Ahojte potrebujem počuť iný názor na moj problém. Byavala som z manzelom u mami stale hadky ked sa otec opil, on velmi mojho mamzela nemusí aj ked mam velmi dobreho a pracoviteho muža mala som stresy, uz som to nevidrzala zacali sme zháňať dom co sa aj podarilo vzali sme si hypo a kupili dom moji rodicia sa zrazu zmenili boli dobrý a ja kedze som mala 2 babo tak sme sa s manzelom dohodli ze im dame šancu a vezmeme ich k nam bývať. Viem ze to bola chyba ale zrazu sa mama zacala s ocom hádať žiarli nanho brutalne robila mi tu hanbu cela dedina vie o ich probleme kedze to moja matka vytarala aj takym ktorych nepozna takze zacali zase hadky. S peniazmi mi tiez nejak extra nepomahali davali mi 50 eura a to bolo vsetko teraz naposledy sa otec pustil zbytocne do manzela som zase tehotna cize som dostala poriadne nervi a vykricala som im ze ci niesu radi ze som ich sem vzala a oni si dovoluju ako ked sme byvali u nich tak som im vravela ked sa im nepaci nech idú naspäť domov. A tak sa zacala starat ostatna rodina ze preco rodicov vyjadzujem ze to su rodicia nech su aky su a ze cakam 3 babo ako si dam rady, ale mna velmi stresuje hlavne ked si moj otec vypije ja uz nechcem hadky. Manzelovi tiez otec z nicim nepomaha a mama ma stale ohovara urobila som dobre ci nie este neodisli ale mali by tento týždeň viem ze to nebudem mať ľahké s 3 deťmi ale uz neznesiem stres nervi nic nemôžem mať na svojom mieste Ďakujem vopred za názor
by tento týždeň odísť
@lenuska333 keď ste vy bývali u nich prispievali ste im na bývanie a nákupy? Akou sumou?
Tvoja rodina nemá čo do teba rýpať ohľadom rodiny, oni majú kde bývať, nie sú nútený bývať u vás. A kým tvoja rodina nevie pochopiť aké to je žiť v stálom strese a v hádkach tak nech si ich berú oni k sebe a nech s nimi skúsia žiť.
Rodičom sa poďakuje za bývanie u nich, tiež im vysvetlí že ti ich správanie škodí a že ich teda prosíš aby sa vrátili domov k sebe bývať. Ak ich budeš potrebovať o pomoc ich poziadas. Ale vzhľadom k tomu, že sa správajú nevhodné a pre teba stresujúci by bolo viac než vhodné ísť do vlastného.
@lenuska333 a co spravili so svojim domom, kde predtym byvali? Preco isli byvat k vam?
Ja by som urcite nechcela pre svoje deti, aby vyrastali v takom prostredi.
no, riadne si si zavarila...
@martina1201 no neprispievali sme nakup som robila ja aj som vsetko platila tv za nich zamna internet aj som sa cely mesiac starala aby nic nechybalo oni platili len elektrinu
@vikusjk nic s nim neurobili vracajú sa do svojho
A to co im napadlo ist k vam byvat ked maju svoje? Ved doma je doma.
no to bol fakt blby napad, kvoli hadkam ste odisli, otec pije a neznesie tvojho muza, a veru pijan sa len tak nezmeni zo dna na den... a vy ste fakt mysleli ze to bude super, ked rodicia pridu byvat k vam?
vsak si robte tolko deti a s takym odstupom kolko zvladnete vychovat sami, ci so skolkou a jaslami. Nie na to volat rodicov na trvale byvanie. My sme mali 4 deti s 2 rocnymi odstupmi, prisli sme byvat do domu, ktori sme svojpomocne stavali a ani v najhorsom sne ma nenapadlo k nam volat na byvanie rodicov ci svokrovcov.
Dobre ze nakoniec idu domov, a ostatnu rodinu by som mala komplet u prdeli.
@lenuska333 tak potom ste im nič není dlzny keď si robila nákupy a platila účty aj im. Som rada že idú do vlastného. Budete mať aspoň kľud.
@negymama aj tak mam deti prvý syn ma 9 rokov a ked budem mat tretie tak ten druhy bude mať 2 a pol roka
Ako vás napadla taká blbosť? S tromi deťmi zavesiť si na krk dvoch nenormálnych starých ľudí.
Dúfam, že nepredali svoj dom a teraz nemajú kam ísť.
@lenuska333 vsak to mas v pohode odstupy, najstarsie je uz samostatny skolak, sam sa naje oblecie, na druhy rok aj do skoly sam pojde. stredne mozes mat po narodeni najmensieho v skolke ci jasliach. My sme prisli na dom, este nebol uplne dokonceny, jedna detska izba uplne nedokoncena...a mali sme 8rocne, 6 rocne dievcata a 4 a 1,5 rocnych chlapcov. a zvladli sme sami. bez akejkolvek pomoci. Zvladnete aj vy, s mensimi nervami. Rodicov si treba vazit, nech na navstevu pridu, aj vy k nim...ale byvanie spolu je len zdroj konfliktov. a to aj v dobre vychadzajucich rodinach, nieto kde je alkoholik.
Nevyhadzuješ ich na ulicu, veď majú svoj domov... pekne nech si idú po svojom, rodina sa nemá čo hnevať 🙂 a rodičia tiež nie pekne nech si žijú po svojom a vy tiež... Navštíviť sa môžete, vypomôcť si môžete keď treba a chcete ale bývať spolu nemusíte
Ja nechápem na čo si ich vôbec po Tom všetkom brala k sebe.