Hádky

monikas999
27. aug 2015

Ahoj zienky mam dobe vzťah s manzelom sme za chvilu spolu zobrati už 2 roky je to malo len nas vzťah sa zmenil keď prisly deti vôbec nemame toľko casu na seba , chyba mi byt snim sama , milujem naše deti aj jeho on nas tiež len chcem trošku nas vzťah oživiť a niekam ist ale sa to nedá keď máme dve deti malé a rodina nemá čas sa starať p ne maju svoje problémy. Bojím sa ze nas vzťah ohladne casom a už to nebude ona vidíme 1 a pol dna za 2 týždne chodi mimo Slovenska pracovať sem tam bol snami dlhšie keď mal dovolenku. Som stále sama s deťmi a strašne mi chyba doma aj deťom . Už dva mesiace to medzi nami skripalo hadali sme sa kvoly všetkému a hlavne kvoly jeho lahostajnosti priniesť normálne papiere do banky kvoly uveru no katastrofa aj ja som bola na vine všetko mi vadilo . Bola nervozna lebo nezvladam dve deti malé je to veľa na mňa . Raz sme sa podali tak že mi povedal toľko škaredých slov a nadavok co mi strašne ublizili a ranili ma . Poslednú hadku sme malý minulý týždne bola som unavena vycerpana s deti a vybavovaciek okolo domu všetko je na mne . Tak som vybluchla na deti vkuse plakali už som to nevydrzala a povedal som jedno škaredé slovo im a ma kopol do nohy a začali sme sa hadat a povedala som mu nech vypadne s domu ze ho tu nechcem a vyskocil zdrapil a vyhodil za dvere a že mam vypadnu ja ze neni pes aby som ho stále vyhadzovala chytil ma pod krk vylepila som mu ale on mi vylepil facku takú ze som mala ešte hodinu pdtlacku na lici . Ublizilo mi to strašne ze nabudúce si mam zapametat ze nemm nadávať deťom nemá to rad chcela som sa rozviesť . Lebo mam pocit že to s mojej strany ohladlo k nemu keď neni snami doma a ma malo casu na mňa . Viem ze si budete myslieť všetko možné máme problémy sú aj horšie . Ale strašne mi ublizil keď mi povedal toľko škaredých slov ze som bola taká bledý aj zelena od zialu lebo nikto mi nič také nepovedal. Mam aj ja svoje chybi . Mame nejaké rady ako by som mohla nas vzťah obnoviť s mojej stránky klamem mu do oči ze ho stále tak milujem milujem ho menej už všetko sa zmenilo . Nas sexuálny život je bozsky len normálny vzťah nie. Neflaka sa , je dokonalý len neni tobporiadku s mojej strany . Opustiť ho nechcem ani podviest lebo milujem . Su tu zienky co maju podobný problém

monita662
27. aug 2015

@monikas999 tak moja najprv sa nauc zrozumitelne pisat a potom ti mozno aj poradime......ztohoto som nepochopila skoro nic ....

moni244
27. aug 2015

@monikas999 preboha, to je tak chaoticky a nezrozumitelne napisane, ze som to ani nedocitala

jana_eyre
27. aug 2015

ja som docitala a teda mozem povedat, ze dokonaly muz urcite nekope zeny do nohy, nechyta pod krk a nenadava im..

sissy27
27. aug 2015

@monikas999 sexuálny život dokonalý... len dievča zlaté, život nie je iba o tom...teda väčšinou 😅 ten chlap si ťa neváži, nemá k tebe žiadnu úctu a o láske z jeho strany sa tiež hovoriť nedá... ale teším sa, že v tom máš jasno - nechceš ho podviesť (to by som sa aj čudovala, keď je taký dobrý v posteli 😅 ) a opustiť ho tiež nechceš, to nie každá takto presne vie čo chce... tak potom super, lebo vlastne žiadny problém nemáš, jeho správanie ti vôbec nevadí, v posteli super... čo vlastne riešiš? 😅

sardinka333
27. aug 2015

@monita662
@moni244 tak mne skor napadlo že kočka nie je ,,lovenskej národnosti,, že je madarka...(nič proti madarom aby si to niekto nevysvetloval zle! )

