ahojte prosim vás nepoznáte niekto s vás fakt dobrého pravnika ktory bi mi mohol pomoct ohladom mojej svorky ktorá nás vyhudzuje s domu a už nevieme čo máme robyt ☹
napis adminom aby zmenili tvoju otazku na temu. tam napis podrobnejsie, o aky problem ide.je tu viac ludi co maju pravnicke vzdelanie, hadam dostanes aspon nejaku radu.
tolko chyb v jednej vete....
a opat prispevok s gramatickymi chybami a opat mamicky co sa komentara nezdrzia ked vidia chybu v texte... panenka skakavaaaa ona chce radu, nie lekciu pravopisu
ahoj ja som z Trenčina a dobry pravnik je Slanina mala som ho pri rozvode aj pri vyživnom,no pokial je svokra vlastničkov domu ma na to pravo vas od tial vyhodiť ☹ 😒 napiš viac o svojom probleme lebo je tažko radiť ked neviem čo v tom je 😒
Ak tvoj problém ešte trvá, kontaktuj ma na č. 0917 077912
ahojte hladam nejakeho dobreho pravnika na rozvod...wiete my niekto poradit ......
@barborabecarova z vlastných skúseností Judr.Bartkovú .
ta pravnicka sa ako presne vola menom lebo my ju vyhaladalo ale je tam ich viac ...dakujem
ahojte......vidim ze starsia tema ale potrebovala by som poradit dobreho rozvodového pravnika v Trenčíne...máte niekto skúsenosť a viete odporučiť?..ďakujem
Napriklad napisat o co ide konkretnejsie?