Dobrý večer viem že takéto temy sa sem nehodia ale hľadám niekoho kto sa zaoberá mágiu potrebovala by som pomoc poznáte niekoho takého ohľadom voodu bábiky poprosím píšte ďakujem
@klarissa25 ani ja som tomu neverila až kým to nesplnilo svoj účel
@klarissa25 no ono to funguje, vazne,
@naumi2552 a aj keby som vedela kto by pomohol, toto si na triko nevezmem, ak ide o vyrobu
@klarissa25 ja ta nepotrebujem presviedcat :D ani ja sama do takych veci nos nepcham, ale verit verim.
@naumi2552 ked uz budes carovat, pricaruj aj ciarky a bodky., zle sa to cita
Keby si tomu neverila máš o starosť menej. Ja tomu neverím ale verím v to ze myšlienkami ci človek vie všeličo privolať....
@naumi2552
@veronikaszabova o gramatické tento článok neje
@klarissa25 tomu aj ja verím a preto si nahovaram že to je vymisel ale neviem neviem mám strach
@naumi2552 nie je, ale ked chces poradit, pis to aspon zrozumitelne.
Nebuzerujem ta za "y/i", ale za ciarky a bodky. V tom je velky rozdiel.
@klarissa25 tak tak, psychika je mocny pan
@klarissa25 ked veris, ze myslienkami si mozes hocico privolat (v to verim aj ja) nechapem ako to, ze neveris vo woodoo a podobne veci, pretoze ta babka je iba barlicka, existuju taki ludia co to dokazu aj bez pomocok, zaciatocnici si posiluju sustredenie predmetmi vselijakymi, v podstate to je to iste, ci s babikou, ci bez 🙂
@limetka69 neviem sú to pre mňa rozdielne veci, taktiež neverím v akúkolvek mágiu alebo neverím ani na duchov...
@klarissa25 mágia je sila myšlienok, nič viac, pozitívne myslenie je biela mágia, negatívne čierna, 🙂 a duchovia tiež sú, ale nerozoberajme to, fakt ti tu nemienim nič tlačiť do hlavy 🙂 rešpektujem
@limetka69 neverim,ze myslienkami mozem nieco privolat. Uz 20 rokov chcem byt milionarka - a nic!! Asi robim niekde chybu.
@stanulienkat treba sa tomu trosku povenovat 🙂 a budes, ale skor dospejes k tomu, ze tie peniaze nepotrebujes ako ja :D
Nechcem vám kaziť ideály ale nastudujte si načo je babika woodu
Ta v minulom toroci POMÁHALA LIEČIŤ ĽUDÍ!!!!!!
Keď niekoho bolel žalúdok hlava bolesti srdca ťažkosti tam sa zapichovali špendlíky!!!
🤦♀️ Toto vazne🤦♀️ ja ze tomu veria iba ľudia v rozprávkach a filmoch 🤣😂