ťažko radiť...vzťah sa da oživiť aj ked deti spia...netreba hned ,,niekde chodiť,, samozrejme je fajn ak občas niekto deti postraži a je možnost vybehnuť niekde vo dvojici a rande...
Asi potrebujete prehodnosti váš vtztah, čo očakavaš ty, čo on...lebo aj ty si zrejme ,,na nervy,, - deti, domacnost a na všetko sama a zrejme potom si aj na muža nervozna atd...no a ked sa to vystupnuje tak všetko lieta....
Tento pripad mi skor pride tak že aj ty si doma robila dusno, husto a chlap to už nevydržal a ....neospravedlnujem to čo ti spravil, rupli mu nervy. Takže nadych, vydych...sadnite si ako dvaja dospelý ludia a ujasnite si čo očakavate od spoločného života. Ako to vidíš ty a ako on..potom uvidíš čo dalej.

karkulka111
27. aug 2015

ak ta chytil raz pod krk chyti ta aj druhykrat a tvoje city k nemu ochladli, to si len nevies predstavit byt sama s detmi .. odist prec od neho nic z neho nemas a ani nebudes mat lebo nikdy nie je doma... to by musel zmenit pracu co sa asi nestane a tak budes dalej trpiet aj deti a roky plynu a plynu a ty sama doma s detmi , dom na hlave vsetko a on si chodi do prace a o nic ine sa nestara, moja rada nevsimaj si ho a uvidis ci si ta bude vsimat a potom sa rozhodni

timea7
27. aug 2015

@monikas999 taková normální rodinka.....sem tam sa chytíte pod krk, sem tam ťa vyšmarí za dvere....vy nedokážete spolu normálne komunikovať, ste ako malé decká.

maciatkolulu
28. aug 2015

@monikas999 prepac, ja tiez nerozumiem. Na jednej strane pises, ze ho milujes a mate dobry vztah a na druhej, ze uz z tvojej strany to nie je ono. Mate klasicku situaciu maldych rodin. Muz robi a zena je doma s detmi. Ste solu dva roky a hned dve male deti, dali ste sa do toho supem, tak teraz je to proste narocne. Aj pre teba aj pre neho. Viem, ze je to tazke pri dvoch malych detoch a muz fuc, ale ako si pisala, on sa neflaka, ale robi. A to, ze ti povedal skarede slova, nuz praskli mu nervy, ako aj tebe ked si bola schopna tiez použiť skarede slovo na dieta. A to, ze sa otlkat, nuz nervy su v prdeli. Jedno je iste, deti raz vyrastu, financna situacia sa stabilizuje....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre
28. aug 2015

@fidka79 nie, to nie je v poriadku a ani to nikde netvrdim /aj ked zvykla som si, ze ty rada do ust vkladas slova, ktore nikto nikde nepise/.. reagujem len na jej poznamku "Neflaka sa , je dokonalý"..

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
28. aug 2015

@monikas999 no aký prišiel takú našiel. Nemáte si čo vyčítať... Ty vrieskaš na deti, fackuješ sa s manželom, vyhadzujete sa zo spoločného domu... Mali by ste sa obaja skľudniť. Predpokladám, že obaja ste chceli deti, predpokladám, že obaja ste vedeli, že dve malé deti nie je prechádzka ružovou záhradou, ale riadna zaberačka
a odloženie svojich potrieb a túžob na nevyhnutne potrebný čas... Keď sú deti malé, treba sa im venovať, všetky sme to zažili. Keď budú deti väčšie, budete mať viac času na seba, keď sa medzitým nepozabíjate, nerozvediete a nevyhodíte jeden druhého z domu.

mala_hobitka
28. aug 2015

@monikas999 Prepac ale v com mate dobry vztah? V tom ze sa skoro nevidite? Alebo v tom ze ked sa nastve zacina byt agresivny? Alebo v tom ze je vsetko na tebe a ked dojde domov nie aby bol napomocny ale este ti aj vycita co moze?

katarinamarkova
28. aug 2015

@monikas999 ukludni sa, prestan hystercit, vyhadzovat manzela z domu ako psa, nadavat detom......spamataj sa, pozbieraj sa, deti nemozu za to, ze ty nic nestihas.....ani manzel nemoze za to, ze si nervna s domasedenia. zacni sa chovat ako dospela zena, matka, zodpovedna, kludna, vyrovnana osobnost - potom sa k tebe bude aj manzel otec deti chovat inak.

tiez som zastancom toho, ze zeny sa nebiju.....ale sorry ak sa takto spravala, tak sa ale vobec necudujem. hockto by nadaval mojim detom - tiez by jednu lizol....minimalne ten kopanec pod stolom do clenka 🙂 resp. permanentny vyhadzov s mojej domacnosti.

lola911
29. aug 2015

@monikas999 ty si teda pripad 😀 manzel pracuje, nosi domov vyplaty a ty ho za to vysmaris s domu a fackujes ho 😀 ja sa tiez necudujem ze ti jednu lizol za to 😀 hladaj chybu v sebe 😝