Hľadám dobrého právnika z Trenčína

kacickah
24. jan 2012

ahojte prosim vás nepoznáte niekto s vás fakt dobrého pravnika ktory bi mi mohol pomoct ohladom mojej svorky ktorá nás vyhudzuje s domu a už nevieme čo máme robyt ☹

alexandra
24. jan 2012

Napriklad napisat o co ide konkretnejsie?

tea333
24. jan 2012

napis adminom aby zmenili tvoju otazku na temu. tam napis podrobnejsie, o aky problem ide.je tu viac ludi co maju pravnicke vzdelanie, hadam dostanes aspon nejaku radu.

viki2912
24. jan 2012

tolko chyb v jednej vete....

lucka1987
24. jan 2012

a opat prispevok s gramatickymi chybami a opat mamicky co sa komentara nezdrzia ked vidia chybu v texte... panenka skakavaaaa ona chce radu, nie lekciu pravopisu

nikolca
24. jan 2012

ahoj ja som z Trenčina a dobry pravnik je Slanina mala som ho pri rozvode aj pri vyživnom,no pokial je svokra vlastničkov domu ma na to pravo vas od tial vyhodiť ☹ 😒 napiš viac o svojom probleme lebo je tažko radiť ked neviem čo v tom je 😒

acecotkova
4. júl 2012

Ak tvoj problém ešte trvá, kontaktuj ma na č. 0917 077912

tajna82
9. mar 2013

@kacickah dr. šimloviča, ale nechápem, čo s tým má právnik...svokra nie je povinná trpieť teba a muža vo svojom byte/dome...a ty ako nevesta aj s jej synom nemáš právo obmedzovať jej vlastnícke práva...Príliš nevyskakuj, aby sa ti nestalo, že už zajtra skončíš na ulici..

suem
9. mar 2013

@lucka1987 Lekcia pravopisu nikdy nezaškodí. Poniektoré by ich mali mať povinne. 😉

@tajna82 Zdieľam tvoj názor v prípade, že svokra je výlučnou majiteľkou domu. Možno sú podielovými spoluvlastníkmi nehnuteľnosti a preto to chcú riešiť právnou cestou.

atinag
9. mar 2013

@kacickah a vy nie ste nahodou vo vasom novom dome,ci ako to vlastne je? 😨

maminuska
9. mar 2013

@kacickah mňa zastupovala Bartková a bola som velmi spokojná .

suem
9. mar 2013

@atinag Uvodny prispevok je z januara 2012, cele je to uz asi neaktualne.

atinag
9. mar 2013

@suem ups,jasne...nepostrehla som,vdaka 🙂

kacickah
autor
10. mar 2013

@atinag
@maminuska kocky Uz je nastastie potom.ale Aj tak dik

kacickah
autor
10. mar 2013

@suem to by nebol modrý konik aby sa tu nenašli podobné ako ty skor.miesto pomoci riesit pravopis no aby ste sa......ale ked tak koli vam sa vrátím na zakladku🙂

barborabecarova
13. jan 2014

ahojte hladam nejakeho dobreho pravnika na rozvod...wiete my niekto poradit ......

maminuska
13. jan 2014

@barborabecarova z vlastných skúseností Judr.Bartkovú .

barborabecarova
13. jan 2014

ta pravnicka sa ako presne vola menom lebo my ju vyhaladalo ale je tam ich viac ...dakujem

danicastiavnica
29. dec 2021

ahojte......vidim ze starsia tema ale potrebovala by som poradit dobreho rozvodového pravnika v Trenčíne...máte niekto skúsenosť a viete odporučiť?..ďakujem