Ahojte maminky dnes sa mi stala taka vec boli sme s priateľom s našou spoločnou dcérou a jeho synom s prvého manželstva v obchode jeho syn chcel caj tak mu dovolí, zobral si ľadový caj aj to bolo ok ale naša dcéra chcela posrateho čokoládového zajaca za 0,60€ a to uz bol problém. Tak sme sa chytili a začal mi vykrikovať. Ved ano ved ja som Dobry len na nakúpi a peniaze aby som bol 24/7 v robote tak som mu na to povedala ze ci to kupujem len pre seba a ze ci varím pre seba keby to bol ona mne staci keby som si varila s detmi 2-3 krat so týždňa lebo by sme to mali aj na 2-3 dni. A nebolo to prvy krat co mi toto vyhodil na oci. Prvé co ma napadlo ze mu poviem nech mi teda dava na deti nejake € na mesiac a on nech kupuje stravu. Lebo ja uz neviem ako sa s nim mam bavit? Furt mi nadáva do jebnutych pic a neviem čo este. Ako by ste to riešili?
Ved a co si ty nevytiahla penazenku a nekupila jej toho zajaca?🤔
To ze ti nadava je jasne ze je pako. Len ja by som sa nenatahovala s nim takto. Kupila by som to ja a hotovo. Nie kvoli 60 cent hadka ako svet
@woman159 Tvoj frajer nie je rozvedeny len tak pre nič za nič.
Neviem ako dlho spolu chodíte, ale evidentne ma dost posramoteny charakter, nevazi si ta a v podstate je to agresivny primitiv.
Ako mate riesene byvanie? Mate spolocny byt?
Evidentne je to chudak...
@andrea_prestastna no nato ze je uz raz rozvedený, ma 4 deti a bude mat 34 tak sa sprava horsie ako 17 ročný.
@bosorka2302 Ako na tu potvoru som si ju zabudla doma.
@zmrzlinka2021 No zial bývanie mame take ze bývame j svokry🤦🏻♀️
@skumavka Uz som chcela xy krat odísť zial nemam kam a podnajmi v dnešnej dobe platit s tej almužne co dostávame neni bohvie co a živiť 2 deti.
A na co ti taky skvost bol?? Ako zial, kto chce kam, pomozme mu tam. S takym co ma 4 deti v 34 s 2/3 zenami, rozvedeny este k tomu lebo kazda normalna ho kopne do rici, no tak o takeho ani bicykel neopriet...
@woman159
Svokru nemas - pises o priatelovi, nie manzelovi.
No zial jedina cesta "ako prezit" mu tlmocit a dost razne, ze v ziadnom pripade si nesmie dovolit s tebou tak komunikovat. Nevidim realne sance, ze sa to zmeni, s exmanzelkou ma tri deticky, asi fakt bola ta zena nutena zachranit si vlastny zivot a mentalne zdravie.
Nemozes ist byvat k svojim rodicom? surodencom? obecny byt? aj mala garzonka
..popripade ist do prace....od takeho muza by som necakala ziadnu podporu
@zmrzlinka2021 No zevraj sa rozviedol kvoli mne lebo do vtedy nemal dôvod a ona bola teda je alkoholička. A s ex ma 2 deti a somnou ma 2 😣 a zial pozerám len na deti aby aspon oni mali otca ale toto asi dopri chlapsky príklad nieje. Uz aj to mi vykričal ze ved vy ste zvyknutý ze deti vyrastajú bez otcov lebo ani mojej babke ani mame to s chlapmi nevyšlo a ocividne to nebude ani mne.
@elizabet173 zial ked sme sa dali do kopy bola som este panna bol to môj prvy sexuálny patrner a ja sprostá s ružovými okuliarmi zamilovana
@elizabet173 lebo vzdy som túžila po veľkej a milujúcej rodine😣 a to ze mam moje dve krásky som len vďačná a to ze on si neváži to co ma a ze robim vsetko len aby bolo dobre zial uz je jeho problem. A ked poviem ze sa zbalím a odidem aj s detmi tak mi povie chod.
