Hádky s rodičmi

lenuska333
19. jan 2022

Ahojte potrebujem počuť iný názor na moj problém. Byavala som z manzelom u mami stale hadky ked sa otec opil, on velmi mojho mamzela nemusí aj ked mam velmi dobreho a pracoviteho muža mala som stresy, uz som to nevidrzala zacali sme zháňať dom co sa aj podarilo vzali sme si hypo a kupili dom moji rodicia sa zrazu zmenili boli dobrý a ja kedze som mala 2 babo tak sme sa s manzelom dohodli ze im dame šancu a vezmeme ich k nam bývať. Viem ze to bola chyba ale zrazu sa mama zacala s ocom hádať žiarli nanho brutalne robila mi tu hanbu cela dedina vie o ich probleme kedze to moja matka vytarala aj takym ktorych nepozna takze zacali zase hadky. S peniazmi mi tiez nejak extra nepomahali davali mi 50 eura a to bolo vsetko teraz naposledy sa otec pustil zbytocne do manzela som zase tehotna cize som dostala poriadne nervi a vykricala som im ze ci niesu radi ze som ich sem vzala a oni si dovoluju ako ked sme byvali u nich tak som im vravela ked sa im nepaci nech idú naspäť domov. A tak sa zacala starat ostatna rodina ze preco rodicov vyjadzujem ze to su rodicia nech su aky su a ze cakam 3 babo ako si dam rady, ale mna velmi stresuje hlavne ked si moj otec vypije ja uz nechcem hadky. Manzelovi tiez otec z nicim nepomaha a mama ma stale ohovara urobila som dobre ci nie este neodisli ale mali by tento týždeň viem ze to nebudem mať ľahké s 3 deťmi ale uz neznesiem stres nervi nic nemôžem mať na svojom mieste Ďakujem vopred za názor
by tento týždeň odísť

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina1201
19. jan 2022

@lenuska333 keď ste vy bývali u nich prispievali ste im na bývanie a nákupy? Akou sumou?

Tvoja rodina nemá čo do teba rýpať ohľadom rodiny, oni majú kde bývať, nie sú nútený bývať u vás. A kým tvoja rodina nevie pochopiť aké to je žiť v stálom strese a v hádkach tak nech si ich berú oni k sebe a nech s nimi skúsia žiť.

Rodičom sa poďakuje za bývanie u nich, tiež im vysvetlí že ti ich správanie škodí a že ich teda prosíš aby sa vrátili domov k sebe bývať. Ak ich budeš potrebovať o pomoc ich poziadas. Ale vzhľadom k tomu, že sa správajú nevhodné a pre teba stresujúci by bolo viac než vhodné ísť do vlastného.

vikusjk
19. jan 2022

@lenuska333 a co spravili so svojim domom, kde predtym byvali? Preco isli byvat k vam?
Ja by som urcite nechcela pre svoje deti, aby vyrastali v takom prostredi.

simca06022011
19. jan 2022

no, riadne si si zavarila...

lenuska333
autor
19. jan 2022

@martina1201 no neprispievali sme nakup som robila ja aj som vsetko platila tv za nich zamna internet aj som sa cely mesiac starala aby nic nechybalo oni platili len elektrinu

lenuska333
autor
19. jan 2022

@vikusjk nic s nim neurobili vracajú sa do svojho

namornicka
19. jan 2022

A to co im napadlo ist k vam byvat ked maju svoje? Ved doma je doma.

negymama
19. jan 2022

no to bol fakt blby napad, kvoli hadkam ste odisli, otec pije a neznesie tvojho muza, a veru pijan sa len tak nezmeni zo dna na den... a vy ste fakt mysleli ze to bude super, ked rodicia pridu byvat k vam?
vsak si robte tolko deti a s takym odstupom kolko zvladnete vychovat sami, ci so skolkou a jaslami. Nie na to volat rodicov na trvale byvanie. My sme mali 4 deti s 2 rocnymi odstupmi, prisli sme byvat do domu, ktori sme svojpomocne stavali a ani v najhorsom sne ma nenapadlo k nam volat na byvanie rodicov ci svokrovcov.

negymama
19. jan 2022

Dobre ze nakoniec idu domov, a ostatnu rodinu by som mala komplet u prdeli.

martina1201
19. jan 2022

@lenuska333 tak potom ste im nič není dlzny keď si robila nákupy a platila účty aj im. Som rada že idú do vlastného. Budete mať aspoň kľud.

lenuska333
autor
19. jan 2022

@negymama aj tak mam deti prvý syn ma 9 rokov a ked budem mat tretie tak ten druhy bude mať 2 a pol roka

stanulienkat
19. jan 2022

Ako vás napadla taká blbosť? S tromi deťmi zavesiť si na krk dvoch nenormálnych starých ľudí.
Dúfam, že nepredali svoj dom a teraz nemajú kam ísť.

negymama
19. jan 2022

@lenuska333 vsak to mas v pohode odstupy, najstarsie je uz samostatny skolak, sam sa naje oblecie, na druhy rok aj do skoly sam pojde. stredne mozes mat po narodeni najmensieho v skolke ci jasliach. My sme prisli na dom, este nebol uplne dokonceny, jedna detska izba uplne nedokoncena...a mali sme 8rocne, 6 rocne dievcata a 4 a 1,5 rocnych chlapcov. a zvladli sme sami. bez akejkolvek pomoci. Zvladnete aj vy, s mensimi nervami. Rodicov si treba vazit, nech na navstevu pridu, aj vy k nim...ale byvanie spolu je len zdroj konfliktov. a to aj v dobre vychadzajucich rodinach, nieto kde je alkoholik.

xena0
19. jan 2022

Nevyhadzuješ ich na ulicu, veď majú svoj domov... pekne nech si idú po svojom, rodina sa nemá čo hnevať 🙂 a rodičia tiež nie pekne nech si žijú po svojom a vy tiež... Navštíviť sa môžete, vypomôcť si môžete keď treba a chcete ale bývať spolu nemusíte

nerya
19. jan 2022

Ja nechápem na čo si ich vôbec po Tom všetkom brala k sebe.