdetná si strácala roky...zvláštne,že si pristála na taký život a premrhala 17 rokov.Teraz chceš všetko dobehnúť?Len neskoč prvému do náručia aby si nešla z blata do kaluže...
@loliki Kde píšem,že mala byť šťastná a šúchať nohami?!Určite nie,no o to viac,že nemala žiadne dieťa a napriek tomu stratila dobrovoľne neuveriteľných 17 ! rokov.Pre mňa nepochopiteľné.Však, maximum po 5 rokoch by iná žena vzala nohy na plecia a nie sa cykliť roky v pseudovzťahu.
@loliki Ked vzťah nikam nevedie,tu evidentne neviedol/prechodený vzťah/, v mladosti/nehovoriac keby takto žila v 50-ke/ stráca tie najkrajšie roky ktoré jej nikto nevráti.Ten chlap ju psychicky ničil,len žienka zrejme myslela,že sa zmení.Nie ľudia sa poväčšine nemenia.Zdravo sebavedomá žena nebude ostávať v neperspektívnom vzťahu.To je sebatrýznenie.Chcela dieťa a ked sa chlap k ničomu nemal,mala to ukončiť.To je 17 rokov,to nieje 5 rokov.Tí najlepší muži sú už vychytaní väčšinou...a teraz v zúfalstve hľadá lebo jej uteká vlak.Nuž,ja jej prajem ešte aby takého našla ,lebo v jej veku to už nieje jednoduché.
@matqa411211 Presne tak!
@retatka Ja nerozumiem Tebe a tvojim príspevkom. Akože tým, že jej vyčítaš, čo robila 20 rokov, myslíš že jej pomôžeš? Ona si to všetko uvedomuje. Len Tebe to nedošlo. Strašné čítať to tvoje mudrovanie. Akože doraziť niekoho, kto sa aj tak cíti na dne. Možno si mala šťastie na vzťahy, možno Ty riešiš vzťahy ináč, ale ani ty nevieš, kam tvoj vzťah smeruje a čo ťa čaká.
@loliki Čítaj s porozumením ,prosím ťa.Toť môj názor vyššie.Ty si jej v čom pomohla.V ničom.Takže sa staraj doma o ten svoj vzťah a a akceptuj názor i iného.Až si si nevšimla ,v prvom príspevku ,píšem svoju radu.Ked´pre Teba je normálne 17 rokov žiť v prechodenom vzťahu, mňa to netrápi😅
@retatka Neviem , čo si mám myslieť pod pojmom najlepší muži (sú vychytaní ) . Aký to je najlepší muž ? Mám veľa single ľudí okolo seba vo veku 30-40 rokov nepodvádzajú sú zabezpečení( auto, byt ) a tiež majú problém nájsť partnera . Ľudia v dnešnej dobe majú veľké nároky na partnera a to vytvára dojem , že je problém niekoho schopného nájsť .
@mikki16 ahoj, nie si sama, moja sesternica bude mat tento rok 39, vtipna dobra baba, inteligentna, scestovana, priatelska. velmi jej prajem dobreho muza. mala par vztahov s fajn muzmi,ale nevyslo. posledny odisiel, ked ochorela na zapal pluc (este pred covidom) a dlho sa z toho dostavala, trpela.
nenechaj sa tlacit vekom, ina moja znama, svagrina bola tiez dost zufala a v 39 si nasla fajn chalana, narychlo otehotnela, vzali sa a po 4 mesiacoch manzelstva drsny rozchod, vsetci su tam z toho na prasky.
nekomplikuj si zivot strachom, chod medzi ludi, chod na zoznamku, stretni sa s par muzmi na kave alebo prechadzke, necakaj od toho hned vela, bud rada ze si ziva a zdrava, ako sa pise vyssie.
mas ovela viac ako mnohi ini, chori, opusteni, alebo trebars ludia konfliktni, ktorych nikto nechce vidiet.
dieta mozes mat aj po styridsiatke, ja som tiez rocnik 1983, vydata, ale zdravotne komplikacie a deti nemame.
prehod myslienky inde, zacni si vsimat ludi okolo seba, malokto je len stastny, kazdy trpi nejako. kolke zeny prisli o deri alebo maju s nimi starosti, kolke vydate zeny doma trpia so zlym muzom, alebo bez financii, uviaznute v komplikovanych vztahoch.
pomysli si, ci by si vymenila s inou zenou jej zivot a zistis, ze nie. drzim ti palce a zbav sa strachu, najdi pokoj a zi zivot, objavuj ho taky, aky je, ved je krasny
Nepochopim taketo ,,vztahy,,Tie najkrajsie roky si stratila.Jedna rada ,bud sama sebou a nebud tak strasne zufala lebo si pritiahnes takeho isteho zufalca .
@mikki16 , vzhladom na vek, neuprednostnila by si radsej sa snazit skor o dieta? Na vhodneho chlapa mozes cakat este par rokov, ale to uz moze byt neskoro na pocatie dietata. Podla mna je omnoho dolezitejsie, krajsie a zmysluplnejsie mat dieta, nez partnera. Neviem aka je legislativa okolo asistovanej reprodukcie, ci moze o to ziadat single zena, alebo musi byt par.
A
To zufalstvo z teba az krici, zena, spamataj sa!