Hádka - zásah do citov

2. dec 2022

Ludia, velmi milujem svojho priatela, naozaj velmi ako som nemilovala nikoho (mam 30 rokov) a citim niekde tam, ze je ten pravy, chcem s nim prezit zvysok zivota. Zijeme spolu 7 mesiacov. A vzdy ked je dobre proste vyprovokujem hadku niecim nevhodnym co poviem, ja ako kebyze som bola zavisla na hadkach. Mna to potom mrzi, ale viete hadka je vzdy zasah do citov.
Aj vcera sme sa pohadali, on ma potom objimal a bozkaval a ze ma lubi a ja som robila sceny ako hlupana, ze odchadzam, nech mi da pokoj, nech na mna nehovori…. myslite si, ze s tym mam navstivit nejakeho odbornika?

ckocka
2. dec 2022

Asi by to chcelo niekoho kto ti pomože ozrejmiť prečo to robíš. Laicky sa ponúka vysvetlenie že sa trvalého vzťahu v podstate bojíš, ale to je len také hádanie z dlane.

deti95060810
2. dec 2022

psychológa

autor
2. dec 2022

Proste vzdy ho obvinujem z toho, ze sa necitim byt milovana, no viem ze robi maximum, alw proste mne prepne a uz to ide….

viestta
2. dec 2022

Mala by si viac popracovat na svojom sebevedomi. Ty ho citovo vydieras len preto, ze nieco na tebe ta zoziera. A ano, pomoze psycholog. Ale ten len ukaze cestu, vsetko je iba a len vo tvojich rukach. Bez toho, ze budes na sebe pracovat zazrak necakaj.

zooeynka
2. dec 2022

Nestaci si uvedomit ze normalneho muza to jedneho dna prestane bavit a povie si ze moze okaslat zivot s hadavou zenou a najde si mentalne vyrovnanejsiu? Aby ti to potom luto nebolo....

autor
2. dec 2022

@zooeynka ja si to uvedomujem a fakt s tym bojujem!

zooeynka
2. dec 2022

Muz vie s cim bojujes? Povedz mu o tom. Nech ta neberie smrtelne vazne ked chytis dalsi hadavy rapel. (Moj ma vzdy odrovna ked mi uprostred hadky zadre ano draha, mas pravdu)

aniele
2. dec 2022

Necítiš sa byť milovaná? Vieš, stále sa tu spomínajú jazyky lásky. Len ja ich chápem trochu inak, ako to tu býva často interpretované. Nie tak, aby sa len partner snažil hovoriť mojím jazykom, ale aj ja sa musím snažiť vidieť, čo mi on hovorí tým jeho. Teda, aj keď ja napríklad potrebujem slová a viem, že on na to nie je, nenástojím na nich, ocením ten čaj, ktorý mi uvarí, keď som chorá (v skutočnosti ja nie som na prázdnu jazykomlatbu, ten čaj mi sedí viac 🙂). Pre mňa tiež kedysi nebol problém explodovať ako sopka a pritom sa cítiť nešťastná a nepochopená. A potom som si raz uvedomila, že dobrý vzťah, to nie sú len moje pocity šťastia a spokojnosti, ale aj tie jeho. Ja sa cítim tak alebo onak. A je on so mnou šťastný? No a odvtedy nám to akosi klape lepšie.

ckocka
2. dec 2022

@aniele Pretože ty to chápeš správne.

lula3108
2. dec 2022

Ja si skorej myslim, ze nie si zavisla na hadkach ale na tom, ze on je ten ktory potom za tebou pride ma bozkava ta a utesuje ako ta hrozne miluje. Urcite by si taketo sceny nerobila keby si mala chlapa, ktory ti tresne dverami pred nosom a si povie ze nepotrebuje hadky kvoli nicomu, ked on robi vsetko dobre…skus sa nad tym zamysliet, leno je mozne ze ta jeho trpezlivost raz pretecie a ostanes sama…

apolka77
2. dec 2022

Však raz praskne jeho trpezlivosť a sám Ti otvorí dvere že CHOD!

dilino
2. dec 2022

Ja si tiež myslím že jedného dňa sa môže po hádke pozbierať a skonči to s tebou. Ale je u teba dobre že si to uvedomuješ a chceš to riešiť. Teraz sú to hádky ale ked budeš staršia môže sa to zhoršovať. Navštív psychologa.

stanulienkat
2. dec 2022

...Si hysterka. A ked si aj ziarliva..., tak chudak chlap.

zanka777
2. dec 2022

Nemáš to v hlave celkom v poriadku... A to ťa vôbec nechcem uraziť ....myslím tým že máš nejaký blok že keď je to príliš pekne neveríš tomu a tak vopred očakávas niečo zle a podľa toho sa správaš....on chudák nechápe čo ti je a o čo ide čo urobil zle..... Ja si myslím že si to nesies z minulých vzťahov....... Trošku ti aj rozumiem....ale ak si nechces pokaziť pekný vzťah tak vyhľadaj odborníka ktorý ti pomôže prekonať tie stavy emócií.... A bude dobre verim tomu 😊🙏❤️