Ahojte, necem to tu rozpisovať ale hľadám, chapavu mamičku dobrým srdcom ktorá by si rada somnou popísala mam nejaké problémy v živote co sa tika rodiny, nemám kamarátky ktorej sa môžem zdvoverovat a rodine mojej nechcem ich zaťažovať mam 30r a dieťa ak sa taka nájde na písanie prosím napíš mi súkromnú správu ďakujem pekne
@deti95060810 no tak to si vies predstavit?… tu ked sa niekto zdoveri, tak hned urazky, hadky, pripadne ani neveria ze to je real a pod …. Tu uz mam pocit ze pochopenie clovek nenajde ani pri beznej teme, otazke a hned sa spusti lavina blbych reci a hadok:/
@zuzikq91 práveže viem... urážky nepíšem a hádky nevyvolávam.. snažím sa poradiť...🙂
@cesilia tak tak zial, ale snad sa ti nejaka mamicka ozve😊 ak nie napis mne , ale ja idem momentalne na dovolenku takze nebudem na tel, ale precitam si neskor🙂
@deti95060810 nemyslela som na teba , tak vo vseobecnosti nech to sem ani radsej nepise lebo ako pise, este horsie by na tom mohla byt, ako by ju dali podaktore este viac dole na psychike.
@cesilia kľudne mi napíš, ja by som mohla byť tvoja mať, ak budem vedieť, poradím
Ahoj 🙂 kludne napis 🙂 presla som si kadecim rada ta vypocujem. O falosi viem svoje mozno mas podobny pribeh
môžeš aj tu napísať, odpíšeme ti viaceré...
kľudne aj ako anonym...