Ojojoooj to este len bude rozvodov a rozchodov za peniaze najblizsiu dobu zdrazovania...ked uz tu sa 60centovy zajac vyhadzuje na oci
@woman159
Ja neviem, ale spravit si 2 deti len tak, ziadna svadba, evidentne so ho poriadne nepoznala, davala vy som si sakra velky pozor keby ze si zacnem s rozvedenym.
Ci ti poradit? Zbavit sa ho cim skor a postavit sa na vlastne nohy
@woman159 ako panna si si mohla vyberat 🤷 a ty mas kolko rokov? A deti ako velke?
Ked citam taketo nieco, podakujem bohu a osudu za normalnu, beznu rodinu. Nikdy mi muz nenadava, kupim si co chcem, a ma len mna. Vdaka za to.
Hádky podľa mňa kvôli úplnej prkotine. Len mám z toho taký pocit, že toto je len nejaká špička ľadovca. Že za tým je ešte viacej.
Bozeeee. Vsetky tieto rodiace priatelky tuzia po velkej,stastnej rodine🤦♀️🤦♀️. Preco netuzia po rozume?? Co vsetky pozerate Rosamunde Pilcher?? To by mali zakazat vysielat v tv. A chlapik ma 2 deti a urobi si dalsie 2...omg. aky isiel, taku nasiel. Raz by mi povedal, ze som pi...
@stanulienkat ano, lebo si myslia ze pri nich bude iny, a ze laska vsetko zmeni. Ak je raz pako pakom ostane aj pri cisarovnej
vsetko su tu zeny co sa boja rozchodov a pre lasku dokazu odpustat aj veci nemozne, radsej s pakom ako sama je ich motto. Poznam vela zien co nikdy nic nedostanu na sviatok a este somara ospravedlnuju ze ved im nic netreba, ze ved muzi si nepamataju datumy a pod. Niekedy sa mi mozog zastavuje naozaj ako zeny same seba davaju do podriadenej pozicie, ze ved nic mi netreba a vlastne staci mi aj to minimum
@martinkatinka no veru mohla aj som dovyberala. Staršia 2 roky aj 4 mesiace a mladšia 7 mesiacov
@elizabet173 nepracujem som som na RD no mam ist ale len na chvilku.
Odísť do podnájmu a deti do jaslí, mala keď bude mat aspoň 2 roky, aby si sa spamätala. Lebo toto nieje vhodný partner pre život.
@woman159 Mne jediny raz muz povedal, ze som jebnuta tak dostal to tak vyzrat ako nikdy a odvtedy si nedovolil. Preco sa nechas takto ponizovat? Pane na nebi a vies si predstavit zit a spavat s takymto uz cely zivot....? To je sila toto, co si zeny nechaju v dnesnej dobe od chlapov
@woman159 coze ten chlap mal rodinu dve deti a ty a tvoje tehotenstvo bomo dovodom jeho rozvodu ?
Nuz asi sa ti to tak trochu vracia
@woman159 a preco si si s takym muzom robila druhe dieta? Pises, ze ti to robi castejsie. Ziena zlate, ty si si teda nabehla. Vzhladom na to, ze 2 deti ktore nemas ani v skolke sama neutiahnes, keby si sa rozviedla tak ich z alimentov neuzivis - ako ich ma dokopy 4, tak ti nezostava nic ine ako sa snazit doma situaciu ukludnit a nastavit to lepsie. Skus poziadat o radu svojich/jeho rodicov a dat to u vas do poriadku. Si si fajne zavarila 😕
@woman159 mne bynto raz povedal take nadavky a uz by bol koniec, to co mate za taliansky vztah? Ci mate 17r ze sa takto vyjadruje? Katastrofa ale